Lektion för den Svenska Statsminiministern


Jag har kört denna videosnutt flera gånger tidigare. Men kör den ‘ännu en gång då jag är övertygad om att Sveriges statsminiminister, med de svårigheter att uttrycka sig han har, kan ha står nytta av denna lektion!


11 responses to “Lektion för den Svenska Statsminiministern

 • Hans Backlund

  Är du säker på att statsministern är läskunnig? Det är inte jag.

  Gilla

 • Bigman

  Den största ursäkten bör de ge till de svenskar som drabbas av deras politik och de efterföljande lögnerna.
  Genom att ignorera de fakta och problem de skapat så har det förtroende som normalt bör finnas mellan representanter och medborgare, helt utplånats.

  Det är dem som skapat ett negativt klimat inom politiken och ignorerandet av yttrandefriheten är fruktansvärt.

  Uppenbarligen tror de att de ska kunna reparera förtroendet inför valet 2022. Det ”enda” som saknas är de åtgärder som krävs, ett enormt sisyfosarbete som kommer att ta decennier att återställa.

  Det visar sig att de är hjärtegoda som är de värsta antidemokraterna, de har tagit heder och ära av alla som vågat stå upp mot den totalitära politiken. De som samtidigt hoppat i säng med ”barn” och skällt ut unga flickor som ”lockat” dessa barn att våldta dem.

  De har anmält, jagat, hetsat och tagit heder och ära av alla med motsatt åsikt. De har t.o.m satt det i system för att tjäna pengar.
  Jag kommer inte att sitta tyst och låta dem urskulda sig, de ska inför skranket på domstolar utan aktivistiskt synsätt.

  Höga böter och förbud mot ;att inneha någon form av uppdrag inom offentlig sektor, eller bolag som ägs eller manipuleras av staten.
  Kyrkan ska fråntas sina tillgångar och sättas under förmyndarskap, pengar ska bara avsättas till renodlad religiös verksamhet.

  Vi kan inte ha fler stater i staten som springer de styrandes ärenden i kampen mot medborgarna.
  Vägen mot frihet har börjat.

  Gillad av 1 person

 • Plurikus

  Det finns tre sorters personer: De som ser till att någonting händer, de som ser på när det händer och de som undrar vad som hände.
  Det är tråkigt att vi har en statsminister som tillhör den tredje kategorin.

  Gilla

 • Tray Lee

  Stefan Löfven är långt ifrån bra, men man ska komma ihåg att Sverige har kommit en lång väg från ”vi ska öppna våra hjärtan”.
  Nu använder Stefan Löfven argumentet ”vi har strypt invandringen till ett minimum” som något positivt i Riksdagen. Sverige är nu ett land som vägrar ta emot flyktingar från Mori. Detta skulle ha varit otänkbart 10 år sedan.
  Det känns som om momentum i svensk politik just nu är mot en striktare invandrarpolitik och även att börja skicka tillbaka utlandsfödda. Vi är inte där än, men med KD och snart även M på SDs sida kommer även S att hårdna i denna fråga.

  Gilla

 • per22

  Lektion 1 ödmjukhet. Stefan, säg efter mig.
  ”Kära Jimmie och SD. Jag ber 1000 gånger om ursäkt, för att jag varit både döv, blind och dum som inte lyssnat på dina kloka ord under 15 års tid.
  Nu med facit i hand måste jag erkänna att ”Jag såg dom inte komma”, alla invandrare som allvarligt skadat vårt land. Vårt intima samarbete med Muslimska brödraskapet skall omedelbart avslutas. Vår jakt på mera makt visade sig ha motsatt effekt, när de kriminella gängen tagit över. Jag överlämnar med gott samvete regeringsansvaret till dig.”

  Gillad av 2 personer

  • G Nordström

   Du glömde Vi ska också se till att alla som inte försörjer sig själv sen 1995 ska vi sörja för att de får säker och trygg hemresa

   Gilla

   • per22

    Helt rätt. Har du fler bra lektionsförslag till vår s.k. statsminister, får du gärna avslöja dom.

    Gilla

  • age

   ”pe22”!
   Bra !
   Jag skulle vilja ge 100 st. ”tummen upp”
   för ditt inlägg, men det finns bara en
   möjlighet.
   //age

   Gilla

 • centurion

  Sanning – Ödmjukhet – Jag hade fel – Jag ska i fortsättningen vara mer påläst – Jag ska lära av mina misstag – Jag ska lyssna på andra än Henrik Arnstad – Jag ska ta till mig av andras erfarenheter… Asch, det är bara käbbel ! Ta bort det där !

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Att ha fel har tydligen i nutid blivit att man var naiv.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: