Stäng

Galenpannan Reinfeldt

INSÄNDARE. Fredrik Reinfeldt förklarar Donald Trump för galen. Jag blir full i skratt. Den lilla tuppen gal på den större. Den lille fjädrar sig och kacklar om att den store inte skyddar hönsgården som den lille grundligt förstört. De äggsjuka svenska hönsen kacklar med. Hönan Agdas feministiska gäng av broilers springer nakna omkring i huvudlös skräck för de vilda tuppar som den lille lockat hit. Själv blev han ju utkörd med hot om att nackas för djurplågeri mot sina egna, svenska burfåglar vars trygga reden han ödelagt och rövat på fodergivan. Han reder sig ju dock väl med de guldägg som blev belöningen för att ha kackat i eget bo.

Rolf Malm

Nu utfärdar han alltså skottpengar på den stridstupp som vill försvara sin amerikanska flock istället för att låta sina ungtuppar nackas i försvar av lilltuppens kaotiska, försvarslösa hönsgård. Med sin hönshjärna inser han inte att hans högtflygande planer på att lägga alla ägg i samma korg slutat med rena pannkakan. En äggröra där utländska gökar tar över både värpplatser och äggläggning såväl som veterinärplatser, boplatser och fodertillgång. Ungfåglarna får inte lära sig veta hut och tvingas hutlöst nog lära sig kackla på arabiskt vis. Där inhemska fågelungar blir hackkycklingar och ungtuppar råkar i klorna på hitflugna sothöns som redlösa flaxar runt och sporras att flyga på dem de kallar otrogna kräk, dumma som en gås. Alltså de värphöns som jobbar ihop till deras fodergivor och bekostar den frihet de i väldiga sträck flyktat hit för. Men väl här växer kammen på dem och de gal högre än kyrktuppen. Som de ersatt med skränande från höga minareter som i hemlandet täppte till näbben på dem.

Tuppen Reinfeldt hade pippi på flygresor över vårt habitat. De visade honom att det fanns gott om häckningsplatser för flyttfåglar i ödemarken. Hur dessa fjäderfä skulle häcka och hitta föda där vete fåglarna. Men den tanken flög inte upp i hans avtuppade sinne. På blodigt allvar skrockade han om att det skulle lösa sig om alla öppnade sina hjärtan. Rödhakarna och gröngölingarna tyckte det smakade fågel och höll med och flyttstrecken förmörkade himlen som en gräshoppsvärm. De var dock inte skogsfåglar utan slog sig ner i städerna. Där de byggde egna nästen som de därhemma. Krävde hemlandets mat, samma regler som hemma, samma syn på parning, samma fjäderdräkt och samma tro på paradisets fågelfria liv efter detta. De gamla tupparna som styrt Sverige byttes till hönor. Regeringen blev ett hönseri. Överkuckun själv fick en tupp i halsen och kråmade sig för de uppburrade pullorna. Inte ett pip hördes om att de svenska tamhönsen fick det allt jobbigare och att allt fler tuppade av i ångest och utmattning. Flygande förbjöds och klimatångest vingklippte allt annat. När en ny variant av fågelinfluensan landade i Sverige fanns inga resurser kvar. De gamla uvarna dog flockvis. Det blev inte ett tuppfjät bättre när de nya pärlhönsen fick leda flocken. Detta smarta hönsgäng ruvade på hämnd för de gamla svenska tupparnas hönsförakt och tar fjäderlätt på de nya förtryckarnas mer vassnäbbade och våldsamma vingklippande och revirförsvar. Herre på täppan är stridstuppen Jimmie, men honom är det skottpengar på. Men det finns ju enstaka tänkande Lauror t.o.m. inom politiken, även en blind höna kan ju hitta ett korn.

Rolf Malm

Ps. TACK för allt stöd för mitt grävande och skrivande av boken ”Sverige 2084”.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i folkomrosta2021.se

14 reaktioner på “Galenpannan Reinfeldt

 1. Herr Reinfeldt kacklar på med sin falska stämma.Herr Reinfeldt borde hålla näbben för Herr Reinfeldt är en föredetting som borde vara nöjd och belåten när han blev så rikt belönad av globalistgamarna.Vi betackar oss från tyckanden och uttalanden från denna skränande fiskmås.

 2. Rubriken över denne Sverigefiende dåre stämmer bra
  nytankad på ett minst tvåsiffrigt miljonbelopp av
  globallist Oligarkerna som tack för att han satte igång
  förstörelsen av Sverige börjar han att Mopsa upp sig igen.

  Därför kommer jag inte att ta moderaterna på allvar så länge
  denne individ finns i deras bakgrund, att sälja ut hemligheter
  om sitt land gav Stig Wennerström många år i fängelse,
  men att medvetet förstöra sitt land, dessutom lade han sig
  i hur folket röstat vilkrt han inte har med att göra?

 3. Denna patetiska f.d Moderatledaren måste ha varit med om en mycket besvärlig förlossning under stenen !
  Dags för landsförrädaren att krypa tillbaka igen…..

  1. Hans egen far uttalade sig negativt om honom,
   och det säger mycket, sina barn försvarar man
   annars i det längsta!

 4. Den individen är ett hot mot mänskligheten..
  Äcklig typ tycker jag….
  Hur kan man rösta på moderater i dag är en gåta.
  Skännar miljoner på sitt skitsnack.
  Lysna med båda öronen så förstår ni.
  Ponnsan
  AFS

 5. Jag såg honom i en tvsoffa här om dagen.
  Karln svamlar sjuka lögnaktiga påståenden om Trump.

  Det verkar som att han hatar Trump lika mycket som han hatar svenskar..

  Inför förra USA valet fick han sitta i bögparets , , Fredrik och vad den andra nu heter , tv soffa.

  Allt som Trump sagt och lovat innan valet var dåligt.
  Allt som Hillary sagt och lovat var bra…

  1. Når jag fick höra att den landsförrädaren skulle vara med i TV den morgonen så stängde jag av TV:n,
   jag klarar inte att vare sig se eller höra den dåren !

 6. Kråkan Fredrik Reinfeldt kraxade bl a ur sig det här om sina högtflygande planer för Sverige mot slutet av sin storhetstid …

  https://www.youtube.com/watch?v=-JsEz_yAeuA

  Som framgår av videon ovan fanns den här rödskrikan med på mötet som Alliansen höll år 2013 …

  https://www.skrivunder.com/uploads/images/tumblr_nyy8meGY411r8n6aco1_1280.png

  Bildkälla: koling,nu

  … men efter valet 2018 flaxade den (C)entrerade Annie Lööf-fågeln snabbt över till Stefan Löfvens JÖK-bo där hon fortfarande värper sina hårdkokta och svårsmälta ägg.

 7. Rolf är lite okonkret här. Och Herr Reinfeldt är numera en föredetting.
  Vi har problem, det är lösningar vi behöver.

  1. Nej nej nej.
   Reinfeldt är som fantomen i opera i Riksdagen
   .Han sprider sin ondska överallt än i dag och fan ta honom, om han än en gång vågar sätta sig i första bänkraden när M har sammankomster. Det måste helt enkelt förbjudas.
   Den lille var så rädd så han vågade inte säga sitt hjärtas mening i mötet, när han såg den onda i första raden vaktandes med sina uggleögon.
   Den lille ,han måste se på den ondskefulle som om han var cellofan, en genomskinlig fläck på ett lakan.
   Där skulle den onde ha stannat, inte blivit till.

 8. Dårfinken tog ju selfie med socialisten Joe Biden,,, säger en hel del, speciellt när man som jag, följer noga den amerikanska politiken. Där är man noga med att inte synas i Reinfeldts kretsar, så spritt språngande galen måste han definitivt vara.

 9. Svensson!!! Håller fullständigt med dig!!! ROLF M.Du är SANNINGENS POET i mina ögon. STORT TACK FÖR DET DU SKILDRAR!!!!!!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: