Stäng

Även badplatserna har blivit Mellanöstern…

BROTTSLIGHET. Ni har säkert hört att det varit trångt vid stränder och badplatser i det fina vädret och att räddningstjänst, ambulanser samt polis har svårt att komma fram på grund av felparkerade bilar och att det i sin tur riskerar livet på folk vid olyckor. 

 

Vid Askimsbadets och Näsetbadets parkeringsplatser på söndagen gick det våldsamt till. Förutom slagsmål blev en person påkörd. Polisen bekräftar man att incidenter av denna typ har blivit våldsammare men de säger inte varför. 

Liksom biblioteken tidigare tycks badplatser ha blivit den senaste arenan att gå från tidigare frid och lugn till en alltmer kaosartad och våldsam situation, skriver Samnytt och anledningen är densamma. Flyttar man Mellanöstern till Sverige blir Sverige som Mellanöstern.

På söndagseftermiddagen hade polisen i Göteborg flera fall med incidenter vid Askimsbadets och Näsetbadets parkeringsplatser. Värst var situationen vid Askimsbadet dit polis larmades vid kl 14.30 efter att två bilister bråkade om en parkeringsplats.

– Det har varit både handgemäng och en av parterna uppger sig ha blivit påkörd, säger vakthavande befäl Morten Gunneng till Göteborgs-Posten som naturligtvis inte nämner hela sanningen.

-Pettersson avstår från detaljerna men säger att kommunen beställt visir då man befarar att vakterna kan smittas av coronaviruset via spottloskorna de utsätts för.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 reaktioner på “Även badplatserna har blivit Mellanöstern…

 1. Sd vill inte göra något åt de som fått uppehållstillstånd medan Afs vill ompröva uppehållstillstånden. Där har vi skillnaden

  1. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson vill kunna dra in permanenta uppehållstillstånd som har getts på felaktiga grunder.

   Det säger han i Ekots lördagsintervju.

   Men redan i dag kan uppehållstillstånd återkallas om det visar sig att den asylsökande ljugit.”
   -KAN återkallas .Hur många är återkallade?

   Källa Expressen

   Hur tänker du ? Inte det samma sak?
   Man kan klä samma budskap i olika formuleringar.

  2. Men SD tar i rejält nu politiskt och vill införa munskydd vilket ju är en jätteviktig fråga i dagens kriminella träsk Sverige med dagliga skjutningar våldtäkter rån misshandel bilbränder skolbränder osv osv osv listan kan göras lång !!!!!!!!!
   Undrar om SD lite smått har börjat få en släng av PK-viruset ?

 2. Misstänkta granater på badplats
  En badplats vid Sandviken utanför Karlskrona har spärrats av. Detta efter att en person upptäckt något som ser ut som två granater i vattnet. Polis på plats kan inte utesluta att granaterna är farliga och inväntar nu Försvarsmakten medan man ser till att badgäster håller sig borta från platsen.

  Arbetet beräknas pågå under hela eftermiddagen enligt polisen.”

  Källa Aftonbladet

 3. Bra! Mera sådant 2022, mycket mera. Speciellt på hösten så får vi se om MP, C, V och L blir kvar.

 4. Förr så utmärkte sig ”bad-djävlarna” genom att gå lite lättklädda. Men nu har de nya bad-djävlarna gjort sitt intåg i det sk ”nya sverige”, och då verkar det bli gapigt, aggressivt och otrevligt!

 5. Noterade att nån blekfet blondin skämde ut sig i ringdansen iförd endast minimal bikini……….. till männens förtjusning, naturligtvis.
  Borde dom inte skällt ut henne och skylt henne med skynken.
  Jävala hycklare……dom oxå.

 6. Jag, den rasistiske svensken tar helt på mig skulden för att så många ockupanter har insjuknat i covid 19!

  Som vi kan se här och på så många andra ställen, så beror spridningen enbart på att dom stackarna är så trångbodda i sina så kallade utsatta områden. (Vad dom är utsatta för mer än av sig själva vet jag inte.)

  Nu måste jag öppna min planbok och skaka ur dom sista örena och skaffa större bostäder till dom, så att dom slipper smittas!

  1. Äckligt att dessa kannibaler .
   Tycker dom ska åka hem till soptippen där profetten bor.
   Ponnsan.
   AFS

 7. Vill tipsa kamelfösarna att Storholmen utanför Lidingö är ett riktigt paradis.

  Förutom bad så bjuder Reinfeldt på floskler och saft. Han vill gärna träffa er för att kunna lägga upp bidragsstrategin inför framtiden. Har hört att han är en jävel på ringdans.

 8. Är det en badplats eller mellanösternbasar det är frågan.Vattenpipor,grillar och skrällmusik.Tur att det finns små undanskymda lugna badplatser kvar.Håll dom lika hemliga som era kantarellställen så länge det går.

 9. Finns det ett enda samhällsproblem, som analyseras på ett vetenskapligt och förutsättningslöst sätt?
  Pk har redan svaret klart och använder deras foskel Bibel, att förklara för folket hur bra allting ändå är.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: