Stäng

Varför kom de hit?

Pettersson tog igår upp Mats Löfvings ord om att hela 40 släktbaserade nätverk tagit sig till Sverige, enbart med syftet att hänge sig åt kriminell verksamhet.

Vi ser m.a.o. en importerad brottslighet som tillåtits växa p.g.a. svensk naivitet och flathet, men hur lyckades de ens komma till Sverige?

Det Mats Löfving nämligen inte berättar är om dessa klaner kommit till Sverige som asylsökande, som kvotflyktingar, som anhöriginvandrare, som arbetskraftsinvandrare eller om de tagit sig in via andra vägar.

Om de sökt sig till Sverige i syfte att begå grova brott och för att göra samhället allt mer otryggt, finns det skäl för ansvariga politiker och myndigheter att rannsaka sig själva.
Den svenska naiviteten och godheten har nu inte bara lockat hit religiösa fanatiker, terrorister och extremister, utan också kriminella nätverk. Som en arbetskamrat med en bakgrund i det kristna Syrien uttryckte det. ”Förstår ni svenskar inte? Många syrier som begått grova brott i Syrien bor idag i Sverige”.
Jag tror att Sverige står på tröskeln till något riktigt tråkigt just nu, även om det vi redan ser är riktigt trist, och ett litet stapplande steg på fel sida gör att det förmodligen är för sent att göra något. Om inte…

…Sverige får en regering som vågar ta de rätta besluten,  som vågar vara obekväma, som struntar i internationella påtryckningar, medias granskande reportage och som vågar stifta lagarna som gör att den ruttna delen av befolkningen får uppleva en riktigt obekväm framtid i VÅRT land.

20 reaktioner på “Varför kom de hit?

 1. Vi Södertäljebor kan hela den historien.

  Strax när det där packet började välla in
  till Södertälje så blev min pappa rånad
  av ”tre modiga män”.

  Han hittades medvetslös på trottoaren med
  tom plånbok intill sig, på väg hem från
  dåvarande ”Posten” där han hämtat sin
  pension.

  Han avled senare av skadorna.
  Gissa vad jag tycker om packet, som
  vällde in från Balkan!

 2. Samma tankegång som en känd adelsman, var är det lätt att göra karriär med andras pengar gjorde att de valde Sverige. Där stod en statsminister och sa ”tack för att ni valde Sverige.”
  Han ledare för några som sa sig vilja rädda vårt land fortsatte nedmonteringen p.g.a. att alla hade likriktats av en socialistisk skola.

 3. Vi har ju en generös bidrags- och invandringspolitik som uppmuntrar folk att komma hit, man ser mellan fingrarna på fusk, och låga och förhållandevis milda straff i svenska fängelser, så vad kan gå fel…..?

  BTW, apropå rubriken:
  Kravallande muslimerna i Malmö: ”Varför tog de hit oss, fähundarna, om de inte vill ha islam?”
  https://www.friatider.se/kravallande-muslimerna-i-malmo-varfor-tog-de-hit-oss-fahundarna-om-de-inte-vill-ha-islam

 4. Schlaraffenland IRL!

  Vem tältar om man kan få ”all inclusive” till samma pris, dvs. gratis?
  Dessutom är{?) Sverige en demokrati, något som tolkas som ”rätten att göra som man vill”, utan någon inskränkning, inte ens ”bara ingen annan kommer till skada”.

  + styrande som förmodligen är vana vid att bjuda på fest med förtäringen ”hittad” i grannarnas kylskåp. Gästerna blir både mätta och tacksamma. Grannarna kan man domptera med tillmälen som ”populist” eller ”rasist”, alternativt med hot – ”jag kommer att berätta för din arbetsgivare”.

 5. Själv tror jag Regeringen bidragar med våra skattepengar…
  Hur skulle det annars fungera….
  Våra makthavare är stora svikare.
  ponbsan62
  AFS

  1. När abzurdistans regering hänger i lyktstolpar, lynchade av en islamistiskt mob kan man höra deras sista ord.
   – Vi var i alla fall inte rasister.

 6. Man kan ju också efter detta uttalande och attack på värdegrunden fundera på hur länge det dröjer innan Löfving blir omplacerad till ny tjänst som stf chef för hittegodsavdelningen eller försvunna husdjur.

 7. kan det vara som så att vi måste nyttja cocain för att stå ut med detta?

  eller vad säger Fredrik som verkar vara insatt med denna drog

  en bieffekt är tefatsögon tydligen det kan jag direkt peka ut 2st som har

  ena är väl ihop med Morgan den andra försökte med you tube karriär utan större framgång men jag säger inte att dom Nyttjar drogen men jag börjar undra för en normalt begåvad människa kan väl inte vilja ha detta samhälle

 8. Därför att nästan hela kändiseliten, medieeliten och många politiker ville bevisa sin outsinliga godhet och duktighet inför svenska folket och samtidigt kunna skrika rasist, fascist och nazist på de människor som faktiskt protesterade. Jag hade hoppats att detta patrask skulle dömas för sitt svek och förräderi mot landet men tyvärr hinner nog landet gå under i ett inferno och kaos först. Det man kan hoppas på är att denna elit själva får kännas på drabbas av kriminalitet och våld och därmed karma.

 9. Finns bara en vettig lösning ,samla ihop klanerna och skicka hem dom alla ifrån gammelmormor ner till dom yngsta , skulle gissa att det rör sig om ca tio tusen personer men jag tror att vi får ta det priset .

 10. Vi har en regim som har kuppat sig till makten, inte bara en gång utan två gånger i rad, genom DÖ och JÖK. Alla dess representanter hatar Sverige, allt svenskt och allt som vi står för. De hatar även den infödda svenska befolkningen, trots att det är vi som bekostar regimens välstånd och även finansierar mutorna till den importerade röstboskapen.

  Borde en sådan regim få sitta kvar ?
  Kan en sådan regim sitta kvar ?
  Ska en sådan regim få sitta kvar ?

 11. Alla ansvariga politiker och de goda plus många journalister har ju i många år sagt att alla som kommit har flytt för sina liv från länder med krig och förföljelse av oskyldiga. Och beviset för deras uttalande är att dom säger att ingen ID-koll kunnat göras av många eftersom ingen har haft med sig något annat än en telefon. Och vi som inte har trott på det har blivit kallade rasister och nazister för att hindras från att få delta i debatten. Men det kan väl inte vara möjligt att våra förtroendevalda politiker har ljugit oss rakt upp i ansiktet i många år. Då kan Sverige verkligen inte kallas för en demokrati om det är så det gått till. Om det är på det viset i andra länder så har ju Sverige inte tvekat att kalla landet för en diktatur.

 12. Orsaken till att Sverige nu utplånas är att de som kontrollerar Sverige (Sveriges journalistkår, feminister, skollärare och vänster) sympatiserar med muslimer och folk från tredje världen, och de föraktar etniska svenskar och svensk kultur.

 13. Det är något sjukt med vårt fosterland . Här kan du köpa dig ett tillstånd för att tigga för ca 300kronor . Sedan gäller inte 90 dagars regeln . Här du ett tillstånd kan du stanna så länge du vill .

 14. Dom vart inbjudna av våra styrande med löfte om att få göra som dom vill, enda motkravet var att ge bort en viss procent i ersättning för att få fritt utrymme. Varför har dom annars fått göra som dom vill, och fortfarande gör som dom vill ?

  Nu väntar man bara på abnormt dåliga ursäkter från Löfvens fantasikompis Mållgan, den enda människan i världshistorien som har anatomi som en klumpfisk. Överbetald tjänsteman med gömd sidoinkomst från 40 klaner

Kommentera

%d bloggare gillar detta: