Stäng

Sveriges farligaste man

INSÄNDARE. Det är oförskämt att påstå att invandringen leder till kriminalitet och våld, säger Per Bolund (Mp). Man förstår varför han har lägst förtroende av alla. Kan man bli mer oförskämd mot svenska folket? Mot alla dem som blivit offer för detta våld. Något som snart varje svensk kommit i närkontakt med som offer eller närstående. De är nu minst lika många som invandrarna.

Rolf Malm

Förtvivlade, skrämda människor i djupaste sorg. Efter våldtäkter, skjutningar, sprängningar, mordbränder, bedrägerier, rån och förnedringsvåld. Där förövarna strax är ute på gator och torg igen. Efter att ha fått saft och bullar och extra bidrag för att anpassas till civilisationen. Där de när som helst åter kan möta dem de förstört livet för. Det försvarar denne tokstolle till minister. Med skyhög lön och livvaktsskydd. Han borde sättas i säkert förvar för evig tid. Dömas för hets mot folkgrupp, rån, bedrägeri och förnedringsvåld till evig, obetald samhällstjänst med fotboja. Tvingas träffa alla de offer som nu lever med otröstlig sorg, livslånga skador, ångest och psykiska problem. Han har rätt i det att det är inte alla invandrares fel, det är hans brist på ansvar för det han valts för. Att skydda svenska folket och dess välfärd. Ut i kylan med honom! Utestäng honom från plats vid köttgrytorna och i gräddfilerna! Han är inte värdig att företräda svenska folkets skatteslavar. Han är helt oacceptabelt värdelös.

Han avfärdade med detta horribla uttalande en fråga från Katja Nyberg (Sd) om hur han skulle motverka svenska kvinnors otrygghet eller om han skulle fortsätta förneka fakta. Han avfärdar henne för ”allmänt tyckande” och påstår omdömeslöst nog att ”forskningen visar att Sd har fel”.

Per Bolund pressbild Miljöpartiet. Övre bild Josephzohn | licensed under CC2.0Per Bolund är farligare för Sverige än de som skjuter och bränner. Han bränner hela svenska folket. Idiotiskt kör han det gamla tricket ”miljoner invandrare går till jobbet varje dag”. Det är dom som är dina barns lärare och dom som tar hand om dina gamla svamlar han. Man tackar, men betackar sig. Vi alla vet redan att alla invandrare inte är kriminella terrorister, att det inte har med hudfärg att göra. Det behöver inte herr Bolund berätta för att ohederligt få oss att framstå som rasister. Det är ett utslitet skamgrepp. Det är alla de andra vi talar om – och de är uppenbart alldeles för många. Som lever i muslimska getton och aldrig kommer att integreras. Som är totalt assimilerade med klanen.

Den vetenskap han hänvisar till har däremot visat att miljontals migranter lever hela sitt liv på bidrag från de som jobbar på riktigt. Nu bara 4 av 10 medborgare. Det är också denna minoritet som betalar hans vettlösa, kriminella klimatbedrägeri. Det kanske största bedrägeriet mot mänskligheten någonsin. Där hans parti ser till att tvinga svenska folket att gå före med lögnaktiga, ångestskapande domedagsprofetsior och rent löjliga straffskatter. Som gör att en vanlig jobbare nu betalar 73% i skatter. Även om han kallar de flesta för ”avgifter”. Tjänar du 25.000/mån. så betalar du totalt minst 18.000 kr sammantaget till hans vansinnespolitik. Men han lurar dig att tro att din skatt är 30%! Värre lär det bli när man mitt i coronakrisen släpper in 100.000 nya bidragsmigranter – utan hälsokontroll och när kärnkraften helt lagts ner.

Hans marionett till regeringschef har nu däremot insett att sambandet mellan massinvandring och kriminalitet är ”glasklar”. Detta sedan polisen talat om för honom att så är fallet. Att en bred majoritet av folket sedan länge förstått bryr han sig dock inte om. Men han oroas av att alltfler av självbevarelesedrift röstar på ett av honom brunmålat Sverigedemokraterna. Men inte heller han tar till sig detta på allvar. Han är något slugare än dumhuvudet Bolund och inser att han nu måste låtsas förstå. Svensk politik handlar inte längre om höger och vänster. Den handlar om förstadiet till krig mellan urbefolkning och invandrare. Till katastrof för vanligt, fredligt folk – oavsett om de är infödda eller inflyttade. Men eftersom överlöparen Bolund och den regering han representerar står på de uppviglandes sida lär utgången vara given. Flykten från Sverige av klarsynta människor har redan börjat. Snart flyr lika många härifrån som hit. Oftast motiverade av hänsyn till sina barn. Som riskerar att annars få leva i ett islamsk mörkerrike. Utan demokrati, utan frihet, utan kristen värdegrund, utan jämlikhet mellan könen och utan elförsörjning.

De allierade axelmakterna feminister, nyliberaler, klimatsekten, islamister, globalister och dess Röda armé av journalister, kyrkfolk, medlöpare, angivare och myndigheter vinner över det patriotiska lilla hemvärnet. Det är ett under att denna samlade vänsterarmé trots sin diktatoriska ångvält inte ännu lyckats platta till och  hjärntvätta majoriteten av väljarna. Men de har skrämt majoriteten till att lida och hålla käften och tvångsrekryterat ungdomarna. Som alla andra despoter i historien.

Herr Bolund är en förolämpning.

Rolf Malm

Ps. HJÄRTLIGT TACK för allt stöd och bidrag till mitt skrivande här, i Nya Tider och på min bok ”Sverige 2084”. En gammal luttrad fattigpensionärs ropande i öknen.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i namninsamlingen folkomrosta.se

9 reaktioner på “Sveriges farligaste man

 1. Bolund anser att koppla ihop ”brottslighet med invandring är en otjänst”, men det gör ju svetsarn, då är han rasist?

 2. Om Per Bolund vågar koppla kriminalitet till kriminella, så dyker ev. etnicitet upp av sig själv utan att någon behöver söka upp den. Gediget polisjobb och påföljd mot kriminella ger resultat, som talar för sig själv. Huvudsaken är att man kommer åt de kriminella oavsett etnicitet. Utvisningar är bara en av metoderna. Per B. tog upp hudfärg, trots att ingen talat om det. Vad ville han antyda? År det viktigare att anklaga SD för rasism än att på allvar börja ge sig på en osannolik kriminalitet.

 3. Kan vi vara säkra på att Hirvonen sänker partiet? Det finns många i Sverige som är vill gott och kan förstå kansekvenserna av fortsatt okontrollerad invandring.
  De är som Löfven: Vi har varit naiva

 4. I debatten mellan polisen/kriminalinspektören & riksdagsledamoten Katja Nyberg (SD) och bostads- och finansmarknadsminister Per Bolund (MP) hörde jag honom mot slutet tydligt framhålla några yrkesgrupper med invandrarbakgrund, som arbetar, t ex …

  ”… de som går upp varje morgon, går till jobbet, gör sitt jobb i välfärden. Det är min läkare, det är din busschaufför, det är våra barns lärare vi pratar om, som gör ett fantastiskt jobb för att få Sverige att SJUNKA … ”

  ”Får Sverige att SJUNKA” var väl de enda sanna orden Per Bolund lyckades kläcka ur sig i sitt debattinlägg. Att svara direkt på frågorna Katja Nyberg ställde ansåg tydligen Per Bolund vara helt överflödigt.

  Katja Nyberg (SD) fick tyvärr inte möjlighet att bemöta MP-språkröret Per Bolunds alla osakliga och lögnaktiga påståenden i den korta debattväxlingen.

 5. Per Bolund liksom alla i regeringen är så låsta i sin egen lögn att då de hör sanningen så kortsluts tydligen all hjärnverksamhet.
  Svaren de ger är aldrig på de frågor de får utan som figuren Bolund börjar tala om hudfärg eller annat ovidkommande.
  Vi vet alla vems felet är och de minst skyldiga är de s.k. flyktingarna. Ingen nation kan ta emot fler än vad de kan ge en dräglig tillvaro och minst ett arbete till varje familj. När arbetsplats eller behov av outbildade ej finns då får vi vad vi har idag. Getton av missnöjda föräldrar vilket barnen uppfattar som den plats de också kommer att få i vårt samhälle
  När så erbjudande om rikligt med pengar kommer från de ledande i den kriminella världen så tar ju de unga chansen.
  Att sedan etablissemanget återigen inte förstår sin uppgift utan förnekar den situation de skapat och kallar kritikerna, främlingsfientliga, när de i själva verket är politikerfientliga gör ju inte situationen bättre.

 6. MP = mentalpatienter!! Dem behöver vård och många stora mentalskjukhus måste byggas upp på nytt. En miljöpartist bordet inte få nåt som hellst utrymme i media eller offentlighet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: