Stäng

Ställ er rygg mot rygg!!

INSÄNDARE. Vi är en majoritet i Sverige som hotas av vår egen regering. Den har nu lägst förtroende inom nästan alla sakområden. Den består av en samling inkompetenta verklighets-förnekare. Efter årtionden av falskspel har de nu tvingats låtsas förstå vad klanvälde innebär.

Rolf Malm

Samtidigt avslöjar t.ex Annie Lööf (C) och Per Bolund (Mp) sin avgrundsdjupa okunnighet. Hon bräker ur sig att hon nu snabbt ska krossa klanerna. Han kallar kritiken mot klanerna för ”oförskämd”. Ingen av dem fattar att klanväldet är människans äldsta organisationsform. En brutal, men livskraftig ordning som vi förgäves försökt besegra i snart 5000 år. De och övriga antikristförespråkare kunde konvertera till islam utan att kritiseras av någon inom nominklaturan. Frågan är väl om inte många av dem redan gjort det i hemlighet. Landets statsminister är en visionslös marionett med svår nazistfobi och oförmögen att tänka själv. Ingenting lär kunna väcka honom ur dvalan. Den minister som har ansvaret för lag och ordning är en BagdadBob som aldrig sagt ett sant ord. Han snubblar ständigt utan att skämmas på sina egna lögner. Den minister som ansvarar för vår ekonomi utpressas av en galen klimatsekt som ruinerar landet och sprider förlamande ångest bland folket. Vår utrikesminister har lyckats göra vår tidigare i omvärlden respekterade Sverigebild till en skräckbild och hotande varnagel för grannländerna.

Övriga ministrar har valt varandra efter genomgången hjärntvätt på Bommersvik. Någon annan utbildning har nästan ingen av dem. De flesta är unga oerfarna feminister som ersatt budorden med sin egen, gemensamma värdegrund där alla är lika värdelösa utom dom själva. Lögnen och självbedrägeriet är deras främsta vapen. Något svärd mot klanens kvinnoförakt drar dessa ovärdiga arvtagare till suffragetterna inte. Tvärtom klär de sig i slöjan – kalifatets främsta maktsymbol. De använder själva den hederskultur som styr klanerna. Den som invänder tar man snabbt heder och ära av och gör till fredlöst offer för maktens knäböjande vänstermobb, statsmedierna såväl som för den islamska diasporan.

Den politiska moralen gick i graven med Tage Erlander. Där han måtte vrida sig i vånda över dagens naiva uppkomlingar. Men värst är nog Fredrik Reinfeldt som beredde vägen för förfallet och fortsatt är folkets största fiende. Ett korruptionsrikt blysänke för de stackare som nu försöker locka tillbaka sina väljare med försiktiga viskningar om kursändring. Såvida de inte som Annie Lööf och Liberalerna gett upp och klättrat in i den Trojanska hästen. Hellre förräderi mot folket än att böja sig för de brunmålade massorna bakom svenska flaggan och Sverigedemokraterna. Trots att de tunnat ut sin patriotism och nästan bytt den blågula fanan mot vit flagg.

Det skulle till en dansk partiledare för att göra det oppositionen skulle göra. Att bränna böcker är farligt, men inte olagligt. Det väckte en del av det naiva Sverige, men också klanernas brinnande vrede. Att de bränner den svenska flaggan är däremot olagligt, men väcker ingen vrede hos Reinfeldts sovande folk som nu hotar att förblöda med sina öppna hjärtan. Skulle klanerna bränna Bibeln skulle de flesta av våra politiker snarare i tysthet applådera. Klanerna inser också att det skulle vara en meningslös demonstration i ett land där kyrkan övergivit sin roll som moralens väktare. Även om en bred majoritet fortfarande är medlemmar och behöver ett förtvivlat sista hopp på en högre makt. Frågan är om det hjälper att sätta tankefriheten på spel genom att jaga Koranbrännare för att blidka Kalifatet.

Den här regeringen leder oss i fördärvet! Vi måste rygg mot rygg sätta oss till motvärn mot övermakten! Vi kan inte vänta i två år till. Misstroendeförklaring nu!

Rolf Malm

Ps. Ett varmt TACK för allt stöd och bidrag till mitt skrivande här, i Nya Tider och på min bok ”Sverige 2084”. Om hälsan och ekonomin tillåter ska den vara klar före årsskiftet. Gå med i namninsamlingen folkomrosta2021.se

Swish 0722 -84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

8 reaktioner på “Ställ er rygg mot rygg!!

 1. Du har rätt som vanligt i din analys. De nu tvingats låtsas förstå vad klanvälde innebär.
  Deras förstånd gör att de aldrig kommer att förstå det.

 2. Ja äggskallen är den största fähund detta land har vaskat
  fram på flera sekler.
  Och när det gäller hans efterträdare är jag ytterst tveksam
  till att han skulle bli så mycket bättre än den som sitter nu,
  hans velande hit o dit ger inget positivt intryck, den ena dagen
  ska han samarbeta med SD nästa inte, precis som om det
  skulle vara självklart att moderaterna blir största parti, vilket
  inte alls är så klart, en regering utan SD s medverkan är
  nog bara en önskedröm, vi har haft nog av vel pottor som
  ställt till det för väljarna ! Vill M vara trovärdigt parti så borde
  dom se till att avlägsna Reinfeldt för gott från partiet.
  Sen ska vi inte glömma att Kristersson är en av dem som
  varit med om att ställa till detta elände som sker idag!

 3. Nu har löfven inga problem med tryggheten. Men förr eller senare får han dela övriga svenskarnas ”trygghet”.
  Hur blir det då?
  Idag är det lätt att bli nedslagen och rånad.

 4. Tack Rolf.Det människan sår får hon skörda.För de som utmanar sitt öde(skörd)på gott eller ont väntar seger för de som lyckas med det goda.

 5. Jag måste säga att jag gillar ett mångkulturellt samhälle, om det inte var för de muslimska avarterna, romerna och de kriminella öst- européerna.
  Det är viktigt att påpeka att många invandrare är underbara, och det är lika viktigt att påpeka att många är idioter, speciellt från Mellanöstern.

 6. Jag föredrar skuldra mot skuldra då vi tar oss an nomenklaturan.
  Problemet är att våra politiker är som barn i en sandlåda och kan inte komma överens. Det är än den ena än den andra petitessen som gör att det inte går. ”Du har ju fel partisymbol” ”Oh du då som inte ens är riktigt svensk, förresten jag vill inte ha en kärring till chef.” ”Varför ska du vara statsminister, vi är trötta på halvfigurer” Konflikter som egentligen är petitesser hindrar de som skulle kunna bli frälsningen.
  Nu väntar bara övertagandet och då det sker ter sig Stockholms blodbad 1520, som rena fikapausen mot vad som svennarna kan förvänta sig.
  Grymta månde grisarna om de visste vad den gamle galten lider!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: