Allvarliga samtal…

INSÄNDARE. Till Johanna Öfverbeck, Märta Stenevi, Stefana Hoti, samtliga Mp

På Aftonbladet Debatt så har ni sammanställt några punkter hur man skall komma tillrätta med den stigande kriminaliteten i Malmö.

Foto Miljöpartiet

 • Man skall ta in dom kriminella till allvarliga samtal hos polisen bl a. Vilka skämtare ni är!
 • Ni skriver också så här i en av era punkter : ” Inget samband är så tydligt som det som mellan oavslutad grundskola och kriminalitet”.
 • Jag skulle vilja omarbeta den punkten till att lyda så här: ” Inget samband är så tydligt som mellan invandrare och grov kriminalitet”.

Så gott som all grov kriminalitet som begås i landet är utfört av invandrare. Den s k gängkriminaliteten borde kallas för dess riktiga namn, nämligen invandrarkriminalitet. S k utsatta områden borde också kallas för vad det i verkligheten är, invandrarområden. F ö så kan man fråga sig på vilket sätt dessa områden är utsatta och av vilka? Den kriminalitet som där frodas utförs av invandrarna själva. Alla anlagda bilbränder t ex i dessa områden är det invandrarna själva  som är ansvariga för. Ett färskt exempel på detta är ju upploppet i Rosengård för drygt en vecka sedan. Eller det kanske var svenskar från Limhamn som tagit sig till Rosengård och där anlagt bränder och kastat gatsten mot blåljuspersonal?

Ni kan väl sammankalla till ett möte med invånarna i Rosengård och ta upp allvarliga samtal med dessa angående upploppet. Jag lovar att komma dit och själv hålla ett allvarligt samtal med dom där jag tänker berätta hur j – vidrigt deras beteenden är och samtidigt berätta att när invandrare kom hit på 50 , 60 och 70 – talet så kom man hit för att arbeta och inte som nu till stor del ställa till med jävelskap och försörja sig på bidrag och kriminalitet.

För oss ”gamla” invandrare var det t ex helt otänkbart att skymfa och kasta gatsten mot svensk polis.

I mitt tal skulle jag också uppmana att dom som inte har kommit hit för att integreras  i det svenska samhället utan  vill leva kvar i sina medeltidskulturer från hemlandet borde överväga att lämna Sverige. Ingen kommer att sakna er här!

Hör av er angående eventuell tid och plats för ert möte. Som ni märker så kan jag också skämta för naturligtvis så kommer ett sådant möte aldrig att bli av.

Det enda ni klarar av är att sammanställa totalt innehållslösa och verklighetsfrämmande fraser som i ert inlägg i Aftonbladet Debatt där sanningar om invandringskriminaliteten aldrig nämns och aldrig heller kommer att nämnas.

Igår fick vi i ett inslag i TV 4 se och höra en redogörelse  från polisen att det i landet finns minst 40 kriminella invandrarklaner  som enbart kommit hit för att etablera sig och livnära sig på grov kriminalitet. Ni kan väl söka upp huvudmännen i dessa klaner och ta upp ett allvarligt samtal med dessa och tala om för dom att dom borde bättra sig och bli hederliga. Men ta det lugnt för risken finns att några av dom kommer att skratta ihjäl sig efter det avslutade allvarliga samtalet.

När tänker ni tala om sanningen om den eskalerande grova kriminaliteten i Sverige och vilka det är som i huvudsak ligger bakom detta?

Varför nämner ni inte detta i någon av era punkter i Aftonbladet debatt?

F ö så är det direkt stötande att tre personer från det parti som verkligen genom sin invandringspolitik är skuld till att Sverige översköljs av grov kriminalitet har fräckheten att komma med dylika inlägg. Hade ni haft minsta skam i kroppen så skulle ni och ert parti be hela svenska folket om ursäkt för det som ni ställt till med. Och det särskilt till dom av era landsmän som verkligen råkat illa ut i ett möte med era mångkulturella tillgångar genom att ha blivit våldtagna, misshandlade, rånade, utsatta för bedrägerier och t om i värsta fall mist livet.

En from förhoppning för en mycket stor del av det svenska folket är att ni och ert parti försvinner ut från riksdagen och era opinionssiffror idag tyder kanske på det. Att hoppas på att Stefan Löfven som fixade in ert lilla 4,3 % parti på ett totalt odemokratiskt sätt i regeringen också gör det är för mycket att hoppas på tyvärr.

Sandor Herold, invandrare i Malmö

Sandor Herold. en stolt, ärlig och arbetsam invandrare…

Allvarliga

16 thoughts on “Allvarliga samtal…

 1. Dessa tre har ännu inte fått klart för sig vari problemet ligger, det har inget att göra med och kan ej lösas av deras punkter.
  Lösningen hade varit att för 15 år sedan skulle invandringen dragits ner till ett minimum högst 1500 fall av svårt utsatta. Då hade de som redan kommit haft en chans att smälta in i våra system och kultur.
  Istället glömde maktens lakejer att tänka och bara tycka synd om, vilket är en dödssynd och leder till dagens problem.
  Inga bidrag utan krav, inga PUT till kreti och pleti.
  Vi skulle ej heller ha tillåtit byggandet av moskèer på av kommuner sponsrade tomter och utländskt kapital.
  Vi skulle tänkt EU, problem här löser vi, problem i mellersta Östern är arabländernas angelägenhet.

 2. Vänsterpandemi….
  Morganiserad brottslighet och censur…
  Miljötalibaner (MP)…
  Ebba Busch tok-Thor…
  Miljonären Fredrik öppna era hjärtan Reinfeldt som nyligen påstod att D.Trump är en diktator och som kraftigt avlönas av Bank of Amerika kallas numera tydligen för Kokain-Fredrik…
  Många nya namn som dyker upp i dagens kaotiska värld.

 3. Importen av lågnivåindivider till Sverige ;

  Tänk dig en jämförelse:

  – Dricksvattnet börjar tryta i reningsverket.
  – Åtgärd:
  – hämta vatten från avloppsreningsverket
  och fyll på i dricksvattensystemet!

  Det är väl precis vad vi gör, i enlighet med
  de vänsterblivna !
  De vill ju fylla på från ”avloppsvattnet ”?

  Det finns ju system som kan rena
  avloppsvatten till dricksvatten,
  => så de har kanske rätt?
  – men har vi utrustningen klar?

 4. Med lite förstånd så borde man förstå att snabbaste åtgärden är ju att skicka dom där 40 klanfamiljerna dit de kom i från.
  Hur svårt kan de vara?

 5. Hörde på ”Rapport” att nu??? ska Knytblusen-Damberg minsann ”knäcka gängen” igen??? Jasså ? Blev dom inte knäckta förra gången de skulle knäckas för femtioelfte gången ? Samma tugg som i somras, i våras, förra året, förra valet om och om igen. Vad är det för sjuka som grasserar i regeringskansliet ? Enl. uppgift låg det ett Dårhus på samma adress som Rosenbad i ett tidigare skede. ”Ny kåk fast med samma innehåll”.
  På 40-talet var det undfallenhet från såzze-regimen som gällde gentemot kompisen Hitler. Mest av feghet. Nu är det samma undfallenhet mot de nya lekkamraterna. Fast utöver fegheten har röstfiskar-snikenheten tillkommit.

 6. Väl talat Herold!

  Man kan fundera över varför de arbetssamma och flitiga kliver upp varje morgon och går till jobbet? Förutom att vi är tvungna för att försörja miljöpartister och invandrare.

  Om det är några som behövs i det här landet så är det vi. Trots att vi hela tiden utsätts för spott och spe. Jag har nagelfarit våra insatser och hittar ingen rasism, trots att vi försörjer dem som anklagar oss. Samtidigt har de mage att sabotera samhället och i svepande ordalag anklaga oss för att hålla dem tillbaka.

  Om man tittar på deras hemländer och hur lite som uträttas där, så är jag förvånad över att de hittade hit. Men min slutsats är ; varför skulle resultatet bli bättre här när de inte lyckas i sina hemländer som styrs som de vill?

  Varför ska jag känna glädje över något som efter 40 år visar sig vara en av världens största lögner; den om den lönsamme invandraren från Mena!

  Men gör ert bästa och undvik i största möjliga utsträckning att betala något som kan användas till mångkultur!

 7. Mp är helt under isen som vanligt. När man inte ens kan konstatera problemet så är man ju helt i diket. Höj spärren till 10 % så att vi slipper alla dessa små IDIOTPARTIER en gång för alla

  • Utan valfusk och andra oegentligheter så behövs det inte,
   Hörde rykte att FI röster skulle MP få om FI inte fick tillräckligt för en plats i riksdagen?

 8. Bara det att vi vill inte intregreras i det Svenska
  samhället borde rendera utvisning det är helt okej
  ifall dom inte vill leva med Svenska normer, men leva av
  går bra tydligen, men då ska dom heller inte va här,
  om dom ska ha visum ska det va turistvisum som
  har en begränsad tid, sen ska dom resa härifrån.

  Det är oförskämt att resa till ett land och säga vi vill
  inte rätta oss efter era normer samtidigt leva av dem..

  Det är även oförskämt mot alla dem som kom på
  60-70 talet och som arbetat o gjort rätt för sig att vissa ska kunna ha samma standard och va arbetsbefriade?

  Våra slappa medier och Politiker är orsak till att samhället
  tippasr närmre avgrunden, och det är medvetet av dessa
  landsförstörare, Globallisterna betalar bra, tydligen!

 9. 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

  Så sant som det var skrivet!

  👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻

Kommentera