Stäng

Hanif Bali och Linda Snecker ryker ihop om gängvåld

INRIKES. Från Expressen TV den 3 september. Hanif Bali (M) och Linda Snecker (V) i debatt om gängvåld, pandemi, public service och annat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Hanif Bali och Linda Snecker ryker ihop om gängvåld

 1. Den avskedade ledarskribenten i Sydsvenskan Mats Skogkär fick av den politiske chefredaktören Heidi Avellan veta att det finns vissa som man inte får skriva positivt om. En av dem är Hanif Bali.

  Sådana tidningar ska vi gynna med våra skattepengar!!??

 2. Som vanligt, två välgödda och verklighetsfrämmande individer som bara upprepar sådant som man hört så många gånger förut och som inte leder till någonting i slutänden, bara snack och ingen verkstad !
  Finns bara en sak som som kan ändra på den farliga och katastrofala situation och utveckling Sverige idag befiiner sig i och det är att majoriteten av det äkta svenska folket vaknar och bestämmer sig för att, NEJ NU JÄ….R ÄR DET NOG men dit verkar det tyvärr vara vara ljusår och händer nog först när det är försent för så brukar det vara i Sverige….

  1. Ja mycket svammel. I stället för någon konkret. Enkelbiljett där de kommer ifrån hela släkten så ingen behöver sakna någon
   Aldrig någon som frågar, vilka som ska göra alla önskemål, som inte kommer att hjälpa, och varifrån ska pengarna komma?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: