Sverige har aldrig varit tryggare…


BROTTSLIGHET. En kvinna har kommit in skottskadad till sjukhus i Stockholm, kvinnan skjutits i foten och uppger själv att brottet ägt rum vid en bondgård i norra Stockholm.

Steget Efter Trygghet

Steget Efter

Två män har knivhuggits oprovocerat i ryggen i Vaxholm. En tredje man har gripits misstänkt för mordförsök. De skadade männen har förts till sjukhus, den ene i ambulanshelikopter.

Man skottskadad i Sollentuna.

– Pettersson säger att så eller ännu värre håller det på dygn efter dygn men statsminister verkar ha semester och tro att det är lugnt och tryggt i landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Sverige har aldrig varit tryggare…

 • Rakapuckar

  Sverige har aldrig varit mer fantastiskt, tack Sossar med anhang!

  Gilla

 • Maya

  Hur ska man vrida till det här nu från Polisens sida ? Talespersoner där som påstår att det inte är någon större fara för allmänheten ? En man går ut med sin hund i Vaxholm och blir oprovocerat knivhuggen.En granne försöker hälpa honom och blir då också knivhuggen.Sedan har vi alla dessa skjutningar mitt på dagen bland vanligt folk.Våldtäkterna som står som spön i backen i princip varje dag t.o.m.på kyrkogårdar ! Våldsamheterna riskerar att drabba oss ALLA oavsett var vi bor och vilken tid på dygnet det är. Tidigare regering och vår nuvarande bär skulden för detta när man urskillningslöst öppnat famnen för allt och alla.Det är rent ut sagt fördj_ligt att inte huvudena dras upp ur sanden och man påbörjar åtgärder som leder någonstans.Tyvärr tror jag att vi får försöka överleva med eländet.Lösningarna lär inte dyka upp med denna regim som är mer intresserade av att leka jultomte för andra länder så att man kan stå internationellt och slå sig för brösten i en alldeles för stor hybris där vi visat resten av omvärlden att vi minsann är bäst på humanitet.Offren för denna politik är vi vanliga Svenskar som får tugga i oss allt och tystas om vi protesterar mot eländet.

  Gilla

 • Pålsjö

  ”– Så eller ännu värre håller det på dygn efter dygn.”. Och inte verkar det ta slut, tvärtom, dygn läggs till dygn, blir till månader och år med detta våld som trappas upp till ständigt nya nivåer, – var är det svenska politiska ledarskapet? Jan Kallberg, disputerad statsvetare, skrev för redan 3 år sedan följande i Realtid: ”Därför fallerar det svenska politiska ledarskapet. Kommer det svenska politiska systemet klara av att hantera de samhällsproblem vi ställs inför framöver? Det finns sex grundläggande skäl till varför det politiska ledarskapet i Sverige är svagt och illa rustat för att möta dessa utmaningar.” Några rader till ur texten: ”Konkret handlar verkligheten om asylkaos, en arbetskraftsinvandring som fallerar, en kraftigt ökad efterfrågan på kommunala välfärdstjänster som är svår att svara upp emot, ett skattetryck som slagit i taket, pengar som slösas bort på meningslösa symbolprojekt med ideologiska förtecken och oförmågan att upprätthålla lag och ordning.

  Det svenska debattklimatet är smått unikt … där operasångare och komiker på allvar ses som som experter…stora delar av den politiska eliten i princip är helt fokuserad på partipolitiska och taktiska manövrer i riksdagen. Men vad som verkligen är problem för vanliga medborgare i deras hemkvarter förbises alltför ofta. Partierna lyssnar inte. De har fullt upp med att vara organisationer fokuserade på sitt eget interna liv…den stora välfärdsstaten “folkhemmet”…påminner om en fallerande stormakt. Och där är vi nu. Frågan blir då vad det gör med vår förmåga att hantera de stora samhällsproblem vi möter framöver?”
  Hela artikeln läses här: https://www.realtid.se/debatt/darfor-fallerar-det-svenska-politiska-ledarskapet

  Gilla

 • Erling

  I min barndom hade en stereoanläggning 2 högtalare. Placerade på olika håll i rummet. Den vänstra och högra högtalaren återgav samma musik, vilket gav en mycket rikare ljudbild än mono.

  Men tänk om de samtidigt hade presenterat olika musikstycken. Den vänstra i sprittande glad dur, den högra ett annat stycke i moll. Hujedamej! Snabbt hade man stängt av och krävt pengar tillbaka av säljare.

  I dagens Sverige har denna fiction blivit verklighet. Men knappast till toner.

  Vår s.k ”regering” idkar förnekelse och presenterar en ljus, trygg och hoppfull bild av vårt samhälle.

  Verkligheten avslöjar det motsatta!!! Inte undra på att landets förfall går snabbt!

  Gilla

 • Billy Boy

  ” … så eller ännu värre håller det på dygn efter dygn men statsministern verkar ha semester och tro att det är lugnt och tryggt i landet”

  Vänligen …

  Bildkälla: fyndiq,se

  Bildkälla: expressen,se

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: