Stäng

Ung man knivmördad i Huskvarna

BROTTSLIGHET. En 17-årig pojke har dött på sjukhus efter att ha knivhuggits i Huskvarna. Polisen har gripit en ung man misstänkt för mord, alternativt dråp.

Steget Efter Trygghet
Steget Efter

Polisen kan inte säga exakt vad som har hänt eller vad som ligger bakom, mer än att det har skett någon typ av misshandel.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Ung man knivmördad i Huskvarna

 1. När fan ska den sömniga regeringen vakna, och låta
  Polisen kroppsvisitera dessa dårar som tydligen alla
  går klädda med kniv, då utan att först annonsera en vecka
  i förväg, och på olika platser, det ser likadant ut överallt.

 2. Apa rtheid skulle räddat många svenskars liv, fråga på IKEAs knivavdelning i Västerås. Men socialdemokratin offrar hellre vitas liv för the greater good afro svenska projektet, betalt med vita svenskars pengar:
  https://youtu.be/_C2R12xQDDE

 3. Klart att ingen vågar säganågot!
  Risken är ju att träffa rätt och beskriva
  verkligheten – att det handlar om
  invällare!

  – och då är det ju ”rasism”!
  (Vad det ordet nu betyder?)
  (- eller betyder det att vi har olika
  rasee i mänskligheten? – med olika värde?)

 4. Jag har inte hört något från Magnus Betner på länge.Det var väl han som tyckte att Sverige var ett tryggt land.Har han fått tunghäfta ? Pizzaekonomen Shyffert är också märkbart fåordig.Var är Kjell Bergkvist ? Var är alla andra kändisar ? Vi saknar era ”expertutlåtanden” .Har ni upptäckt vilken gängkriminalitet och våldtäktsboom och klanmentalitet som vi har berikats av ? Är det därför era röster har tystnat ?

 5. Ruskig och skrämmande utveckling av knivvåldet som man tyvärr numera kan läsa om i stort sett varje dag! Också för 2 år sedan diskuterades detta. 2018 hade ”iFokus” en diskussions-tråd som behandlade: ”Knivdåd”. Citat: ”Mitt i allt skjutande är det lätt att glömma att det fortfarande är knivarna som är det vapen som kräver flest liv vid våldsdåd: ”Innehav av kniv är vanligt bland kriminella och är den största orsaken till dödligt våld i Sverige. Polisen klassar knivar som gatustridsvapen, precis som knogjärn och basebollträn, och de används vanligtvis i missbrukskretsar och bland ungdomsgäng. Enligt Brottsförebyggande rådet (Brå) är knivar det redskap som tar flest liv i hela landet. – Knivar används i stort sett bara i ett syfte: att begå våldsbrott. De är lätta att införskaffa, att dölja och används ofta vid personrån. Dessutom är straffen för innehav ganska låga, säger Jale Poljarevius, lokalpolisområdeschef för Uppsala och Knivsta.

  Brott mot knivlagen är ett ringa brott som resulterar i böter – inte i fängelse. Däremot kan innehav få olika brottsrubriceringar beroende på i vilket sammanhang det förekommer. Vid knivinnehav i samband med ett politiskt evenemang eller en fotbollsmatch kan det klassas som förberedelse till grov misshandel, uppger polischefen.”—

  Inlägget ovan fick 294 kommentarer, med länkar till en lång rad av olika knivdåd som då hade förövats över hela landet 2018 – 2019.
  https://debatt.ifokus.se/discussions/5ba5e8eb8e0e745c97b1147e-knivdad

Kommentera

%d bloggare gillar detta: