Lös problemen, ring Indiana Jones…

BROTTSLIGHET & ISLAM. Imamen vid Arlövs moské, Samir Muric som är islamist, säger att han blev chockad av våldsamheterna i Malmö under fredagsnatten. En sak är han dock säker på: det var inte praktiserande muslimer som stod för oroligheterna. – Ingen vettig människa skulle göra så, och absolut ingen muslim. De var bara ute efter bråk, säger Muric, enligt SvD, bakom betalvägg. 

-Pettersson tycker sig ha hört det förut. Vi har de islamska mördarsekterna Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och alla andra som agerar exakt efter den oföränderliga koranen och profeten Muhammeds ord,men de har inget med islam att göra säger imamerna.

Vi har Taqiyya – den muslimska lögnen. Muslimer som befinner sig i ett land där Islam är en minoritet – exempelvis Sverige – förväntas ljuga för icke-muslimer om det gynnar islam.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Överallt där det finns muslimer är det problem, vi har Kina, Thailand, Burma, Indien, Pakistan, Ryssland, Afghanistan, Mellanöstern, Nordafrika, sydöstra Europa, Malmö och många fler platser men det är aldrig muslimernas fel och problemen har inget med islam att göra enligt muslimerna.

I länder där muslimerna uppnått sitt ideal, 100 procent muslimer som i Saudiarabien och Somalia är livet perfekt…

Utrikesministern i Förenade Arabemiraten, UAE, landet som nyligen tecknade fredsavtal med Israel, är orolig för att muslimska terrorister ska komma från Europa till Mellanöstern. De vill inte att Dubai blir som Malmö…

– Pettersson säger, ring efter Indiana Jones, han löser problemen snabbt, enkelt och billigt.

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Lös problemen, ring Indiana Jones…

 1. Pettersson har FEL i en detalj! I Kina är islam inte längre något problem! Inte heller är Islam något större problem i Ryssland, som ä det kristna land där det lever flest legala resp illegala muslimer.

  Resten av världen bör fundera över varför i bägge fallen. Kanske lära sig något.

  • Icke heller i Belarus är islam ett problem. Den enda under 1900-talet återstående moskén där, i Minsk, revs ned helt och hållet 1962 efter beslut av den lokala kommunistregeringen; nu utgör muslimerna knappt en halv procent av hela befolkningen i Belarus. Om, emellertid, den opposition, som nu demonstrerar i Belarus får makten kommer man troligen att ”EU-designa” landet och då riskera få ett ”svenskt tillstånd” med öppna gränser och massinvandring, islamisering, tilltagande brottslighet och feminism etc.

 2. Samir Muric talar mot sig själv. ”Inga vettiga människor skulle göra så, och absolut inga muslimer.”
  Inga vettiga människor är muslimer.

 3. Ett vanligt mantra är att muslimer inte är en homogen grupp. Det stämmer naturligtvis, alla människor är olika. Det finns kulturella muslimer, moderata, extrema och naturligtvis de totalt tokgalna.

  Men av samma skäl går det inte som Muric gör, heller att säga ”ingen muslim skulle göra så”.

  • Att de inte är en homogen grupp syn i alla muslimska länder.
   De är ständigt i krig med varandra.

 4. Jaha Bagdad Bob har dykt upp i Sverige, men nu under namnet Samir muric, då vet var han är i varje fall.

 5. Dom som stod för en hel del våld var säkert från
  dom intelligensbefriade vänstertomtarna, en del
  av dem tog Polisen med sig, oklart varför, jag är
  ganska säker på att dom slipper straff.
  Varför fick vi en lag mot att det är straffbart att
  antasta blåljus personal om den inte används??

  Men dom blev väl bjudna på saft o bulle av dialogpolisen?

 6. Det kan inte ha varit praktiserande muslimer. Om så vore hade de avbrutit kravallerna för sina bönestunder.

 7. Två saker som bör återinföras och pånytt praktiseras, galgbacken och livstids utvisning ur konungariket Sverige.

 8. En ödesfråga för sossarna är era avtalspartner vettiga? Enligt Imam Samir Muric är det inga ovettiga personer som är muslimer men varför blir det då upplopp i Malmö där personer i upploppet skriker på någon som heter Allan som muslimer brukar ropa efter då de är uppjagade. Sannolikheten att det var mestadels muslimer som stökade runt och förstörde är stor.

  • Vet faktiskt inte varför muslimer alltid skriker ”Alla backar” när de är ute i grupp. De måste vara ganska korkade också för ingen i folkmassan följer uppmaningen utan alla rör sig framåt.

 9. ”De vill inte att Dubai blir som Malmö”

  Det finns en anledning till att de rika arabländerna vägrar ta emot filistéerna.

Kommentera