Imamerna har sagt att det inte vara religiösa motiv, så det så…

INSÄNDARE. Tydligen så har man från PK-media startat en kampanj för att bagatellisera kravallerna som hände i fredags i Rosengård efter koranbränningen.

I TV så hade man inslag från Rosengård där man berömde dom duktiga Rosengårdsborna som dagen efter gick ut och förhindrade nya kravaller genom att man bl a samtalade med ungdomar som tydligen var på väg att starta upp nya kravaller.

Man hade också raggat upp en polis som stolt berättade att en man kommit fram och lagt ett par rosor på den polisbil där han satt.

Mina ögon tårades när jag såg detta gulliga inslag med polisen som berömde detta initiativ. Tyckte jag mig inte se och höra att den aktuell polisens röst nästan svek honom så rörd han var. Vad som också skulle ha visats var ju dom skador som på fredagskvällen åsamkats polisens bilar samt kostnaden för fredagskvällens mångkulturella uppvisningar av kärleksfulla muslimer.

Detta har naturligtvis inte visats eller redogjorts för tittarna. Men ett par rosor på vindrutan på en polisbil skall tydligen kompensera skadorna och få oss att glömma fredagskvällen.

Vad PK – media nu också försöker att lura i allmänheten är att det inte alls var Rosengårdsbor som i huvudsak ställde till med kravallerna på fredagskvällen.

Det var ditresta personer från bland annat Helsingborg och andra stadsdelar i Malmö som hade tagit sig till Rosengård. Förmodligen så var det pensionärsligor från Limhamn som återigen såg sin chans att vandalisera och förstöra samt kasta sten och skjuta raketer på den förhatliga polisen.

”På kvällen när allting började eskalera kom folk inresande, bland annat från Helsingborg, för att delta i händelserna”, säger Malmö stads ledningsstrateg Per – Erik Ebbeståhl. Undrar vad han har i månadslön för att prestera dylika förklaringar?

Igår kunde man i sydsvenskan läsa om hur imamen Samir Muric från Arlöv kastade sig in i sin bil och körde till Rosengård och där försökte lugna ner känslorna men fick ingen respons för detta.

Enligt sydsvenskan så var andra imamer också på plats som inte heller fick något gensvar från dom som deltog i upploppen. Man uppger att om det varit religiöst motiverade protester så hade de fått de.

Alltså så hade inte heller detta upplopp något att göra med islam, enligt imamerna. Naturligtvis så är detta inget annat än en ren lögn och en krystad förklaring som man som imam är mer eller tvungen att använda sig av.

Det är väl helt ställt utom all tvivel att detta har med islam att göra. Det var väl en Koran man brände och sparkade fotboll med tidigare på fredagen?

Eller var det ”Kalle Ankas samlade verk” man eldade upp och sparkade på? I så fall verkar denna anka vara verkligt populär hos muslimer med tanke på reaktionerna. Kanske skulle det förlaget som ger ut tidningen Kalle Anka i så fall även trycka upp en muslimsk utgåva under namnet Muhammed Anka.

Jag undrar också vilka reaktioner det hade blivit om några muslimer bränt eller sparkad sönder en bibel på samma sätt? Jag tror knappast att det hade blivit några reaktioner alls faktiskt.

Men å andra sodan sätt så skulle väl aldrig någon som tillhör denna fredsälskande och kärleksfulla religion ens kunna tänka sig att göra detta?

Nej, kära imamer, journalister och poliser, upploppen i fredags var inget annat än ännu en uppvisning av primitivt muslimskt våld som vi nästan dagligen får höra talas om runt om i världen. Och tyvärr kommer det att bli fler och fler sådana så länge denna s k religion hämningslöst får breda ut sig och det t om med finansiering av våra skattemedel här i Sverige.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

23 thoughts on “Imamerna har sagt att det inte vara religiösa motiv, så det så…

 1. Jag kan inte sluta förvåna mig att det finns så många,
  ofta till synes ”normalintelligenta” människor som är
  ”religiösa” (vad nu detta betyder ?)!

  Tänk att det finns människor som ägnar sitt liv,
  ger sin kraft och är villiga att gå till aggresiv handling,
  bara och enbart för att försvara en fantasi. – en ”religion”.

 2. Läste Skånska Dagbladet (betalvägg) på fikabensinstationen:
  ”Ingen vettig människa skulle göra så och absolut ingen muslim. De vara bara ute efter bråk säger han.” (Imanen Samir Muric)
  – Hela ledartexten är så.övertygande att det måste vara ditresta pensionärer som sprungit ifrån polisen.
  På ledarsidan.i samma tidning välskriver Katarina Erlingson om; ”Kärlekens och hatets Malmö”.Synd att inte kunna återge texten så ta talesättet *Som man bäddar får man ligga*, hur det var, är och kommer att bli.i Malmö.-Sannolikt erhåller Skånskan presstöd, och då skall inte så belysande texter undanhållas oss skattebetalare

 3. Löjligt att lägga skatt på dieselbilar, lägg regäl skatt på muslimer istället. De skitar ner 1000 gånger mer än dieselbilar.

 4. Hade det inte haft med islam att göra hade väl inte imamen ens åkt dit. Jisses så genomskinligt.

 5. Om det inte är religiösa motiv, vad är det då? Islam är
  ju fredens reiigion, ändå såg man massor av dem ja
  givetvis utfyllt med vänsterblivna, men dessa är som dom är?

 6. Däremot visar SVT/SR ett enormt intresse för dom protester
  som förekommer i USA, och allra värst är kvinnliga reportrar.

  Trots att Morganiseringen pågår för fullt i Sverige så hör

  man inte ett pip om var den så kallade ministern befinner sig,
  finns det ingen stand in för en justitieminister ?
  Men om detta intresserar sig inte SVT/SR

 7. SVT Blekinge: ”Polisen ökar nu sin närvaro i Ronneby efter helgens händelser. Samtidigt ser man i nuläget upploppen som en spontan och enskild händelse, även om man utreder huruvida kopplingar till Malmö kan finnas.”

  Kopplingen är i så fall att det i båda fallen rör sig om kriminella muslimer med invandrarbakgrund.

 8. ”Om islam inte är politisk, är den ingenting alls!” (Ahyatolla Khomeini, citerat efter M. Houllebecq)

 9. Var det inte så att Malmö stad inrättade en ny tjänst som ledningstrateg ? Har för mig att annonsen var full av allt positivt en sådan person skulle tillföra staden.Är det möjligvis den göken som nu är ute och försöker gjuta olja på vågorna och frisera bilden av helgens dårkravaller ?

 10. Om det hade blivit få eller inga konsekvenser av vad vi gjorde i vår ungdom eller att om vi inte förstått vilket stor skada och pengaförstöring det blev om vi hade tänt eld på en skola, så hade kanske någon gjort det.
  Jag skriver kanske någon eftersom vi alla förstod vad saker och ting kostade på den tiden, det var små om ens några bidrag som delades ut. Fattiga familjer fanns det, men när någon fick något så var det aldrig pengar utan ex. vis skor, kläder. Vi visste vilka fått men alla hade order om hemifrån att inte reta de stackarna som fått hjälpen.
  Nej skyll inte på socio-sociala problem för det har funnits förr men vi lade eventuella frustrationer på lekar, idrott utan att ha några fritidsgårdar eller socialtanter. Våra terapeuter var alla vuxna som oberoende av kön höll oss i herrans tukt och förmanade oss. Men så var Sverige lyckliggjord med en homogen befolkning med seder och en Skandinavisk kultur.

 11. Ja så är det nog Sandor…. 😉
  F.ö. brukar jag ju teckna ner några rader,vad som sker i min gamla hemstad Berlin.
  I går var en islamist på besök i en kyrka.(mitt i ett ghetto) Efter en stund reste denne sig,och slog K.O på predikanten.Prästen fick hjälp av en annan av sina kyrkliga tjänare,men även denne golvades.
  Därpå rev Islamisten blad ur psalmboken som kastades runt,och lämnade därpå kyrkan.
  Undrar om inte denne idiot läst om händelsen i Rosengården ?
  BZ är lika tystlåtna om händelsen,som Abzurdsk PK-media söker försköna muslimsvinen i Malmö.

 12. Malmö stad har en Ledningsstrateg (?) Per-Erik Ebbeståhl som har sett imamer på gatan så han vet att det här var inget ansvar för Rosengård.

  Jag undrar vad en Ledningsstrateg gör till vardags och vad han leder. Hur mycket tjänar han? Jag trodde att det var alla politikerna som vi valt som ledde staden.

Kommentera