Trump stoppar statliga pengar till utbildning om rasism


UTRIKES. USA:s president Donald Trump har gett order om att statliga myndigheter ska upphöra med finansieringen av utbildning kring antirasism, då detta kan ses som ”antiamerikansk propaganda”, meddelar Vita huset.

Trumps budgetkontor har fått i uppdrag att gå igenom alla typer av utgifter inom utbildningar relaterade till ”critical race theory” och ”white privilege”. Beslutet har fattats efter ”uppgifter i medier att anställda i statsapparaten behövt delta i utbildningar, där man fått höra att praktiskt taget alla vita personer bidrar till rasism eller att man gynnas av rasism”.

Åtgärder kommer vidtas för att inte skattepengar ska bekosta dessa, heter det i ett uttalande från Vita huset, enligt Washington Post.

-Pettersson tycker det låter klokt. I Sverige ger vi bidrag till islamister, afrikaner, araber, genusutredningar, Expo, RFSU och många fler som sprider fördomar. Det innebär bara att odugliga personer utan tillräckliga kvalifikationer får arbeten där de inte passar och de som inte får jobb skyller på andra än sig själva. Företag och offentliga institutioner genomsyras av idioti på gränsen till galenskap…

Att behandla alla lika och vara artigt fungerar enligt min erfarenhet, för det behövs inga kurser och det kostar inte skattepengar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Trump stoppar statliga pengar till utbildning om rasism

 • Niklas R

  Något vi också behöver göra. Sluta spendera pengar på skit som ”genus”, ”hbtq-utbildningar” samt annat skräp.

  Lägger vi om pengarna till något nyttigt kan vi höja vårt försvar och förbättra omsorgen för våra äldre.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Trump….om du vore en kvinna skulle jag gifta mig med dig 😁

  TRUMP DU ÄR BÄST !!
  ☀️☀️☀️☀️☀️
  Trump make the world a better place 👍

  Gilla

 • gamgubben

  Det finns två kön Kvinna och man! Att någon kallar sig man men ser ut som en kvinna med kvinnliga genitalier så är hon kvinna. Om hon ser ut som en kvinna men har manliga genitalier så är hon endera en sheman eller politiker d.v.s. en man men bär sig åt som en kärring.

  Gilla

 • Nisse

  Vansinne att ha kurser som vill utbilda minoriteter, till att hata vita och finasiera detta genom skatter.
  Vithetsstudier och läsa om slaveriet, kommer inte vara meriter på arbetsmarknaden.
  Fokusera på ämnen som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden.

  Gilla

 • hllviken

  🔔 🔔 🔔 🔔 🔔 🔔 🔔 🔔

  KLOCKRENT!

  Gilla

 • turrim

  Jag läste en notis i jag tror Text-TV att svenska poliser ska genomlida sådan utbildning. När det i stället borde vara ”klientelet” som borde avkrävas att vårda sitt språk. Trump tycks kunna mer om vad som händer på gatan än svenska överheter.

  Gilla

 • rune

  ”Att behandla alla lika och vara artigt fungerar är min erfarenhet, och det behövs inga kurser för och kostar inte skattepengar.” 👍

  Gilla

  • Argus

   Även känd som den gyllene regeln, nedtecknad i minst 2000 år; ”Därför, allt vad I viljen att människorna skola göra eder, det skolen I ock göra dem; ty detta är lagen och profeterna.” (Matteus 7:12)

   Dock inte känd och respekterad av alla ”kulturer”.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: