Stäng

”Svenska” brottslingar åker fast i utlandet

INSÄNDARE. Det är förenat med risker för svenska gängmedlemmar att åka utomlands. Där tar man i med hårdhandskarna. Nu senast har några åkt fast för dubbelmord i Danmark och tidigare för sprängdåd mot skatteverket i Köpenhamn. Nu ett antal svenskar i Spanien. De är tidigare åtalade i Sverige för mord, narkotikabrott mm., men friade i svensk domstol. Samtliga tycks vara somalier tillhörande två konkurrerande gäng i Rinkeby. Fälls de i dansk domstol väntar långa straff. Där finns ingen ungdomsrabatt, tvärtom där dubblas straffen för gängrelaterade brott.

Rolf Malm

Det tyder på att något är fel i Sverige. Bara 18% av väljarna tror att regeringen kan stoppa våldet. En av de nu i Spanien häktade har i Sverige friats för tre mord. Sedan dess har han fortsatt sin verksamhet i Barcelona. Där man nu alltså häktat honom och ytterligare svenskar. De har i alla fall svenska pass. Hur svenska de är, är väl mer tveksamt.

I det här fallet handlar det tydligen om ett gängkrig på Järvafältet i Stockholm, där det de senaste åren kostat 10 unga killars liv. Alla morden är ouppklarade. Men svensk polis har alltså vid upprepade tillfällen tagit fast misstänkta förövare, men som senare friats i domstol. Men som antagligen känt sig så övervakade i Sverige att de lämnat landet. Det spanska tillslaget visar också att svenskarna haft ledande roller i en större internationell liga. Tillsammans med dem anhölls ett 20-tal personer av olika nationalitet. I det här fallet för omfattande narkotikahandel.

Våra ansvariga politiker bekymrar sig nu för att den gamla fina Sverigebilden i utlandet blir allt mer ifrågasatt. Men det är inte bara det uppseendeväckande höga dödstalen under coronapandemin som kritiseras i omvärlden. Det är i hög grad rädslan för att den svenska rättslösheten och det alarmerande våldet i Sverige ska sprida sig. Att Danmark infört gränskontroller för att stoppa svenska vandaler beror i hög grad på oron för detta. Själva har de i princip stoppat all invandring. I Sverige fortsätter importen av all världens konflikter oförändrat. Mitt i coronatider med 100.000 nya migranter per år. Som utan hälsokontroll sprids över landet. Främst till de getton från vilka brottsligheten emanerar och där coronasmittan är som värst.

Ansvarig minister Morgan Johansson förnekar på alla punkter sambandet mellan massinvandring och lavinartad ökning av våld och kriminalitet. Det som varje förnuftig människa både kan se och kunnat förutse. Han upprepar som en istadig åsna att antalet asylsökande aldrig varit lägre. Att han sett till att fler än någonsin sitter inspärrade. Att han sett till att vi ska få 20.000 fler poliser. Att han har kontroll över invandringen etc etc.

Men det är uppenbara lögner. Antalet asylsökande är bara 16% av migranterna. De övriga är anhöriginvandrare eller får uppehållstillstånd av ömmande skäl. När t.ex våldtäkter, rån, bränder etc ökat med tusentals procent vore det ju märkligt om det inte gav utslag med fler i fängelse. Trots att antalet poliser per capita är nu lägre än någonsin.

Ministerns strävan mot ökad censur och allt mer uppenbar verklighetsförfalskning fick sig dessbättre en törn idag, när beslaget av Aron Flams bok ” En svensk tiger” återkallades i domstol. Eftersom jag skriver på en för makten lika obekväm bok om all den mörkläggning och alla de skandaler som sakta fört Sverige mot förintelsen, applåderar jag denna motgång för den mäktige Morgan Johansson.

Svetsarn från Sagerska Huset

Knappast det största ljuset

Skulle fixa det mesta

Men svek de allra flesta

Utom det värsta buset

Rolf Malm

TACK för alla tips och allt stöd för mitt skrivande av ”Sverige 2084”, krönikor här och i Nya Tider.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt, rolflmalm@gmail.com

Nedanstående rubriker visar klassen på svenska medier, inte en enda handlar om svenskar utan om ”svenskar”…

 

8 reaktioner på “”Svenska” brottslingar åker fast i utlandet

 1. Så nu kommer väl Svenska regeringen jobba dag och natt för att få dessa stackars liv friade. Och detta till vilken kostnad som helst för skattebetalarna. Vilken barndom kan dessa stackars liv ha haft och vilket trauma bär de på? Regeringsplanet är väl tankat och klart.

 2. Folkhälsomyndigheterna kör sitt mantra över vilka
  som omfattas av restriktioner för att undvika smitta
  men dom säger inget eller lotsas inte om att här inkommer
  stora riskgrupper med flyg från Mellanöstern som själva haft
  stora problem med covid 19.

  För vad säger att dessa inte kan bära på smittan och föra
  den vidare, eller har, Allah gett Löfven garantier för att så inte är fallet???

  Detta borde F H M . varna för!, men tydlige rår inga sjukdomar
  på Asylrätten!

 3. I Spanien visar man dem på bild och beskriver utan censur. De är narcos. Vägen går genom södra Spanien till Barcelona. Svenskarna i Andalusien har beskrivits mycket. Det är afrikaner, morer, som har utfört bestialiska mord på sina konkurrenter. Tortyr som har upprört.
  Man har kartlagt handeln, man har ett TV program som visar hur trafiken är. Man visar från tullen i Ceuta, Melilla. De dras fram ur lastbilarna, de sitter under dem. De skickas tillbaka direkt. Narkotika och människohandel är samma sak typ.
  Man gör såhär. Ofta Guardia Civil. Man spanar ganska länge. Sedan slår man till mot olika adresser. Då stänger man av hela gatan och ingen slinker ut. Det står maskerade poliser med K pist som en ring runt.
  Ett beslag på Mallorca, 120 poliser som sprängde en rumänsk liga nyss.
  Det bästa är om inte Sverige får de utlämnade så att de bestraffas här. Då får de riktiga straff.
  Vi applåderar dem då vi går förbi. Polisen hyllas. De beundras. Det är ett tufft jobb då införseln till Europa sker genom Spanien.
  Det blir lite absurt att läsa sv medier då jag kan titta på RTVE den statliga TVn och få en annan bild. Jag skrattar ibland, det hela är absurt

 4. Det är därför många danskar vill ha permanent gränskontroll mot Sverige. De nya svenskarna mördar och stjäl överallt där de kommer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: