De som bränt människor är välkomna men inte koranbrännare

ISLAM & YTTRANDEFRIHET. Koranbrännare – ni är inte välkomna i Stockholm. Brinnande böcker är en stark varningssignal till det liberala, öppna och toleranta samhället. Stram kurs, ni är inte välkomna till vår stad, skriver Jan Jönsson, Liberalernas ordförande i Stockholm på Expressen Debatt.

”Där man bränner böcker, bränner man tillslut även människor”, skrev den tyske författaren Heinrich Heine år 1821 enligt Jan Jönsson. Liberalernas ordförande i Stockholm verkar totalt ha missat att han redan välkomnat dem som bränt, våldtagit och mördat människor tillbaka till Stockholm från mord och terrorism i islamska statens namn. Det är PK-logik.

Det finns dock lite sympatiskt med Jan Jönsson, han säger att han skäms för sin lön som är alldeles för hög, runt 120.000 i månaden och det är sympatiskt. Sedan säger Jönsson att han ska bo kvar bland folket i Bredäng, och det är inte många politiker och journalister som umgås med folk…

– I Stockholm kommer vi att ha ett expertteam. Vi kommer att fortbilda socialsekreterare. Vi kommer också att jobba med uppsökande verksamhet där vi ringer och skriver brev till återvändare, säger Socialborgarrådet Jan Jönsson (L) till SVT. 

Mina damer och herrar, socialborgarråd Jan Jönsson (L) som får terroristerna och kriminella att darra av skräck…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “De som bränt människor är välkomna men inte koranbrännare

 1. Men när det bränns Svenska flaggor, då har Jan Jönsson
  skygglapparna på plats, då hörs inga protester?

  Sen när det gäller eldningen av koranen kan jag inte se
  meningen i det, att kritisera vad som står i den är okej
  men att bränna upp den är att gå för långt, själv
  föredrar jag att inte befatta mig med denna bok, men
  att bränna de….?

  • Alla har väl rätt att bränna sina egna saker? Om det är en dålig bok eller annat skräp som någon vill elda upp så måste det väl vara den personens ensak. Eller hur tänkte du Tony?

   • Jo sina egna böcker kan man bränna men jag tror inte det är ägarna till koranen som bränner dem..

    Att bara i provokativt syfte bränna den hjälper väl
    inte till att få dem att respektera våra lagar o Regler,,
    det är att snacka om för dem att välja,att acc4ptera
    eller att åka härifrån..

 2. Konstig prioritering från polisen, SÄPO. Viktigare jaga folk som brukar sina lagliga rättighet att bränna något de äger. Än att försöka ta Våldtäckare, Mördare, Bedragare, Terrorister, Mordbrännare, Upploppsmakare, MM.
  Åklagare lägger ner Hot och Hat mot Lamotte? Men kan ringa till Pettersson om vad folk har för åsikter om samhällsutvecklingen?
  Hur kan chefer inom polisen inbilla sig eller tro att någon skulle få för sig att hjälpa de stackarna som jobbar ute på fältet med en sådan ledning.
  Vad ska polisen göra om det helt plötsligt brinner koraner på 100-200 platser samtidigt?

 3. Sanningen är egentligen tvärtom.
  Där man bränner människor för de har fel åsikter, bränner man också böcker.

 4. Här ser vi tydligt hur vänstervridna tänker.
  De kan inte se verkligheten och måste därför anklaga andra som kan se o tänka själva. De rycks med i en masspsykos där alla måste tycka likadant.
  ONLY THE DEAD FISH FOLLOW THE STREAM

 5. The Muppet Show i stasshuset fortsätter. Stasshuset ligger för nära Södermalm annars kanske moderatmupparna hade varit riktiga konservativa som inStaffanstorp?

Kommentera