Inrikesministern – Polisen har inte varit närvarande

INVANDRING & BROTTSLIGHET. I gårdagens partiledardebatt krävde KD-ledaren Ebba Busch svar på vad som kan göras för att kriminella klaner inte ska välja att etablera sig i Sverige började Stefan Löfven att tala om… trångboddhet!

Inrikesminister Mikael Damberg skyller kriminaliteten på polisen och har tydligen glömt vem som har ansvaret över polisen och integrationen, Statsminister Stefan Löfven  (S), justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) och inrikesminister Mikael Damberg (S).

Socialdemokraterna är tydligen svarslösa när det gäller det växande kriminella invandrarvåldet men att skylla på polisen är ynkligt…

Mikael Damberg. Bild från Twitter/Facebook.

Mikael Dambergs områden

-Pettersson hoppas att regeringen och polisen kan ha två tankar i huvudet samtidigt. Alla kriminella tillhör inte klaner och alla  klaner är inte kriminella…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Steget Efter

11 thoughts on “Inrikesministern – Polisen har inte varit närvarande

 1. När de tillsätter en person som både saknar kunskap och kompetens, till följd att fler poliser slutar än vad som hinner utbilda.
  I princip förstör en ganska väl fungerande myndighet till en genusorganisation utan kompass som nu seglar runt som en skit i pisspottan.
  Då kan det inte bli annorlunda.

 2. ”Trångboddhet”, tja han har förnyat sig det ska han ha eloge för. Tidigare har han sagt de kriminella ungdomarna inte skulle utföra t.ex förnedringsrån eller nedgrävning av offer om de bara såg mamma och pappa gå till jobbet.

 3. Vilka pajaser vi har i Cirkus Sverige ! Dom vet inte ens om vilka ansvarsområden dom har utan sparkar neråt för att dölja sin inkompetens.Fult och dumt och fegt men inte förvånande.Den här regeringen ska inte avgå den ska avsättas !!

 4. Var det här en av de ”poliser” …

  https://4.bp.blogspot.com/-2NaOJqp7vxc/WOzRA1Fia1I/AAAAAAAAGDU/2qNc8U4JKYAl3WoeZgifizCdfKXdL72QQCLcB/s640/Utvisn%2BLOW.jpg

  Från Jeanders bildblogg

  https://toklandet.files.wordpress.com/2018/09/dan-eliasson-och-ali-khan-gudfadern.jpg

  Bildkälla: toklandet,files,wordpress,com

  … som inrikesminister Mikael Damberg (S) anser har inte varit närvarande vid bekämpandet av de c:a 40 kriminella ”familjerna” (t. ex Ali Khan) som fortsätter husera i Sverige.

 5. Det är nog lite sanning med modifikation, när man säger att polisen har inte varit närvarande. Men sen kan man ställa sig frågan, varför har dom inte varit det ?

  Dom enda att skylla på är dom styrande som bakbundit polisen, det polisen fått göra ar att jaga pensionärer och dylikt för vad dom skrivit på nätet. Inte tror jag att jaga pensionärer kan rädda landet från fritt fall, så att skylla på polisen är inte bara extremt fult från en som har bakbundit dom. Det är rent ut sagt förj*vligt.

  Undrar om inte Strindbergs bok var en profetia för sossarna, ”en dåres försvarstal”

 6. Korrupta nyttiga idioter.
  Man Måste medvetet ha följt denna samhällsomstörtande marxistiska migrationsagenda. Dock är det inte säkert att det är Sverige som styr den.

  Det är någon som vill ha svaga, instabila , subverterade , oroliga länder. Någon som vill åt makten över dem.

  Ideological subversion

 7. ”Det är inte VÅRT fel!!! Det är deras!”
  Hmm.. Ok. Men det är ju ni som bestämmer hur de ska agera och uppenbarligen är inte instruktioner om inkluderande hbtq och undergivenhet mot islam speciellt effektivt agerande.

 8. Vem släpper in dem och vem törs inte visa ut dem? Det är i varje fall inte polisen. Det borde en inrikesminister veta!

  Lika ynkligt som Annie Lööf (C) som försöker sno åt sig äran för att egenföretagare äntligen ska få hjälp.

 9. SÄPO försökte för ett tag sedan utvisa ett antal personer som hotade Sveriges säkerhet.
  Det gick inte, så de släpptes.

  Nej du Damberg. Ni politiker som styr, ger inte de myndigheter som skall skydda Sverige de mandat som krävs för att de skall kunna fullgöra sin uppgift.

  Svart på vitt är det så och därmed bl a DITT ansvar, Damberg, att det ser ut som det gör.

Kommentera