Stäng

Vad säger ni som böjer era knän?

Svansen av svarta BLM-anhängare och deras vita vänner i Antifa utmärker sig allt oftare och allt brutalare.

Många, både vita och svarta, har misshandlats, blivit bestulna och fått sina livsverk nedbrända. Senast i raden av våldsdåd visade en man i Portland som helt oprovocerat misshandlades svårt av svarta BLM-anhängare och deras vita vänner i Antifa. Filmen ni kan se nedan är obehaglig, men se den gärna för att insupa bevis för vad denna extrema svans till BLM-rörelsen tar till för metoder och läs gärna vidare efter filmen.

Skicka gärna filmen till de idrottsmän som knäböjer före varje match och be om deras åsikt. Skicka gärna filmen till de poliser som hellre knäböjer än gör sitt jobb och be om deras åsikt. Skicka gärna filmen till de politiker som som ger sitt stöd till svartas kamp mot oss vita rasister och be om deras åsikt. Skicka gärna filmen till de artister som står bakom allt som BLM står för och be om deras åsikt. Skicka filmen till vem fan ni vill och be om deras åsikt.

14 reaktioner på “Vad säger ni som böjer era knän?

 1. Anhängare till BLM och Antifa som tillhör den ”vita rasen” om ni vill göra en välgärning för mänskligheten, varsågod och begå självmord eftersom ni tycks hata den vita rasen!!

 2. Varför förstår inte den Vänsterblivna familjen att det inte är hudfärg eller s.k etnicitet som det av någon anledning idag är så viktigt att dela in människor i som räknas utan det är kompetens?
  Idag tror Vänsterblivna att det urvattnade modeordet rasism försvinner om man byter namn på olika folkgrupper.
  Vi lever idag en helsjuk och totalt urspårad värld.

 3. Skicka inte filmen till medierna för de är helt ointresserade av vita som dödas och misshandlas av svarta. I deras värld existerar inte detta.

 4. Att se fotbollsspelarna i Premier League knäböja för denna terrororganisation varje match var pinsamt. Sen negrerna med sträckt arm och knuten näven mana till våld. Helt makalöst att detta accepterades men så vitt jag vet var det ingen spelare som vägrade denna förnedring.

 5. Vad säger ni nu ni sk journalister? Inte ett skit på pk-media.Men det här är väl helt ok för er!fy fan för er!

 6. Istället för att angripa Syriska armen i Syrien och köra fram trupper till gränsen mellan Polen och Vitryssland borde USA ta hem sina trupper och rensat upp bland pöbeln.

 7. Jag tar fullständigt avstånd från Black Lives Matter (BLM) och Antifa !
  Jag tar avstånd från allt våld ( statligt, religiöst, imperalistiskt m.m ) .
  Det primitiva apbeteendet på alla nivåer i ett samhälle är maktbeteende.
  BLM och ANTIFA har dock inga kopplingar till den demokratiska vänstern hur än högerextremister försöker koppla samman dess existenser.
  Vad som är mer intressant med BLM och ANTIFA är deras ekonomiska medel. Vem/vilka betalar deras våld ? Det vore intressant om modiga journalister infiltrerar BLM och ANTIFA . Och vill få fölande frågor besvarade : 1) Vem / vilka stödjer dem ekonomiskt 2) Hur mycket får varje individ inom BLM och ANTIFA i månadslön 3) Skyddas de av polis och därmed får initiera våld 4) Är syftet med våldet att starta inbördeskrig

 8. De folk som säger sig stå för antirasism och ickevåld, är just de värsta svinen.
  Vita liv saknar totalt värde i deras hatiska värld.
  Ser ut som när nazisterna jagade judar på gatorna.

 9. Skicka filmen till företag som skänkt pengar till BML och be om deras åsikt, ex svenska H&M!

  (Sluthandlat där för min del! ALL lifes matter!)

 10. BLM !

  Vad skulle skälet vara till att
  mänskligheten skulle anpassa
  sig ”medåt” i stället för ”uppåt”?

  Ska vi verkligen sträva efter en negativ
  utveckling, när vi kan utveckla.

  Black lies matter!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: