Stäng

Man skjuten i Malmö

BROTTSLIGHET.En man med skottskador är anträffad och är under vård. Polisen har just nu ingen uppgift att lämna om mannens skadeläge.

Enligt vittnen på plats har flera gärningspersoner lämnat på en eller två mopeder i riktning mot Bellevue/Lorensborg. Eventuellt har gärningspersoner också lämnat i en personbil.

Flera personer är gripna.

Polisen

7 reaktioner på “Man skjuten i Malmö

 1. Konstigt att dom uppfattade att det var en Moped , för tydligen såg dom inte att där satt någon på den, och gjorde dom har dom väl blivit tystade.

 2. ”Man skjuten i Malmö”, ”Björnen skiter i skogen” och ”Påven har lustig hatt” har i dag samma nyhetsvärde. Tyvärr. Jag vill ha tillbaka Sverige som det var före vansinnet.

 3. Vem är förvånad över detta i Kalifatet Malmö där etniskt äkta svenskar numera är tillhör en minoritet på grund av 7 klöverns landsförräderi, bara hoppas det handlar om självsanering bland parasiterna !
  Vakna svenska folket, klockan klämtar är inte längre fem i utan 1 minut i 12…

 4. Kan man gissa i vilka kretsar gärningsmännen rör sig? Avsaknad av signalement brukar vara en tydlig markör.

  Vår politiska ledning med statsministern i spetsen, tillsammans med ängsliga myndighetsföreträdare, egennyttiga ”forskare” och MSM har valt att hantera den obekväma sanningen med att bortse från fakta.
  Istället har man vridit och projicerat bilden av att allt är den laglydiga majoritetsbefolkningens fel.

  Självfallet kommer detta att ge en backlash.

 5. Måndag Kl.23.11… ”Person skjuten i Huddinge” Kl.23.16… ”Man skjuten i Malmö” måndagen har inte ens hunnit övergå till tisdag och det är sex dagar kvar på veckan, hur många fler kommer att bli skjutna innan veckan är slut?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: