Stäng

Invandrargäng i konflikt i Växjö

BROTTSLIGHET. En 19-årig man häktades idag misstänkt för mordförsöket på Hjalmar Petris väg i Växjö i lördags. Samtidigt har bilar brunnit och skott har avlossats flera nätter i rad på Araby. Polisen misstänker att alla händelser är kopplade till en och samma konflikt mellan två grupper, rapporterar SVT. 

Steget Efter

– Det handlar om två grupperingar som har en konflikt med varandra, säger Robert Loeffel, presstalesperson på polisen region syd.

Polisen vill inte gå in på vilken typ av grupper det handlar om men säger att de är ”löst sammansatta med olika människor med samma intresse” med koppling till stadsdelen Araby, och att man har en uppfattning om vad konflikten handlar om.

-Pettersson tycker polisen är ynkliga som inte säger vilka det rör sig om, det är inte så många att välja på, afghaner, araber eller afrikaner. Flyttar man Mellanöstern och Nordafrika till Sverige så blir Sverige som Mellanöstern och Nordafrika…

Om Araby på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Invandrargäng i konflikt i Växjö

 1. Jag tror vi får ringa Reinfeldt å be honom ordna dans på något torg i Växjö . För så här kan vi inte ha det .

 2. Det mångkulturella inbördeskriget fortsätter i Sverige !
  Det svenska militära Pride-försvaret har haft en stridsövning på Gotland och i Östersjön som en markering mot Ryssland säger försvarsminister Hultqvist, undrar om Putin darrar av skräck ?

 3. Jag kommer ihåg Växjö från tidigt 1980-tal. Redan då fanns det stora grupper av icke-svenskar i hyreshusområdena, chilenare och liknande substanslöst otyg.
  Hade en kusin som bodde i ett sådant område i Växjö ett kort tag innan självbevarelsedriften tog över.
  Det var illa redan då.

  1. Sendero Luminoso-packet var värst. Många av dom hade
   gått på ’utbildning’ av DDR. Sov hela dagen men vaknade
   när det mörknade. När muren föll flyttade de gamla ’ledarna’
   i DDR till Peru – av inte angett skäl.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: