Stäng

Rekordkallt och snö på gång

En tidig försmak av vintern med rekordkalla temperaturer och snö är på väg.

En stark kallfront i september är på väg ned från Kanada i början av veckan, vilket kommer att kännas  hela vägen ner till Texas på onsdagen.
Detta kommer att ge en dramatisk temperaturminskning för en stor del av landet, i Denver, kommer man att få ett temperaturfall på över 30 grader celsius, från 37 grader till  3 grader, på bara 48 timmar.
Detta kommer att bli ett av de tidigaste första snöfall som registrerats för området, som vanligtvis inte ser snön börja ramla ned  fören i oktober.
Varningar för temperaturer som ligger cirka 22 grader under det normala för stora delar av södra USA har utfärdats.
Utan tvekan är denna ”klimat-katastrofala” händelse ett säkert tecken på att det är vinter på gång i en snar framtid.

4 reaktioner på “Rekordkallt och snö på gång

 1. I Googleflödet skriver en klok vetenskapsjournalist. Han bor i Finland. Han tror nog inte på Greta.
  ”Sommaren kom och gick, men för solens del är det inte vinterdvala som gäller härnäst, snarare tvärtom. Efter ett ovanligt djupt solfläcksminimum ökar solens magnetiska aktivitet igen. Men många befarar en minst lika svag och trög 11-årscykel som den förra. ”Grand minimum” à la lilla istiden på kommande?” Av https://svenska.yle.fi/profiler/marcus-rosenlund

 2. När argumenten för den egna politiken tryter eller helt enkelt inte lurar folk, så måste statsmakten ta till hårdare grepp.
  Polityren har flagnat och de riktiga åsikterna syns mer och mer.

  Lööf lovar en Allians, tror inte det blir en realitet. Väljarna tror nog inte på de som misslyckas med allt utom att svika dem!

  Nu har pandemin blivit ett argument för att kväsa dem med andra åsikter, polisen har blivit en åsiktsförtryckande organisation som är rädd för buset.
  Förtroendet är lågt eftersom resultaten uteblir. Politikerna måste välja, om deras bortförklaringar om socioekonomiska problem stämmer så borde det vara löst för länge sedan. Men sanningen är svårare att bemästra än de indolenta väljarna.

 3. Vad är det för dumheter. Greta och klimatalarmisterna har ju sagt att det bara blir varmare på jorden och att all is snart har smält. Att då komma med rubriker om kallare väder och snö är ju ett jäkla påhopp på dom som vet bäst.

  1. Ja de skulle bötfällas på något sätt för att markera.
   Ingen ska gå mot strömmen ostraffat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: