Skammens dag, den 22 maj 2013

INVANDRING OCH SKATTER. Många gamla människor som bott och arbetat hela sitt liv i Sverige, men ändå blivit fattigpensionärer, ska tvingas leva sina sista år med usel tandstatus. Däremot ska illegala invandrare, som inte har rätt att vistas i landet, få gratis tandvård.

Det började gälla 2013 efter en proposition från den moderata regeringen. SD var det enda partiet som röstade nej till att ge illegala invandrare tandvård för endast 50 kr.

-Pettersson undrar om riksdagsledamöterna skäms…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Skammens dag, den 22 maj 2013

 1. Vad säger riksdagens väl enda oppositionsparti SD som fortsätter att rensa ut icke PK-medlemmar ur partiet om detta ?
  Idag en 7 klöver imorgon förmodligen en 8 klöver…
  Vad har hänt SD, det är så tyst ?

 2. Jag tycker att varje dag har blivit en skammens dag nuförtiden.Och dom som borde skämmas fattar inte att dom borde skämmas.

 3. Det är PK versionen av det omhuldade “allas lika värde.” Men jag hoppas verkligen att pensionärerna nu vaknar till på riktigt och slutar ge sina röster till de största svikarna med stort S.

  • Bästa Gamgubbe, hur ska dessa pensionärer som röstar av tradition vakna? De lever ju i en förljugen fantasivärld skapad av köpta journalister. 44% kvinnor har förtroende för en mytoman och 33% män. Utöver det så tillkommer den importerade valboskapen.
   Om det blir val 2022 så blir enda chansen för Sozzarna att alliera sig med det nystartade islamistiska partiet Nyans plus de andra idiotpartierna för att behålla makten.
   Enbart för att SD och förmodligen AfS inte ska kunna påverka politiken.

 4. Det ända rätta hade varit en stats kupp. Och sätt sen de ministrar i fängsligt förvar som är ansvariga för detta . Med endast vatten och bröd. Konfiskera alla deras tillgångar plus deras släktingar.Det var subban Mona Sahlin som tacka nej till en riktig tandvårdsförsäkring.

 5. Bara en superidiot röstar på partier som vill ha detta. 🤯

  Socialdemokraterna och Miljöpartiet är två av dessa partier, som vill fortsätta att spotta svenskar i ansiktet!

  Att de kan få nån röst är en gåta ! 🤮

 6. Bara en superidiot röstar på partier som vill ha detta. 🤯

  Socialdemokraterna och Miljöpartiet är två av dessa partier, som vill fortsätta att spotta svenskar i ansiktet!

  Att de kan få nån röst är en gåta ! 🤮

 7. Stefan försvarar ju ständigt höjda skatter för att vi ska ha råd med välfärden. Sanningen är dock att slöseriet är av gigantiska mått och justeras med ständiga skattehöjningar för att spendera på den lydiga och mutade valboskapen. Alltså ljugeriet om skatt i utbyte mot välfärd.
  Men det är ju här resonemanget spricker. Akilov har inte betalt en krona i skatt och ändå lotsas han in i gräddfilen med Gratis service. Stefan, balansräkningen klingar lika falskt som “50 / 40 / 30”. Årskurs noll : Matematik för Landsförrädare och Statsministrar.

 8. Dom kommer aldrig skämas för Nasseblodet finns kvar !
  Makt.pengar.löngner.hyckleri..förbindelse med kriminella individer…ingen förståelse för folk som arbetar o har arbetat.
  Ponnsan
  AFS

 9. Det här är skamligt så dom styrande i det här landet behandlar oss svenskar i vårt eget land!! Det här kan man kalla rasism mot oss, vi ska hjälpa “alla möjliga” som inte ens har rätt att vara här! Rent ut sagt FY FAN!

Kommentera