Skolbrand i Vaggeryds kommun

INRIKES. Högstadieskolan Fågelforsskolan i Skillingaryd i Vaggeryds kommun började brinna under eftermiddagen. Strax före 14.30 larmades SOS och just nu är flera räddningsenheter och ungefär 35 räddningstjänstpersonal på plats.

Fågelforsskolan 6-9
Vaggeryds kommun

Platsen är nu avspärrad och branden är under kontroll och det ska enligt räddningstjänsten inte vara någon spridningsrisk.

– Skolan är utrymd och de har valt att avsluta undervisningen. Inga personskador har uppstått.

En förundersökning om mordbrand är inledd.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Skolbrand i Vaggeryds kommun

 1. Man undrar hur många skolor och för den delen bilar, som brunnit senaste tio åren. Samt hur många som brann de tio åren före det. kan inte nån ta det som nån skolprojekt i samhällskunskap, eller nåt. Vore intressant vetande. Men det är väl lika tabu som kostnaderna för migrationen.

  • Ja i Tyskland självantänder t.o.m öde placerade vedstaplar,med hjälp av islamsk tändvätska…
   Det underliga är att elden blossar upp på samma ställe, några dagar senare…när brandkåren lämnat.
   Stenbock inbillar sig att detta är en form av tack till Diktator Merkel på 5-årsdagen av hennes bevingade uttryck, ” wir schaffen es” ( vi klarar det) I så fall ett tack från idag c:a 2-3 miljoner av allehanda arter !

 2. Islamister vill inte att det ska finnas skolor. Jo koranskolor där de barta får lära sig koranen.

 3. Vem kan det va som är så emot utbildning att man bränner ner alla skolor? Vad tror ni alla skenheliga P K ister och värdegrunds idioter?

Kommentera