Massor med köldrekord senaste dygnet i USA


Greta och hennes ”klimatpanik” vänner, vill inte höra detta. Men hundratals  lägsta- temperaturrekord har satts över USA stora delar av USA, under det senaste dygnet när arktisk luft drog sig  långt söderut .

LÄNK

Med 100% säkerhet indikerar denna ”klimatkatastrof” att det är vinter på gång!


3 responses to “Massor med köldrekord senaste dygnet i USA

 • Lennart

  Dom har läst av sina termometrar fel. Greta och hennes aktivistvänner har garanterat att temperaturen bara kommer att stiga.

  Gilla

 • Wolfie

  Det existerar ingen ”Global Klimatuppvärmning”. Den är världshistoriens största lögn. Miljönazisterna använder lögnen för att kunna höja alla skatter till max. förbjuda bilar mm. deras mål är att sänka folks levnadsstandard så mycket som möjligt. Vet dom inte att det går inte att rädda Jorden, den kommer att dö om ca. 5 miljarder år när Solen slocknar oavsett hur mycket man höjer skatterna, förbjuder bilar osv. Kort sagt, man kan göra vad f-n som helst, men Jorden KOMMER att dö ändå !

  Gilla

 • ossie

  Verkar vara varmt i Oregon.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: