Stäng

Några timmar i det nya landet…

INRIKES. Lite av vad som hänt i det nya landet de senaste timmarna och då är inte rymningen i Lund eller mordet i Spånga och mycket annat med.

 • 19:25 En ung person blev rånad på sin mobiltelefon av två gärningsmän som hotade målsägaren med kniv. Två gripna, Rönninge
 • 19:17 Kvinna utsatt för mordförsök i Överkalix – en kvinna gripen
 • 19:14 Mordförsök, ung man skjuten i Göteborg
 • 19:14 Farligt föremål i Karlstad, flera hus utryms
 • 19:05 Man, runt 25 jagar en annan man med kniv och även hotat andra personer som varit i närheten. Lysekil
 • 18:16 Man knivhuggen i magen, Huskvarna
 • 16:22 Man knivhuggen i nacken, Rågsved, södra Stockholm
 • 15:47 Person hittad död – polisen utreder mord, Bagarmossen, södra Stockholm
 • 14:07 Hemligt vilka skolor som finns i Sverige. Från 1 september får man inte veta vilka skolor som finns i Sverige, varken kommunala eller privata.
 • 13:32 Två kvinnor 55 och 85 år attackerade av 25-årig kvinna i Norrköping
 • 13:26 8-åring med självmordsplaner prioriterades inte. Örebro
 • Mord, inbrott,  bilbränder, människosmuggling, osv…

-Pettersson hör att vi inte ska gnälla om detta, det är beställt sa 82:an, spännande sa Fredrik, berikande sa Stefan, vi utreder säger Morgan, medan Jerzy vrålar att brottsligheten minskar och Betnér fyller i att Sverige aldrig varit tryggare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

25 reaktioner på “Några timmar i det nya landet…

 1. Kalasbetalaren

  21 08 2020 at 07:22
  Jag skulle gärna kommit, men tyvärr så har jag tvättstugan! ”

  Tvättstugan kan du ta en annan dag, Koranbränning kan kanske bara beskåda en gång i ditt livstid, om ens det.

 2. Och fortfarande väller det in fullkomliga avskum över gränsen.

  PUT-stämplarna stämplar så att de glöder på migverket…

  På passfabriken jobbas det 3-skift för att tillverka pass till alla ny-svenskar…

 3. Angående koranbränningen i Malmö, som förmodligen kommer att äga rum. Nu kan alla svenskar som vill få tillbaks sitt land ,ställa upp som en man mot muslimerna som tänker angripa den. Samlas runt händelsen och skydda friheten att uttrycka sin åsikt, oavsett om man håller med eller inte, även om islamistiskt skit. Om Ni i Malmö med omnejd, har kvar nå svensk stolthet och cojones, kan ni nu visa det. Det är dags att börja ställa upp, för landet och dess folk.

   1. Minst hundra tusen, inom en halvtimmes bilfärd. Men det är lättare att göra som de flesta, klaga och föräras, men när det behövs lite guts, får nån annan göra det.

 4. En eloge till Petterssons blogg som skriver utan skygglappar hur det nya Sverige ser ut. Det som sticker ut är att ytterligare barn har blivit mördad, denna gång en 17-åring i Jönköping och 8-åringen som hade/har självmordstankar. Är man under 18 år så är man som bekant ett barn. Kanske dags för Pettersson att på sin första sida har en kolumn för dagens skottlossnningar, explosioner, bilbränder, bilbomber, våldtäkter, skolbränder och upplopp. Sverige var en gång ett land man kunde trivdes i och att man kunde lämna dörren på glänt. Den tiden är sedan länge förbi. En enkel sak som att man kunde lämna sina grejer på stranden för att bada. Sådant är totalt omöjligt idag i det nya Sverige. Att bada på badhus går inte heller på grund av så kallade ungdomsgäng som kommer för nära och ibland också tafsa. Usch och fy. Tjock Steffe och lill mogge. Vad har ni gjort med vårt land? Skäms på er. Afs2022

 5. Tänk vad våra politiker lyckats åstadkomma på bara några årtionden, undrar om de är stolta över sitt nya Sverige…

 6. Vad är grejen med att hemlighålla vilka skolor som finns i Sverige? Är det ens tillåtet att Skolverket gör det? Går inte det mot offentlighet sprincipen?

  Och VARFÖR vill Skolverket hemlighålla det? Vet de något vi inte vet?

 7. Nu gäller det verkligen att vi fokuserar på Vitryssland,

  För som Löven sa: Läget där kan destabilisera hela vårt närområde!

  Nu gäller det verkligen att vi lägger resurser på Polens och Ungerns inrikespolitik och tvingar på dom den berikning som dom efterblivna, rasistiska idioterna där inte förstår hur fin den är!

  Det gäller verkligen att vi fortsätter att hoppa på Trump och lägger oss i vem dom väljer till president där! Precis som om vi har med det att göra!

  Viktiga saker medan vi duckar i kulregnet här och gömmer oss inomhus!

  Vi måste också fortsätta att tjata om läget i Mali, vårt grannland som dom flesta knappt vet vart det ligger och verkligen påverkar vår vardag, vilket dom har gjort nu i varenda nyhetssändning i flera dagar! Jag är helt säker på att alla i Sverige ligger sömnlösa och verkligen bryr sig om Mali!

  Här hemma finns ju inga fel, inget för politikerna att ta tag i!

  1. Beträffande Mali:

   Militären grep i dagarna makten i Mali …

   Citat från SVT Text

   137 SVT Text Fredag 21 aug 2020
   UTRIKES PUBLICERAD 20 AUGUSTI

   Övergång i Mali kan ledas av militär

   Koalitionen som legat bakom mycket av
   demonstrationerna i Mali uttrycker
   stöd för militärkuppen i landet. Jun-
   tan säger att återgången till civilt
   styre kan komma att ledas av militär.

   -Vi kommer att tillsätta ett
   övergångsråd, med en övergångspresi-
   dent som antingen kommer att vara
   militär eller civil, säger talesperso-
   nen Ismael Wague till France 24.

   Uttalandet kommer sedan koalitionen
   M5-RFP pekat på att juntan lovat inle-
   da en civil politisk övergång, och
   sagt att oppositionen gärna deltar i
   att ta fram en färdplan för demokrati.

   Slut citat

   Då tycker jag de svenska FN-trupperna i Mali omedelbart borde återkallas hem till Sverige.

   https://i1.wp.com/www.friatider.se/sites/default/files/d9d2aa8f-5902-415d-bb92-7bc0f2bcdcad.jpg

   Bildkälla: friatider,se

   De är som synes fullt stridsberedda och behövs nu mer än någonsin här på hemmaplan för att återta kontrollen över det stora antalet kriminella islamistiska kalifat runt om i Sverige, som våra myndigheter för länge sedan förlorat kontrollen över.

   1. Nja, nu är du väl lite taskig mot malaneserna, eller vad dom nu heter.

    Det svenska försvaret måste ju vara kvar där och hjälpa dom att hissa prideflaggan, lära ut den svenska värdegrunden och annat fint!

   2. @ Kalasbetalaren

    Tack för dina kloka synpunkter i denna delikata fråga.

    Beträffande benämningen på befolkningen i Mali så sökte jag på Wikipedia och fann följande splittrade info.

    ”I Mali finns följande etniska grupper: Mande 50 % (Bambara, Malinke, Soninke), Fulani 17 %, Voltaiska folk 12 %, Songhai 6 %, Tuareger och Morer 10 % medan övriga utgör 5 %. Bambara är den största gruppen, livnär sig främst på jordbruk i landets sydvästra del och är till 70 % muslimer. Malinke-gruppen härstammar från Maliriket och består även de av cirka 70 % muslimer. Även Soninke, som härstammar från Ghanariket, är muslimer och livnär sig på jordbruk och handel i landets västra del. Fulani lever av boskapsskötsel i Sahel, muslimska songhai lever söder om Nigerflodens krök medan tuareger traditionellt livnär sig på kamelskötsel i Sahara. De voltaiska folken återfinns längst i söder.”

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Mali

    Malinke (Plural Malinker) är gruppen som härstammar från det forna Maliriket och är det närmaste landets nuvarande namn Mali jag kunnat finna. Malinker får därmed bli vad jag skulle välja om frågan ställdes till mig vad invånarna i Mali kallas.

 8. Som vit man och svensk medborgare så anses jag som skyldig till det som sker i Sverige, även i världen, trots att jag motarbetat den här utvecklingen.

  Det konstiga är att ingen av dem som varit med och skapat det här otrygga samhället tar på sig nåt ansvar. Med facit i hand så finns det en diger lista att beta av, om det nu skulle bli nån form av ansvarsutkrävande.

  I de fall dessa människor får något för detta så är det belöningar. Bekväma reträttposter med hög lön och många fringisar. Kan inte annat se än att vi styrs av ett gäng psykopater med bristande empati för de verkliga offren. Den svenske skattebetalaren!

 9. Den svenska mångkulturella tryggheten bara fortsätter, dag efter dag !
  Grattis alla korrupta landsförrädare som skapat dagens mångkulturella och kriminella träsk som Folkhemmet idag sjunker allt djupare ner i, ni har lyckats till 100%…..

 10. Vill verkligen fok ha ett sånt här samhälle?? jag vill det verkligen inte Får bli AFS som får min röst 2022 men jag hoppas vi får nyval före detta går inte längre

  1. Underligt, det är många svenskar som man ser som ännu sträcker sig fram och tar en Afton-Pravdan eller en Lögn-Pressen.
   De lägger pengar på propaganda…!

   De har alltså ingen insikt i vad f_n som pågår i det här landet. Inget alls. De ser på Rapport och övrig Stasi-TV men den stora frågan är ju om de är för dumma för att ta in sanningen eller att de inte vill ta in den.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: