Stäng

Hyckleriet vet inga gränser

INSÄNDARE. Sveriges regering tar till brösttoner mot regeringen i Belarus. Stefan Löfven och vår utrikesminister vet att valet i Belarus var manipulerat.

Rolf Malm

Även om mycket tyder på att detta val inte gick rätt till, så är det inte bevisat. Valfusk kan göras på många  osynliga sätt. Men herr Löfven hytter med näven och kräver skarpa sanktioner mot Belarus ledare. Folket ska styra ropar han! Inför sitt eget val ropade han lika bombastiskt att Ryssland skulle hålla sig borta från att påverka det svenska valet.

Det som han nu alltså själv gör när det gäller Belarus. Tveklöst är det en stor del av befolkningen som är missnöjda med Lukasjenko. Men en mycket stor del av den svenska befolkningen är ju också missnöjda med herr Löfven. Han trixade ju sig trots det kvar vid makten. Genom avtal med Muslimska brödraskapet för att få deras avgörande klanröster. Ett tecken i tiden är också att Socialdemokraternas kristna del nu ska välja en muslimsk ledare!

Genom kohandel med Annie Lööv och de andra svikarna sitter Lövfen kvar. Genom att krypa inför Miljöpartiets vansinnespolitik. Trots att han lett landet till fullständigt kaos på alla områden. Genom att ha politiserat hela statsapparaten. Genom att skylla på Sverigedemokraterna såsom Lukasjenko skyller på NATO. Folket ska styra säger Löfven, just hemkommen från att ha satt detta folk i evig skuld med 8000 miljarder som ska skickas till andra EU-länder. Lån som våra barnbarn garanterar som för egen skuld.

Ett landsförräderi av aldrig tidigare skådad omfattning. Ett avtal som det är tveksamt om han ens hade laglig rätt att skriva under. Ett avtal som inte ens Sveriges riksdag behöver, eller får chans att ratifiera eller inte. Han sitter verkligen i glashus och kastar sten. Han skyller den ökande judeförföljelsen i Sverige på högerkrafter, men leder det mest antisemitiska partiet. Han har ju inte bara sålt Sveriges demokrati, han har utarmat all den välfärd som hans föregångare tillsammans med folket lyckades bygga upp. Med sin röd-gröna regering har han också lyckats förstöra den industri som skapat rikedomen.

Den ska nu helt drivas med den elektricitet som han samtidigt stoppar produktionen av. Skattepengarna går till underhåll av de klanröster hans makt är beroende av. Eftersom dessa berikare inte jobbar, får de svenska arbetare som förr röstade fram hans företrädare betala kalaset. Vilket gör att de lämnar ”Rörelsen” som det hette förr. Utsugningen av skatteslavarna räcker dock inte för att uppehålla välfärden. Man tvingas till nedskärningar på allt.

Samhällskontraktet har han brutit. Allt bantas –  Rättssäkerhet, utbildning, bostadsbyggande, vårdapparat, järnvägstransporter, krisberedskap, försvar, verklig miljövård, pensioner osv. Bristen på krisberedskap leder i Coronatid till svensk katastrof. Massdöd bland gamla och svensk export av kriminalitet och terrorism leder till att omvärlden stänger sina gränser för svenskar och dess företag. Yngre anklagas för att inte respektera restriktioner för att skydda de äldre. Men samtidigt släpper man utan hälsokontroll in 100-tusentals anhöriginvandrare mitt under pandemien. Människor som ska trängas in i de allt fler getton som växer upp runt om i landet och varifrån den växande brottsligheten emanerar. Importen av all världens konflikter leder osvikligt till den lilla humana stormaktens självmord. Fan vet om det inte blir bättre om vi alla blir muslimer. Motsatsen är ju omöjlig eftersom det innebär dödsstraff för en muslim att konvertera. Integrationen är inte misslyckad, den är otänkbar. Sverigebilden blir en skräckbild. Hade vi haft kärnvapen skulle vi jämföras med Nordkorea.

Rolf Malm

Ps. Jag tackar för det stöd jag får för mitt grävande och skrivande här, i Nya Tider och på min bok ”Sverige 2084”. Det gör det möjligt att som fattigpensionär betala allt högre kostnader för att få ut dokument, att klara datakostnader, virusskydd etc. STORT TACK!

Swish 0722  84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, Kontakt, rolflmalm@gmail.com

Steget Efter

13 reaktioner på “Hyckleriet vet inga gränser

 1. Brevväxling 2019 med valmyndigheten
  Här är ett av mejlen
  Svar 28.5 2019

  Hej Fredrik!
  Har det gjorts någonting åt det stora antalet polisanmälningar 2018? Hur har man gått vidare? Vad har man gjort i år vid Europavalet, när posten inte har levererat valsedlar till t.ex Sundbybergs kommun? Och när de fick reda på att det saknades bestämde de resolut att inte ta hänsyn utan rösterna räknades som ogiltiga.
  fredrik.lundqvist@val.se Handläggare/jurist

  Den som tycker att valet inte gått rätt till kan överklaga beslutet om valresultatet till Valprövningsnämnden. Valprövningsnämnden bedömer då om felaktigheter kan ha påverkat valresultatet så att fördelningen av mandat blivit fel. I fallet med Falu Kommun i höstas kunde de röster som kommit på avvägar teoretiskt påverkat mandatfördelningen i kommunfullmäktige. Samma antal röster hade dock inte någon teoretisk möjlighet att påverka mandatfördelningen i landstingsfullmäktige eller Riksdagen. Därför beslutade också Valprövningsnämnden att omval skulle ske för kommunvalet, men inte för landstingsvalet eller riksdagsvalet.”

  Så här harvar man och får inget tydligt svar! I nästa val måste vi vara förberedda!

  Vid ett tillfälle skulle jag ringa upp alla över 900 som hade klagat enligt en handläggare, men jag fick inte reda på vilka de var. Vid ett annat tillfälle skulle jag kontakta polisen. Polisen säger att valfusket är Valmyndighetens huvudvärk.
  Saknar fortfarande ett svar gällande valfusket!

 2. Hade vi haft rättsvårdande myndigheter så borde ju dessa
  kolla upp hans oförskämda tilltag att skänka bort kommande
  generationers Tillgångar! Han leder en liten minoritetsregering,
  men beter sig fortfarande som om Sossarna är ett 50 % parti??
  Han har inte med ett ord kommenterat tilltaget att pantsätta
  våra kommande generationers tillgångar!

  När man har så dålig ordning som Sverige har,på det mesta
  så ska man inte diktera för andra länder hur dom ska sköta
  sina affärer och val. Hur pass mycket fusk fanns vid Sveriges val??

  1. När man ser bilderna från demonstrationerna i Minsk och övriga Belarus är det tydligt hur rent, prydligt och välordnat det är på gator och torg där. Och befolkningen tycks vara enhetlig – har inte sett en enda kvinna med slöja eller personer med afrikanskt eller MÖ-utseende, bland vare sig demonstranter eller åskådare. Vet dessa demonstrerande ungdomar i Belarus vad de skulle få vid ett regimskifte ? – EU modell Sverige med massinvandring , ”no-go”-zoner och getton med ”nyanlända”, galopperande brottslighet – särskilt våldsbrott, stora sociala motsättningar, ”kärringstyre” och feminism, inskränkt yttrandefrihet samt undermålig valhemlighet vid allmänna val, politiker som domare i domstolar med mycket mera annat elände!

 3. Själv tycker jag dessa skitstövlar ska ge fan i andra länder..
  Ni i regeringen lämna oss för ni är helt värdelösa.
  Kan ni sova utan piller…tror inte det.
  Ponnsan
  AFS

 4. Har inte Herr Löfven fullt upp på hemmaplan ? Ta tag i det som angår vårt folk istället för att ta till brösttonerna och mästra hur det har gått till under valet i Vitryssland.Det var stora frågetecken här under det senaste valet också.Men,den saken sopar vi väl under mattan som vanligt……( det börjar bli ganska fullt under den där mattan nu.)

 5. Patetiskt att Sverige ett av världens mest korrumperade länder yttrar sig om Vitryssland, jag vägrar säga kalla landet för det som den svenska mutkolven och landsförrädaren Ann Linde tjatar om att landet heter !

  1. Jo du, man undrar ju vilka sozzar det var som såg till att valmyndig-
   hetens server kraschade lagom till rösträkningen då MP låg klart under 4-procentspärren men sedan efter att servern kommit i gång igen, plötsligt hamnat något över spärren, vilket sedermera räckte för att vågskålen slog åt rätt håll för fortsatt sozzemakt !
   Prata om hyckleri och korruption !

   1. Jag skulle just skriva om den kraschade servern(eller vad det var) sidan var ju borta. Jag såg det inte själv men vill minnas att enligt uppgifter på nätet så förändrades SDs valresultat under den då sidan låg nere. Eller om det var så att SDs siffror efter att tidigare ha stigit sedan knappt ändrades alls. Jag litar inte ett dugg på ”våra?” politiker, valmyndigheten eller statsgarnityret i övrigt. Om det är något land vars val borde granskas är det Sverige.

  1. Sopa rent framför egen dörr, Ann Linde och herr Löfvén ! Varför måste Sverige blanda sig jämt i andra länders politik ? När man skriver i utlandet något negativt om Sverige, då få man veta att de (utlandska medier) är fascister, rasister m.m. Hyckleriet vet verkligen inga gränser.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: