Man skjuten i Malmö


BROTTSLIGHET.En man med skottskador är anträffad och är under vård. Polisen har just nu ingen uppgift att lämna om mannens skadeläge.

Enligt vittnen på plats har flera gärningspersoner lämnat på en eller två mopeder i riktning mot Bellevue/Lorensborg. Eventuellt har gärningspersoner också lämnat i en personbil.

Flera personer är gripna.

Polisen


8 responses to “Man skjuten i Malmö

 • Guest

  Sverige med Malmöi spetsen är förlorade sedan länge. Det finns en anledning till att danskarna ser med förfäran om vad som sker på andra sidan sundet. Man skulle kunna tro att det sker mer dåliga saker i I Köpenhamn som är en större stad men det är tvärtom. Malmö utmärker sig men i negativ bemärkelse. Danskarna vill att Danmark ska förbli danskt medan vi här går åt andra hållet. Arbzurdistan blir i förlängningen Swedistan.

  Gilla

 • ponnsan62

  Löfven vad tror du sossenazister eller muslimer…
  Fråga bara

  Gilla

 • Tony

  Konstigt att dom uppfattade att det var en Moped , för tydligen såg dom inte att där satt någon på den, och gjorde dom har dom väl blivit tystade.

  Gilla

 • Argus

  ”Man skjuten i Malmö”, ”Björnen skiter i skogen” och ”Påven har lustig hatt” har i dag samma nyhetsvärde. Tyvärr. Jag vill ha tillbaka Sverige som det var före vansinnet.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vem är förvånad över detta i Kalifatet Malmö där etniskt äkta svenskar numera är tillhör en minoritet på grund av 7 klöverns landsförräderi, bara hoppas det handlar om självsanering bland parasiterna !
  Vakna svenska folket, klockan klämtar är inte längre fem i utan 1 minut i 12…

  Gilla

 • Lellego

  Kan man gissa i vilka kretsar gärningsmännen rör sig? Avsaknad av signalement brukar vara en tydlig markör.

  Vår politiska ledning med statsministern i spetsen, tillsammans med ängsliga myndighetsföreträdare, egennyttiga ”forskare” och MSM har valt att hantera den obekväma sanningen med att bortse från fakta.
  Istället har man vridit och projicerat bilden av att allt är den laglydiga majoritetsbefolkningens fel.

  Självfallet kommer detta att ge en backlash.

  Gilla

 • Pålsjö

  Måndag Kl.23.11… ”Person skjuten i Huddinge” Kl.23.16… ”Man skjuten i Malmö” måndagen har inte ens hunnit övergå till tisdag och det är sex dagar kvar på veckan, hur många fler kommer att bli skjutna innan veckan är slut?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: