19 thoughts on “Mer beröm för Anders Tegnell

 1. Såg dessa.siffrorm twitter
  av Wilhelm Kugelberg
  @WKugelberg
  25 aug.
  BNP för Q2:
  Finland -3,2%
  Norge -6,3%
  Danmark -7,4%
  Sverige -8,6%

  Dödsfall i c19 under Q2:
  Finland 328
  Norge 249
  Danmark 605
  Sverige 5310

 2. Håll käften Heller!
  Vi känner alla till ditt nazistiska förflutna där du gjorde filmer som beskrev förintelsen som fejk. Men du gock du ut utan ditt namn men vi känner igen din röst.

  Pettersson ser det säkert som merit, men vi vanliga svenskar tycker du är avskyvärd.

  Du rackar ner på älskade Greta, den mest framstående vi har inom klimatet. Ingen kan mer än Greta.

 3. Jag skall i någon lien mån korrigera min kritik av svenska myndigheter, men det blir då genom att ta till konspirationsteorier.
  OM virus är laboratorietillverkat för att angripa vissa människor med specifika egenskaper, tex amerikaner, vita européer, och därefter naturligt förlora sin dödlighet efter x muteringar skulle man kunna få kurvorna att se ut som i diagrammet ovan.
  Men detta är att tilltro Kineserna om högre intelligens och större ondska än de förmodligen har.
  Så huvudspåret blir fortsatt att svenska myndigheter ljuger, en klart mer rimlig förklaring till grafernas utseende.

 4. För helvete! Titta på graferna! Samma sjukdom som i våras hade en dödlighet på 1% har nu en dödlighet på 0%!! Detta utan att flockimmunitet har uppnåtts!!
  Ingen, säger absolut ingen sjukdom uppvisar en sådan utveckling över tid.
  Graferna i sig själva är ett mer än uppenbart bevis på myndigheternas förfalskning av verkligheten, tidigare överdriven dödlighet nu underdriven, förtroendet spolierat här i Sverige och internationellt.

 5. Det är skriande uppenbart att myndigheterna ljuger med statistiken.
  Bara ett par dagar efter att Norge och Danmark stängde gränserna till Sverige störtdök dödssiffrorna i Sverige, grafen faller 90-95% på 2 dgr!
  Detsamma hände med smittspridningen då Sydeuropa ville stänga svenskarna ute under semesterperioden, plötsligt, över en natt sjönk smittspridningen från att ha varit bland de högsta i Europa till den klart lägsta, alla mina uppgifter syftar på antal/person.
  Mycket talande är att Sverige trots Europas lägsta nuvarande döds och smittospridning inte klassas som säkert av andra länder, alla i världen är inte lika urbota korkade att de litar på svenska myndigheters uppgifter.
  I våras ljög man friskt åt andra hållet för att skrämma upp folk, nuvarande statistik skrämmer än mer, ett lands myndigheter ljuger skamlöst hela världen rätt i ansiktet.
  Min tro om hur lögnen går till är att myndigheten ändrar definitionen av vad som skall betraktas som dödsorsak och hur och vilka som testas, på detta sätt kan myndigheterna gömma sig bakom läkares tystnadsplikt.

   • Man kopierar inte Tegnell, man väljer av ekonomiska och politiska orsaker att flytta balanspunkten mellan acceptabelt antal döda och ekonomisk skada på samhället, man anser att priset blivit för högt för samhället att rädda äldre multisjuka människor.
    Den avvägningen gjorde Tegnell LÅNGT INNAN någon visste hur dödlig sjukdomen var, Tegnell tog en risk med Sveriges och världens befolkning, en risk han INTE HADE EN ANING om storleken på!!
    Ett sådant handlande är att jämföra med överlagt mord.
    Sveriges äldre offrade ca 4500 liv på Tegnells gambling!

 6. Jag litar inte på Tegnell och lika litet på folkhälsomyndigheterna Innom sossekretsar räknar man ofta till sin fördel Man fuskar med andra ord Hur gick de inte senast med PISA proven i skolorna Saken har ju tystats ner naturligtvis men här fuskade man grovt Folkhälsomyndigheterna räknar ofta fel så de kan bli minus 7 döda ex Sen räknar en region på ett sätt och en på ett annat sätt Nå hur som helst är svenska dödligheten bland dom högsta i världen

 7. Han är inte klok han Heller… Sydkorea har 100 ggr lägre dödlighet än Sverige utan att stänga ner ekonomin.

   • Riktigt. Men man måste skilja på faktiska siffror totalt och siffror per capita. Norge 265/5375000 skall jämföras med Sveriges 5000/10328000. Räknat per capita har Sverige alltså
    ca 10 ggr fler fall än Norge.

 8. Apropå att ta i………..

  Vet inte hur väl Tony Heller känner till läget i Sverige. Han verkar tro att vi inte har någon typ av ”lockdowns”. Det är väl att ta i. Det är väl bara att fråga de äldre i Sverige.

  Sedan är väl de senaste siffrorna i dödstal per capita i Sverige, ingen vacker läsning. 13 plats i världen. Likvärdigt med Italien och USA.

  Länk här och bläddra ner lite på sidan .

  https://coronavirus.jhu.edu/data/mortality

Kommentera