Gustav K om Svenska traditioner och återvandring4 responses to “Gustav K om Svenska traditioner och återvandring

 • ponnsan62

  Bra jobbat!
  Ponnsan
  AFS

  Gilla

 • Peter de Mander

  Gustav behövs…

  Vi behöver vara mer stolta över våra traditioner och vår historia… Sverige var ett av de fattigaste länderna på 1800 talet… folket svalt (den sk lilla istiden med lite CO2 i luften) och blev förföljda av åsikter och tro (kristna)

  Vi blev ett av de rikaste länderna på 60 talet… inte helt genom egen försorg och mycket tack vare att Nazisterna lämnade oss i fred genom Sozzarnas tysta överenskommelse.

  Kom dock ihåg att fram tills dess bars umbärandet av 100 000 tals idogt strävande svenskar som såg stolt på sitt arv och sin insats utan att klaga.

  Samma krav ska ställas på de migranter som kommer idag… klaga inte, rätta in Er i det faktum att ni kommit till världen mest individualistiska och sekulariserade land där staten är lag och ordning, månggifte och hederskultur är förbjudet och ni får tro på vad ni vill så länge som ni inte tvingar på andra det ni tror på.

  Här skall råda åsikts och yttrande frihet… något vi slogs för i hundratals år… vi får äta fläsk… då detta land byggdes på rotmos m fläsk. Att muslimer inte äter det beror på att det bara var rika i Mellanöstern som hade råd. (Då rotsaker som grisar gillar att äta var svåra att odla där) getter var billigare då säd och annat hade bättre förutsättningar… Därav hittar mullorna ”på” att grisar är ”orena” för att förhindra att ni fick smak för ”dyrbart” leverne.

  Läs Er egen riktiga historia och sila vilka haditer ni följer… de är bara skrivna av ledare som ville kontrollera folket för egen vinning. En gång i tiden var araberna ledande inom matematik och astrologi… vart tog den kunskapen vägen? Varför följa ord som ”sägs” komma från en profet utan att tänka själva?

  De värsta förbrytarna är mullorna som utnyttjar barn, flickor för egen vinning genom tillfälliga äktenskap i speciella horhus och låtsas att de följer den rätta läran. (Jag har arbetat i Iran och har sett, även i andra muslimska länder där jag blev varnad att det skulle bli på detta viset om vi inte var vaksamma)

  Finns mycket mer att säga om det men det viktiga är… om inte människor som kommer hit… respekterar att vårt land är Sverige med vår historia, våra värderingar och traditioner med knätofsar och vad vi byggt upp i generationer, så ställs en undran över varför sådan möda att komma hit?

  Motståndet mot islamifiering har bara börjat.

  Jag hatar inte muslimer eller människor av olika trosinriktningar och skiter högaktningsfullt i om hudfärgen är blå eller grön… älskar olika kulturer… men där dom bör vara.

  Jag vill bara att mitt land att jag vill att mitt land förblir mitt land och att även andra länder bevarar sin särart. Jag vill inte att det ska bli en djävla röra i alla länder, vilket vi är på väg emot.

  Fram för mer nordiskt samarbete och återinför nordiska språk i grundskolan. Övrig ”hemspråksundervisning” sker på egen bekostnad på fritiden.

  Ut ur EU, inför den nya Kalmarunionen.

  Gilla

 • Tanten

  Gustav K, rörande och fint med de olika inläggen.
  Jag som gammal tant blev tårögd, finns mitt gamla fina Sverige kvar?

  Gilla

 • Maya

  Det var obetalbart att se blickarna på alla på Norrbro vid riksdagens ohögtidliga öppnande när flygplanet började kretsa runt i luften över riksdagshuset.Polisen och Säpo som kikade upp i luften för att försöka se vad det stod på banderollen.Alla skratten när folk läste det ditflugna budskapet.Utöver det alla härligt förbannade människor som stod där med egna skyltar med kritiska budskap gjorde denna upplevelse att dagen blev minnesvärd och hoppfull. Insikten att många Svenskar har vaknat var glädjande.Riksdagsmännen vågade inte visa sig vilket säger det mesta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: