Invandrare njuter av dina barns förnedring…

BROTTSLIGHET. Ivar Apri, ledarskribent på Svenska Dagbladet, skriver om att invandrare rånar, torterar, förnedrar och våldtar offer med svenska rötter och undrar när samhället ska sätta stopp?

Ivar Arpi fortsätter med att twittra”lek med tanken att mönstret hade varit det omvända, vad gäller gärningsmän och brottsoffer. Reaktionerna hade sett helt annorlunda ut. Men vi är fast i en sjuk ideologi där förövare ses som svaga på grund av sin bakgrund och offren som starka på grund av sin”

Det blev för mycket för riksdagsledamoten och iraniern Ali Esbati (V) som tycker att beskrivningen av brottsligheten, gärningsmännen och offren är problemet inte verkligheten och samhällsutvecklingen.

-Pettersson säger att sådana som Ali Esbati är de farliga, makthavare som vägrar se verkligheten och vill ha mer av problemen. 90 % av alla grova våldsbrott av invandrare. 85% av intagna på anstalterna har utländsk bakgrund. 70 procent av bidragen går till dem med utländsk bakgrund och så vidare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Invandrare njuter av dina barns förnedring…

 1. Sänk straffmyndiges till 13. Inrätta ungdomsfängelser för grova brott som mord och våldtäkt. Kan man begå vuxna brott ska man ta vuxna straff.

 2. Ja tänk om det varit tvärt om, regimmedia hade lagt om sin programtablåer, Löfven hade till och med framträtt i live-intervju, Sjöstedt hade med darrande röst förklarat krig mot rasismen, riksdagen hade extrainkallats och mängder med talare hade fördömt dåden, Löfven hade framlagt plan på en internationell konferens i Sverige för att minnas offren för all rasism i världen och planer på att skänka 10 miljarder till FN. Osv, osv osv.

 3. Extremt stor invandring under kort tid, medför enorm skattebörda för skattebetalarna.
  Det finns inga jobb och bostäder för de nya.
  Till detta kommer kravlösheten på de nya och då blir katastrofen total. Vissa vägrar acceptera ens de mest basala krav på anständigt uppträdande.
  De som har extrem religiös tro, som inte är förenligt med vårt sätt att leva, ska förlora rätten att få leva här.
  Dessa nya typer av hatbrott är så jävla vidriga, att eventuellt medborgarskap ska tas ifrån dom. De ska ut ur landet. De beter sig som svin, för de tillåts vara svin av vår svaga rättsstat.
  Det svenska folket saknar människovärde och vi tillåts behandlas så fruktansvärt, av vissa hatiska invandrare. Sedan ska vi tycka synd om gärningsmännen och låta asen stanna kvar.

 4. Stämmer. Var så säker när jag med barnen bodde i ghettona. Ty vi har typiska invandrarutseenden… Men nu när jag har 2 barn som är svenskar blir jag väldigt oroad…

 5. För att det ska hända något så behöver den nuvarande
  regeringen bytas ut, dom bara snackar om sådana
  åtgärder som misslyckats gång på gång, bara snack om
  att det är förfärligt räcker inte, vi har en juststieminister som
  hukar o gömmer sig, och när han någon gång framträder
  så kommer han med gammal känd Bullshit som han kört
  med i flera år!

 6. Ali Esbati är en vidrig person, varför bor han i Sverige? Han verkar hata Sverige och allt som är svenskt, det är bättre att han flyttar till Ryssland, där borde han känna sej hemma hos sina vänstergelikar!

 7. På hennes Twitter står att läsa:
  ”Alice Teodorescu, huvudsekreterare i Moderaternas idépolitiska programgrupp.”
  Hon är således en del av moderaterna som är en del av sjuklövern. Det är väl rimligt att anta att hon röstar på moderaterna då. Därmed är hon en del av problemet. Inget som jag beundrar. Med vänlig hälsning / Tomas.

 8. Det är väl ingen idé att vi medborgare önskar en utvisning och fråntagande av svenskt medborgarskap.
  Ibland undrar jag när vi tidiga invandrare kom till Sverige och var synade i sömmarna i 5 år med all redovisning av inkomster, sjukskrivningar, övriga bidrag mm innan vi kunde ansöka om svenskt medborgarskap.
  Då tyckte jag att landet var perfekt, att inga latmaskar ,sjukskrivna mm kunde få bli svenskar.
  Jag sökte pass för ett specifikt arbete inom flyget!
  I dag kan man köpa sig ett pass, Sverige har t.o.m personal som delar passen i Menaländer , har jag läst.
  Man har lust att göra en polisanmälan på detta, men polisen har inte tid.

 9. Arpi och Alice är så sällsynta att de borde fridlysas. Kloka och vettiga journalister som fortfarande tillåts skriva och som PK dito inte lyckats stoppa än…

  • Spelar roll vad den moshjärnan släpper ur sig.
   Är man dum så är man en talang i Sverige.
   Önskar en speakers corner här och där i Sverige där man kan fritt (?) tala om det som sker i landet i dag.

Kommentera