De verkliga hoten mot mänskligheten

INSÄNDARE. Detta kan avfärdas som en hemsk konspirationsteori. Men är det verkligen det? Eller är det de verkliga, nya hoten mot mänskligheten och planeten.

Rolf Malm

Världen styrs av de resursstarka som tror sig veta hur en bättre värld ska skapas. De samlas i globala organisationer som World Economic Forum, FN, EU, G20. Gemensamt driver de Agenda 2030. En utopi som ska utrota fattigdom, svält, krig, orättvisor och alla andra samhällsproblem. Målen är på alla punkter goda, men genomförandet leder till nya, värre katastrofer. Till ohyggliga kostnader ska samhället ställas om för en stigande temperaturs alla följder. Men eftersom alla tecken istället tyder på en ny liten istid borde vi tvärtom förbereda oss för det.

En överväldigande majoritet av jordens befolkning ifrågasätter eliten. Förnuftet råder över verklighetsflykten. Därför måste denna enorma majoritet av undersåtar splittras. Motsättningar skapas mellan män och kvinnor, mellan ungdom och äldre, mellan raser, mellan rik och fattig, mellan nationer, mellan stad och landsbygd, mellan människa och människa. Det mesta underbyggt av den eviga religionskampen. Eller med hjälp rasismens eviga splittringskraft.

Människor ska vara rädda. Rädda människor är lätta att styra. Historisk erfarenhet ska förkastas. ” The great reset” ska starta om utvecklingen från början. Vid tidigare kriser har människor enats, samarbetat och slagit tillbaka mot ondskan. Men coronapandemin splittrar och får var och en att tänka på sig själva i första hand.

Länge har man nu skrämt med klimathotet. Ett bedrägeri som orsakat utbredd klimatångest, samhällsförfall, ekonomiska kriser, arbetslöshet och förhindrat utveckling i fattiga länder. Sverige i synnerhet har spätt på motsättningarna genom mångkultur och massinvandring utan hänsyn till vare sig urbefolkning eller migranter. Vårt land kommer sannolikt bli det första som rasar samman och blir en fattig lydstat under globalisterna och islam. Vi blir själva de nya flyktingarna. Men vem tar emot oss?

Rädslan för de klimatkatastrofer man länge hotat med minskar eftersom de aldrig inträffar. Då måste man hitta effektivare metoder för att hindra majoriteten att göra gemensam sak mot eliten. Corona kom som eftersänd. Tänk tanken att den medvetet spreds över världen. Jo, jag vet, men tänk tanken.

Den infriade alla klimatalarmisternas och globalisternas drömmar. Hela samhället går på sparlåga, flyget står på marken – men koldioxiden har inte minskat en ppm. Den fortsätter att ge oss en grönare planet och räddar en överbefolkad värld från nöd och svält. Grundlagsskyddade fri-och rättigheter kringgås med krisläget som argument. Helt enligt storfinansens agenda. Vi får inte resa och träffas. Vi kan ju gadda oss samman och smittas av upprorsmakare. De äldre, erfarna och kloka får inte träffa andra och berätta om det goda folkhem de skapade. Vi är livrädda. Mötesförbuden förhindrar demonstrationer och motståndsplaner. Det för människan så viktiga mötet med ögonkontakt förhindras. Vi ska jobba i ensamhet hemma, inte diskutera politik på jobbet. Vi ska inte köra bil, den friheten gynnar möten och tankeutbyte. Vi ska inte bli påverkade av provocerande kultur som samhällskritisk teater, musik och konst. Konstnärer fängslas och teatrar stängs. Corona smittar ju i konsertlokaler men inte i varuhus. Inte på badstränder men bland fotbollspubliken. Krogen är OK, bara ingen trubadur underhåller med tveksam musik eller protestsånger. Politiska sammankomster är förbjudna. Svenskar får inte resa utomlands, men utlänningar i 100-tusental släpps in utan hälsokontroll. Inte för att förena sig med arbetarklassens kamp, utan för att fungera som valboskap istället för de arbetare som lämnat rörelsen.  Grannländerna stänger gränserna i rädsla för den svenska laglösheten. Corona anges som legitimt skäl. Vi ska inte träffas i butiken. Allt ska ske med näthandel. Jätteföretaget Amazon etablerar sig i Sverige och slår ut all konkurrens. De samlar alla uppgifter om oss och säljer dem till storfinansen. Vi övervakas ständigt för att smitta ska kunna spåras via våra kontakter per telefoner och datorer. Det är en tidsfråga tills vi har det kinesiska systemet med poäng för gott uppförande och straff om vi skrivit eller sagt något negativt om Makten. Snart kommer vi att tvingas visa Covidpass för att resa till andra länder eller få ett jobb eller bostad. I stora delar av världen måste man ha munskydd – så snart också här. Fungerar som munkavle mot att sprida politisk kritik. Snart överger vi kontanter – allt betalas med kort och allt vi gör kan spåras. Vår räddning sägs vara vaccin. Vilket kommer att ge den mäktiga läkemedelsindustrin gigantiskt större vinster är dem de redan gör genom att ha gjort oss beroende av kemiska preparat som lindrar men inte botar.

Undervisning på alla nivåer anpassas till Agenda 2030 och dess årliga delmål. Rent vatten ena året, ökenbekämpning ett annat, rädda inbjörnarna ett år och skyddsvallar mot översvämningar ett annat. Det som förr kallades den tredje statsmakten följer slaviskt samma agenda. Enda sättet att behålla jobbet för s.k. journalister.

Men det som i första hand hotas är sanningen. Om man som jag här antyder att corona medvetet spridits blir man förklarad som galen. Lika galen som de få som tidigt försökte avslöja nazisternas koncentrations-läger. Vilket ju innebär att ingen skulle våga undersöka den saken på allvar. Eller presentera eventuella bevis på att så var fallet. Den sanningen skulle inte ha en chans i den värld där vetenskapen förlorat allt förtroende. Där en liten skolflicka tros veta mer om klimat än erkända forskare. Där visselblåsare är maktens värsta motståndare. Där forskare vågar yttra sig först när de pensionerats.

Värst är att våra s.k. folkvalda är slavbundna till den verkliga Maktens vilja. Regeringsbreven till myndigheterna följer till punkt och pricka Agenda 2030. Ingen utan partibok blir chef där. För den lojaliteten blir de rikligt belönade när de avgår från de svenska köttgrytorna och tar plats vid de härskandes bord. All politisk makt i Sverige har gått ut över folket. Alla eventuella liknelser med nazismen och kommunismen är medvetna i denna text.

Rolf Malm

Ps. Bli medlem i folkomrosta2021.se Läs mer på deras hemsida.                                                 Jag tackar för alla tips och allt stöd för skrivandet av min bok ”Sverige 2084”. Om de politiska svindlerier som länge föregått det kanske största hittills – Löfvens utförsäljning av svensk demokrati till EU!

Swish 0722  84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

12 thoughts on “De verkliga hoten mot mänskligheten

 1. största hotet är människan o hjärnan

  inte religion även om islam är mestadels

  pest o kolera så är alla

  religioner skit för det skapar bara kaos o elände m.m

 2. Hotet mot mänskligeten är islam och han med knorr både bak och fram .visa kallar han profet.
  Själv tycker att dessa passar på soptippen bland allt avfall.
  ponnnsan
  AFS

 3. Har också tänkt tanken på att det inte är omöjligt att covid 19
  är planterat, och att då plantera ut det i Världens mest folkrika nation och låta dem få skulden?? Det är något som inte stämmer med denna smitta.

  USA är ju duktiga på att låsa tillgångar för andra länder, skulle det inte gå
  att låsa tillgångarna för dessa skurkaktiga rika banker och sammanslutningar?

  Dom kan säkert lura skjortan av naiva Europeiska länder,, men hur tror dom sig att Kina Ryssland , Indien kommer att svälja denna idioti?.

  • Covid 19 är kanske ett biologiskt stridsmedel ?
   Oavsett hur Corona har uppstått så har det haft en mycket effektiv inverkan på att få människor att lyda rätta in sig i ledet och att få dem dit man vill från makthavarnas sida vilket framöver garanterat kommer att få konsekvenser på olika sätt.
   Är det bara en slump att Corona och BLM uppstår samma år som det är val i USA ?
   Kanske, kanske inte……

 4. Så Sant, Så Sant !!
  Jag vill lägga till ett citat av Cicero, sagt för 2000 år sedan:

  ”De börjar som våra tjänare men det slutar med att de tror att de är våra herrar”

  • Ungefär som Sveriges regering o stödpartier, som jobbar
   som att folket är deras slavar, och inte att dom ska tjäna
   folket?

 5. Bra koll på läget där.

  Du glömde Kill -Gates vaccin, vad ni en gör kom inte nära deras vaccin, killshot slow.

 6. Det kan också vara så att vaccinet mot covid-19 innehåller något mikroskopiskt spårningprogram, konspiratoriskt tänkt.

  • Välkommen till Nano World, tekniken som vi inte kan se men finns där likväl. Vem kan skydda sig mot nåt sånt.

Kommentera