Vi vet vilka som ligger bakom…

BROTTSLIGHET & POLIS. I torsdags sköts en man till döds i Rinkeby – utöver den händelsen har det under de senaste veckorna inträffat flera skottlossningar runt om i länet. Frågan är vad Stockholmspolisen gör för att mobilisera mot det skjutvapenvåldet.

”Vi vet vilka det är som ligger bakom och är drivande i de här konflikterna”, säger Stephan Kiernan, chef för spaningssektionen Stockholm Nord, enligt Sveriges Radio.

-Pettersson konstaterar att polisen har över 600 olösta mord att arbeta med, de flesta gängmord klaras inte upp, man får inte stopp på skjutandet och nya mord sker regelbundet. Ändå vet man vilka som ligger bakom, det är inget bra betyg…

Polisens resurser räcker till svenska kriminella men inte till bortalagets, i stället för fler poliser borde vi stoppa importen av kriminella.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Vi vet vilka som ligger bakom…

 1. Är väl en etnisk äkta svensk som ligger bakom, vem skulle det annars vara i dagens trygga och heligt mångkulturella träsk, Sverige ?

 2. Polisen o regeringen tycker allt är ok.
  Bara lysna på derras utalande..
  Vi vet vika det är som ligger bakom säger mupparna…
  Då så. och vad fan är problemet då.
  Är ni inblandade svarta pengar kanske.
  Fy fan vad dåliga ni är.
  ponnsanAFS

 3. Man kanske skulle sluta ta mot anmälan från Näthatsgranskaren samt dom pensionärer som skriver i affekt på på facebook och börja lägga resurserna på Riktiga brott och dom av allvarlig karraktär HMF hets mot folkgrupp kanske kan anstå så länge

 4. – ”Vi vet vilka som ligger bakom ”
  – men kontraktet med muslimerna
  hindrar oss att göra något åt det!

  LANDSFÖRRÄDARNA har sålt Vårt
  Fosterland!

  – och det finns fortfarande människor som
  kan tänka sig att rösta på socialdemokraterna!

  Visst är det märkligt!

 5. Skicka den blonderade bimbon som gick ner på knä och kramade om en massa hucklen under BLMs olagliga demonstration i Stockholm så löser hon allt.

 6. Det vet jag åxå, alla som har invaderat Sverige sedan 70-talet utan att göra rätt för sig = arbetat och betalat skatt från dag 1.

Kommentera