Tre år i Sverige ger 20 år i Danmark

BROTTSLIGHET. Idag dömdes fem somalier som i media kallas svenskar för mord och mordförsök i Köpenhamn. De kommer att överklaga men så här blev straffen i första instans. 

 • Mohamed Ali, 22, som anses vara ledaren, dömdes till livstids fängelse
 • Mansor Ismail, 20, fick livstid
 • Benjamin Owusu Afriyie, 25, fick livstid
 • Två som var 17 år vid mordtillfället fick 20 års fängelse var.
Mohamed Ali, 22, dödspatrullen ledare, dömdes med två kollegor till livstids fängelse för mord och mordförsök. Två 17-åringar fick 20 års fängelse.

Den 8 januari 2018 avrättade somaliern Abdirizak Osman, även han kallas svensk, den 24-årige Hamza Muhyaddin inne på en pizzeria i Rinkeby inför andra matgäster.

 • Abdirizak Osman, 17, dömdes till tre års sluten ungdomsvård i Sverige
Abdirizak Osman dömdes till tre år för mord och grovt vapenbrott i Sverige. Foto: Polisen

Herr Osman som var med i samma gäng som de dömda i Danmark, dömdes för mord, för grovt vapenbrott och narkotikabrott till tre års sluten ungdomsvård men är för närvarande på rymmen efter att under en shoppingrunda i ett köpcenter i Kungsbacka fått hjälp att rymma.

-Pettersson säger att det verkar vara lita skillnad på danska och svenska straff. Danskarna har sedan många år anpassat sig efter den nya tidens kriminalitet, det är inte 1970-talet längre då berusade svenska ungdomar irrade runt överförfriskade på Ströget.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Tre år i Sverige ger 20 år i Danmark

 1. Kan man sända Morgan J på kurs till Danmark o lära honom något om kriminal arbete. När han kommit hem hade han sagt ” tagit del , men ej förstått” Festligt att danskarna förstått vad Morgan o Linda S ej klarar av. Nu är araberna vilda i Malmö p.ga koran bränningen i Rosengård. Sänd ut Stjernfeldt Jammeh med en påse pengar till en ny moske så lungnar det ner sig. Detta gäng är vår framtida vinst

 2. I Sverige daltas det mer med dessa nysvenska gäng och där är med synd om gärningmännen än om offren. I Danmark är det mer tvärtom och
  danskarna markerar hårt om vad som är okej och inte okej hur man uppför sig. Vad jag vet så ingår inte till exempel skottlossningar, explosioner, bilbränder och bilbomber i samhällskontraktet. Begår man såna samhällsfarliga brott så anser jag att medborgarskapet ska kunna dras tillbaka om han eller hon har dubbelt medborgarskap. 9 av 10 som står bakom skottlossningarna har enligt DN utländsk bakgrund. Om vi skulle kunna dra in medborgarskapet vid samhällsfarliga brott så sänder det en klar signal till de nysvenska gängen att det är färdigt lekt nu. Om jag fick bestämma så hade det inte spelat någon roll ifall en person har dubbelt medborgarskap eller inte ifall man begår samhällsfarliga brott. Jag skulle dra in medborgarskapet ändå för personen om de skulle skydda allmänheten. Nu är det dock inte jag som bestämmer utan riksdagen. Klart är dock att vi behöver göra om migrationspolitiken och rättspolitiken från grunden. För som läget är nu så kommer nysvenska gängen fortsätta skjuta på varandra och fler oskyldiga kommer också drabbas. Man hör ofta från folkföräd…förlåt folkföreträdarna säga att detta är “oacceptablet” och gapar straffskärpningar Detta är i grunden bara ord men i praktiken händer inget. I Danmark talas det åter om det svenska tillståndet, sverigebilden och om systemkollapsen. Det vill säga att det svendka rättsväsendet står handfallen för det som sker i vårt land. I till exempel Stockholm styr nysvenska gängen, i Göteborg är det en viss maffia familj som styr i en hel stadsdsdel = filed state. I Malmö är det en viss befolkning i östra staden som bestämmer om vilka som får komma till tals och oliktänkande är icke önskvärda. En migrationskritisk protest skulle ha hållits idag men fick ställas in då länsman inte kunde garantera säkerheten. Detta trots att de migrationskritiska protesten har stöd i grundlagen. Så illa är det i det nya Sverige. Afs2022.

 3. Svenska regeringen skulle skämmas ögonen ur sej om de hade något vett. Vi är till åtlöje över hela världen.

 4. De borde skickats åter inklusive hela klanen, adjö adjö, när de började visa tendenser att inte vilja vara här.

 5. De här gullgossarna omnämns i SRP1 som “svenska”. En skymf mot Sveriges ursprungliga befolkning!

 6. Brottslingar med en viss tro skulle naturligtvis få korta straff i Sverige men ovillkorlig utvisning på livstid. Max ett år på svenskt fängelse. Bra svensk husmanskost varje dag, vad sägs om ärtsoppa med fläsk stora delar fläsk, stekt fläsk, löksås en potatis, lite rotmos mycket fläsk, hamburgare av fläskkött endast, paltbröd och fläsk, blodpudding och fläsk sådan god mat varje dag och sedan hem till sitt kära fosterland. Varje dag skulle de jobba med grisskötsel så de kunde starta grisfarm i sitt hemland, en bra utbildning är ju guld värd. Det kan inte bryta mot lagen att vara hygglig det sista året i El Dorado.

  • Nu blir det istället 20 år med flæskesteg alternativt stegt flæsk, eller æbleflæsk istället. Danskarna daltar inte.

 7. Om man ser på bilden av Osman förstår man att det finns många kusingiften i hans stamtavla.

 8. Något som jag är mycket tveksam till när det gäller straffpåföljden i Sverige så är det den så kallade straffrabatten för unga brottslingar . Vem eller vilka är det som har kommit fram till det att man får rabatt när man begår ett grovt brott , är man gammal nog att begå ett brott så är man gammal nog att ta det också . Sedan när dom har dömts till till exempel 10 år så ska dom banne mig sitta 10 år och inte som nu friges efter 6-7 år. Sedan när det gäller dom här “Svenska pojkarna” kan gott Danska staten ta och skicka räkningen för deras fängelsevistelse till Sverige för det är ju vi som har härbärgerat dom för våra skattemedel ,samtidigt vill vi ju framstå som humana och icke rasistiska .

  • “Danska staten skicka räkningen till Sverige”. Gäller det även de “pojkar” som danskarna själva skickat hit?
   Många av dessa s.k. “raketforskare” har ju kommit via Danmark och i och för sig Tyskland också.

 9. Fortsätt gärna att begå brotten i Danmark som har verkliga straff inget meseri och rabatter där inte.

 10. Ett stort tack till vårt grannland som gett dom rättmätiga straff i sverige är det ju som vi alla vet synd om förövarna i synnerhet om de är fgån MENA-länder

  • Ja då går socialtanterna igång, straff hjälper inte, nä men när dom sitter inlåsta kan dom inte skada andra, samtidigt som det
   sänder signaler till övriga idioter att ska dom begå brott
   så är det bäst att göra det i mjäkighetens land på jorden,
   D v s Sverige!

Kommentera