Stäng

Efter batong-filmen: ”Mer måste göras för att återta gatorna”

INSÄNDARE. Till statsminister Stefan Löfven (S) och Morgan Johansson (S)

Rekommenderar er att se islaget som visar vilken otrolig respekt ert importerade invandrarslödder har för svensk polis. Det är detta som du demokratiske Steffe kallar för ett gift i vårat samhälle. Du är ju själv en av dom som har spridit och fortfarande håller på att sprida detta gift genom att ni fortfarande släpper in detta gift i landet nästintill helt okontrollerat. ”Stoppa undan den fucking batongen annars kör jag upp den i dig” säger en av giftet.

Inte heller gör ni något för att sanera vårat samhälle genom att skicka tillbaka giftet dit därifrån dom kommit. Hur många av era landsmän skall bli förgiftade av detta gift innan ni gör något drastiskt för att bli av med det. Sverige behöver bli giftfritt, Steffe och Mollgan!

Såg igår på Efterlyst där man också visade hur giftet spred sig in i ett köpcenter. Det var återigen ert mångkulturella slödder som denna gång med bil brakade genom entrén till centret och körde fram till en guldsmedsbutik som man också forcerade dörrarna på med samma bil.

När rånet var avslutat så hörde man käcka arabiska ord som Jalla, Jalla utropas av era grabbar innan man lämnade centret springande. Bilen lämnades kvar vilket ju var väldigt hänsynsfullt mot den som bilen var stulen från eftersom era grabbar annars brukar elda upp bilarna när dom avslutat sina mångkulturella uppvisningar.

Invandrare som liksom jag som kom till Sverige på 50, 60, 70 och kanske en bit in på 80 – talet skulle aldrig kunna tänka sig att agera gentemot svensk polis så som invandrarslöddren gör på videon idag. Man hade och visade respekt för svensk polis på det sättet som dom förtjänar. Idag så käftar man mot på sin äckliga Rinkebysvenska och kallar polisen för horor och dom skall ”knolla” både fruar och barn till poliserna och berättar stolt att dom vet var dom bor och var barnens dagis ligger.

Ni båda giftspridare har månadslöner 176.000 kr (statsministern) och 139.000 (justitieministern), en polis har en snittlön på 33.000 och de som jobbar på gatorna lägre och för denna skitlön så får dom ta emot allt det som ni båda borde utsättas för. För att inte tala om den giftfria miljö som ni utan kostnad kan njuta av på bl a Harpsund och i Sagerska palatset.

Sandor Herold, giftfri invandrare

Sandor Herold. en stolt vit invandrare vid ett annat tillfälle…

25 reaktioner på “Efter batong-filmen: ”Mer måste göras för att återta gatorna”

 1. När Lövén talar om små så menar han sina ministrar och deras små hjärnor. Det enda som är stort på Rosenbad, förutom lönerna, är politikernas egon.

 2. Man blir rent illamående av att se och höra dom öppna truten.Dom är sååååå tuffa när dom håller på med sitt skitsnack.Uppblåsta och uppkäftiga.Hur står kvinnliga Poliser ut med dyngan ? Det ska knollas hit och dit.Hela släkten ska knollas helst !!

  1. Problemet för mycket kvinnliga poliser som ingen har respekt för
   Skulle de dra tjänstevapnet måste de tömma magasinet och hoppas att de sköt alla annars överlever de inte.

 3. Citat från SVT Text idag …

  110 SVT Text Fredag 04 sep 2020
  INRIKES PUBLICERAD 4 SEPTEMBER

  Poliser i yttre tjänst har minskat

  Antalet poliser som arbetar i yttre
  tjänst har sjunkit på fem år. Uppgift-
  erna kommer från Polistidningen , som
  hänvisar till tidigare sekretessbelagd
  statistik från Polismyndigheten.

  Totalt sett har poliserna blivit fler
  i landet sedan 2015, men vad gäller
  anställda i yttre tjänst har antalet
  minskat. I december 2019 var de 9 049
  poliser, mot 9 226 år 2015.

  Inrikesminister, Mikael Damberg (S),
  säger till TT att han välkomnar Polis-
  tidningens granskning men att man ska
  vara försiktig med att dra för stora
  förändringar i statistiken.

  Slut citat

  Oacceptabelt låter inrikesminister Mikael Damberg (S) hälsa …

  https://pbs.twimg.com/media/ECjOukpWsAAntxN.jpg

  … i paus från viktigt knytblus-möte med sina partikamrater i regeringen.

  1. Poliserna i inre tjänst är inte riktiga poliser utan snabbutbildade.
   Kontorister med polistitel, eftersom alla kontorister sparkades ut för några år sedan.
   Samma skit som inom vården, inga vårdbiträden utan alla skulle vara sjuksköterska eller undersköterska. Vilket har skapat problemet vi har idag.
   Personer utan förstånd och erfarenhet hittar på.

 4. Jag tror att den fortsatta importen av våldsbenägna Mena Folk
  har till syfte att just destabilisera landet att skapa kaos, att
  oskyldiga får plikta med sina liv bryr sig jök regeringen inte
  om bara makten kan behållas.

 5. En öppen fråga till folkrättsexperter: eftersom den sk svenska polisen inte längre står för alla människors rätt att fritt uttrycka sina åsikter mm, har vi inte då rätt att bilda egna oberoende objektiva polisstyrkor?

 6. För 30 år sen fick man en blåklocka och ett knäckt näsben om man kaxade sig mot polisen. Eventuellt kunde man få en allvarlig hjärnskning också efter besöket i arresten.
  Antar att det är vänstermähäena som varit och pillat i lagstiftningen efter att något av deras drägg fått lite specialbehandling.

 7. Det finns bara en effektiv lösning. Grip, lagför, utvisa.
  Det enda kulturberikarna fruktar är att bli utvisade till sina hemländer, allt annat som Sverige kan göra mot dem med dagens rättssystem är en semester för dem.

 8. Polisens metoder spelar kanske roll också? Istället för att lägga undan batongen borde han dra sitt vapen och avfyra ett varningsskott och uppmana packet att packa minst 20 meter.

  Samma metoder borde användas i alla de här hotfulla ortensituationerna, det finns ju helt bisarra filmer där idioter dansar på taket på polisbilar, sparkar på backspeglar och inget, absolut inget händer. De borde få brutalt polisstryk och om inte det hjälper ett skott i benet. Om det trappar upp våldet, så fine, trappa upp våldet! Sätt in militär om så krävs och passa på innan poliskåren och militären själva arabiserats för då kommer korruptionen att skapa små mini-Sicilien i hela Sverige…
  Fan vad förbannad man blir.

 9. När Europeerna kom in för att jobba var de en skänk från himmelen, de gjorde rätt för sig från dag ett. Våra imbecilla oerfarna teoretiska politiker tror i sin enfald att alla människor är lika, nu ser ni resultatet.
  Varför vi i norden ska behöva ta emot dåligt utbildade från arabländerna är för mig en gåta, de ska naturligtvis fly till sina gelikar. Samma tro samma sneda kultur samma klanvälde och framförallt, lika barn leka bäst.
  Det måste bli totalstopp att ta emot analfabeter och vill någon svensk att vi ska fortsätta ta emot så blir det den personens privata ansvar, att föda ge bostad och dela hans eventuella straff om han blir kriminell.

  1. gamgubben Varför vi i norden ska behöva ta emot dåligt utbildade bygger på att deras livsgärning är att se till att hela världen ska bli muslimskt. Detta görs lämpligast där det är lättast. Vårt demokratiska tänkande banar vägen för dom. Dummare är inte idioterna utan att de förstår någon med lite högre IQ än normalt bland anhängarna.

 10. Ja det rådande klimatet i samhället är giftigt och uppochnedvänt. Regeringen skyddar och försvarar hellre kulturer, som föder upp och fostrar kriminella invandrare än de bryr sig om svenskars säkerhet. Det enda svenskar får är höjda skatter. Som sagt var, vänd uppochned på det uppochnedvända innan det är för sent. Det må ta sina 20-30 år kanske och måste utföras i etapper steg för steg, men ett hedervärt uppdrag för kommande politiker.

  1. Ja exakt. Allt svensken är till för är att betala skatt. Välfärden är inte till för svensken längre. Bara nyadeln som ska ta del av den. Blir en svensk sjuk ringer försäkringskassan till läkaren och säger han inte får sjukskriva, trots man blev opererad för två dagar sedan.
   Jag har slutat att betala skatt och kommer aldrig betala ett öre mer. Då har jag assimilerats med nyadeln och regeringen borde vara nöjd att jag anammat deras levnadssätt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: