Veckan som gick i det nya landet…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. – Pettersson har tidigare konstaterat att vi aldrig kommer att få se Lennart Wallger som gäst i någon tv-kanals soffa där han får diskutera nedanstående lista med Anders Lindberg eller Göran Gredier. Medie-kanalerna föredrar att två eller tre vänstervridna diskuterar socioekonomiska effekter…

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Veckan som gick i det nya landet…

 1. Att ta ansvar för Sverige blir svårt, då alldeles för många är försörjda av det “välfärdsindustriella komplexet”! Om vi tillsammans försöker få någon att starta en namninsamling såsom (Dags för omval) eller något liknande. “Skrivunder.com” har namninsamling “Stoppa de gigantiska stödpaketen – vi har inte råd”! En bra ide’ – vi måste visa våra politiker att vi vågar protestera mot vansinnet!

  • Startade en namninsamling Allas rätt att bränna sin egen bok.
   Som är en demokrati fråga, har fått 12 röster sen 31/8
   Ut ur Eu 245, Regeringen avgå 100, Stoppa de gigantiska stödpaketet-vi har inte råd. Några tusen röster. Där borde ju vara hundratusen. Tyvärr Jan-Erik Örnberg
   Detta landet är kört med så många imbecilla.

 2. Ja man diskuterar för att brottsligheten inte ska störas för mycket. Det är väl dags minska ned djupanalyserna, vilket har pågått i 40-50 år. Hat mot samhället måste accepteras och kan inte alltid pratas bort. Myndigheterna motarbetar allmänheten, som de egentligen ska tjäna genom att importera människor utan id-kontroller eller bakgrundkontroller om de är kriminella. Det enda förändringarna i samhället är fler brott och högre skatter. Myndigheterna har slängt bort för många år nu på orealistiska romantiska bubblor om asyl-ärenden.

 3. Jag är anhängare av en tro på kvinnor, krut borde läggas på att få slut på en religions makt över kvinnor och visa att i Sverige är kvinnor och män lika i avseende av rättigheter.
  Kvinnor har alltid ett starkt vapen, i Lysistrate den gamla grekiska komedin förklaras hur de ska gå till väga.
  Om nu våra politiker menar något med “alla är lika mycket värda”, se då till att det också gäller muslimska kvinnor.
  “Då ska ni få se på gnistor” sa sväng-Pelle.

Kommentera