Invandrare åtalas för rån av 19 ungdomar

BROTTSLIGHET. En 21-årig man åtalas för att han rånat eller försökt råna 19 ungdomar. Mannen genomförde rånen själv mellan januari och juli i år. – Med hjälp av övervakningskameror har polisen kunnat säkra bevis, säger kammaråklagare Maximillian Berg Molin i ett pressmeddelande.

Mannen har agerat ensam i centrala Stockholm, där han misstänks ha hotat ungdomar och på så sätt fått dem att lämna över i huvudsak mobiltelefoner. Enligt åtalet har han tvingat flera målsägande att logga ut ur mobilen och sedan lämna över den. Han har i några fall även tagit klädesplagg och kontanter.

– Det viktiga här är att målsäganden anmäler direkt på platsen eller så snart som möjligt efteråt. Då kan polisen säkra kameraövervakning och annan teknisk bevisning som är nyckeln till framgång vid den här typen av rån. Med hjälp av övervakningskameror vid bankomater, tunnelbanor och andra platser så har polisen i de här fallen kunnat säkra bevis, säger kammaråklagare Maximillian Berg Molin, som är förundersökningsledare.

21-åringen har varit frihetsberövad sedan den 18 juli.

Målnummer i Stockholms tingsrätt B 11768-20

-Pettersson säger att den misstänkta och åtalade unge mannen har ett namn som tyder på att de inte åker skidor i hemlandet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Invandrare åtalas för rån av 19 ungdomar

 1. Straff mindre bidrag o klapp på axeln av islamist drottningen Annie Lööf

  O sossarna ingen fara säger alla du får en chans till haha

 2. Hur skall man anmäla när det tar en timme att nå polisen.Stoppar man en bil på gatan stannar de inte.

 3. Sluta att raljera över svetsare, det är inte det lättaste yrket, den som tror det vet inte vad han talar om, säg som det är istället: Stefan Löfvén är en riktig skitstövel

 4. Det jag tycker är viktigt är att politikerna förstår hur mupparna från Mellanöstern fungerar och inte släpper in några fler. Och slänger ut alla kriminella muppar som finns i Sverige.

  • Tack Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt, för att ni gjort det obehagligt att bo och vistas i Sverige. Misstänker att det snart kommer direktiv på att alla värdelösa muslimer ska byta bostäder med medelklassen i Sverige, så sista spiken slås i kistan.

 5. 🤔
  det pågick alltså mellan jan till juli
  om flera BO lämnade samstämmiga uppgifter på GM till Kling & Klang kom väl ett opixlat signalemente ut efter säg 3e rånet kanske eller….

 6. Det kommer övervägande väl utbildat folk, läkare, tekniker mm det här är bra för Sverige och det kommer att löna sig lite längre fram. Denna profetia har lämnats av ingen mindre än vår statsminister lille Steffe, och hör sen!
  Allt annat är lögn och förbannat käbbel, det skall väl han veta som nästan tog svetsarexamen.

Kommentera