Veckan som gick i det nya landet…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. -Pettersson konstaterar att vi aldrig kommer att få se Lennart Wallger som gäst i någon tv-kanals soffa där han får diskutera nedanstående lista med Anders Lindberg eller Göran Gredier. Medie-kanalerna föredrar att två eller tre vänstervridna diskuterar socioekonomiska effekter…

Detta sker varje vecka medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat.

Signalpolitik i Malmö, du behöver inte lära dig svenska i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Veckan som gick i det nya landet…

 1. 8 mord, 11 mordförsök etc på mindre än en vecka!!
  Är detta mitt land??
  När ska våra politiker vakna och börja agera??

  • Det är inte vårt land mer. Politikerna på vänster kanten typ mp,c,l,s skiter fullständigt. Vakna svenska folk

 2. Var finns Sverige idag, nu när mer o mer framträder som ett muslimskt och islamististigt land. När får det lilla skit partiet igenom att vi alla svenska ska konverteras till islam. När vågar den svenska urbefolkningen gå ut i en stor demonstration mot detta. Våra pensioner är i princip konfiskerades. Jag är säker på att en minsta pension inte hade behövt vara mindre än 20000 kr i månaden . Varför i helsikes är där inte utrymme för en riktig tandvårds försäkring. Det är fax att vi tar tillbaka våra pengar. Är där någon som håller med?

 3. Inga problem! Slutar bara svensken med sin rasism eller allra senast när den vite mannen är utrotad kommer allt att lösa sig!

Kommentera