14 i ett invandrargäng åtalas efter kidnappning

BROTTSLIGHET. Domstolen i Århus, Danmarks näst största stad  kommer att vara full av tungt beväpnad polis när 14 yngre män från kriminella kretsar i Köpenhamn, Odense och Århus på onsdag morgon åtalas i ett omfattande fall av kidnappning, våld och mordhot, rapporterar Ekstra-Bladet.

Domstolen i Århus

De 14 kidnappade brutalt tre män den 16 januari i år på Gudrunsvej i västra Århus, där de tre yngre männen enligt åtalet slogs, sparkas och tvingades under mordhot in i de anklagades bilar.

Polisen kom snabbt kidnapparna på spåren och stoppades motorvägen nära Vejle, sedan dess sitter de i förvar.

Totalt 14 män anklagas för grovt angrepp, hot, olaglig tvång och frihetsberövande.

Männen, som alla har utländskt klingande namn, nekar. Enligt polisen är några av de misstänkta förövarna medlemmar i ett av Köpenhamns starkaste gäng, NNV-gruppen, medan andra tillhör gruppen Korsløkke med säte i Odense.

-Pettersson konstaterar att det är inte så ofta man läser i svensk media ”alla har utländskt klingande namn” redan innan rättegången börjat. Dessutom framgår det att de åtalade har rötter i Mellanöstern…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “14 i ett invandrargäng åtalas efter kidnappning

 1. Danmark ni är storebror till Sverige !

  Sverige drivs som ett dagis inne i ett mentalsjukhus. 👶🏻 🥴

  Danmark ni har ledare som agerar för Danmark och danskarna. 🤗

  Sparka svenska regeringen och låt danska regeringen styra Sverige extra på kvällar och helger.
  Allt är bättre än vad som är idag.

  Danmark idag. 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰 🇩🇰
  Sverige idag. 🇸🇪

  Danmark fyra 🇩🇰 för ni kan bli än bättre.
  Sverige en 🇸🇪 för det fanns inte bara en liten tygbit av Sverige flaggan.

 2. Jag vet inte om det hjälper men det är värt att försöka. Fram till 1965 hade vi länsman/stadsfogde/landsfiskal/stadsfiskal som fungerade som åklagare, polismästare och utmätningsman. Med andra ord var en person chef för polisen, åklagarmyndigheten och kronofogdemyndigheten. I dag har vi inte ens polismästare i varje kommun. Jag tror att den svenska benägenheten att släppa fri kriminella skulle raskt upphöra med rätt person som chef för de lokala myndigheterna.

  • För var det även möjligt för en laglydig medborgare att köpa ett skjutvapen utan att behöva hoppa genom en massa cirklar och få godtyckliga åsikter att bestämma om du får äga ett vapen eller inte.

 3. Välkomna till världens största zoo. Nationalpark kan man inte kalla det eftersom det finns främmande invasiva arter här i Sverige.

Kommentera