Man rånad på bil, mobil, plånbok och guldkedja

BROTTSLIGHET. En man har blivit rånad på sin bil i Bergsjödalens industriområde, Göteborg.

Löfven_ett_tryggare_Sverige

Det var två män som höll en kniv mot mannens mage och hotade till sig bilen, en grå Ford Mustang. Rånarna tog även mannens plånbok, mobil och guldkedja.

Polisen letar efter den stulna bilen med flera patruller.

Polisen

– Pettersson saknar signalementet som vanligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Man rånad på bil, mobil, plånbok och guldkedja

 1. På dyra bilar borde finnas en nödknapp som gör att bilen max kan göra 40 km. Om det inträffar att man blir hotad tryck på knappen och den kan endast återställas genom att rätte ägaren visar vem han är genom bankID.
  Kan inte kosta mycket i tillverkningskostnader men påverkar priset positivt eftersom stöldskyddsförsäkringen blir billigare.

 2. Man bör inte längre åka ford Mustang.
  Det går lika bra att åka Skoda utan plånbok, guldkedja och en gammal Nokia.
  Körkortet och en femhundring sätter du på solskyddet.

 3. Ja polisen ger inte ut något signalement. De skyddar brottslingarna på sånt sätt att de försvårar utredningen av brotten. Det tycks vara deras normala prioritering. Inte konstigt att många svenskar väljer att fly Sverige. Regering och myndigheter har spårat ur för länge sedan. De är heller inte humanism att plundra välfärdsresurser och skattepengar av urbefolkningen i landet för att bjuda in och bekosta minst dubbelt fler invandrare än Sveriges tre grannländer gör tillsammans.

 4. Jag funderar på om det är sant det som framförs här. Är det sant får msm underkänt. Då gör Pettersson något unikt och borde förtjäna en rejäl lön. Låt bra människor blomma.

 5. vilken stjäl en Mustang? inte direkt en diskret bil att smyga med när den hittas vore det kul höra vad motor/drivlinekoll säger och ev felkoder sattes före eller efter stölden

 6. Den mångkulturella tryggheten bara fortsätter !
  Vad säger SD som fortsätter att sparka ut medlemmar ur partiet som inte är PK ?
  Nu har en medlem kastats ut som kritiserat en knäböjande polis, vad har hänt med SD, har partiet hittat den politiska gräddfilen och sin plats vid PK-grytan ?
  Känns bra att vara medlem i och sedan 2018 röstat på AFS.

 7. Polisen gör inte sitt JOBB. Så enkelt är det.
  Varför gör Polisen inte sitt JOBB? Här kan man verkligen undra. Varför blev hederligt och grundläggande polisarbete ganska plötsligt så uselt. T ex att förmedla ett signalement.
  Uselheten blev värre när det blev en polismyndighet. Exakt samma “fenomen” drabbade Försvarsmakten när den blev en myndighet.

 8. Dem som är utrustade med guldkedjor/ringar och kör omkring med lyx och sportbilar i några av göteborgs värsta förorter bergsjön angered biskopsgården rannebergen nästan ber om att bli rånade! I västra frölunda och nordstan city brunnsparken är det rätt illa ställt också!

 9. Endast för patrioter!

  Lördag den 15/8 genomför Team 50 en defileringsflygning över Göteborg för skänka en tanke till alla som fallit offer för COVID-19 och samtidigt hedra alla fantastiska människor som varje dag sliter inom bland annat sjukvården i Sverige.

  Flygningen utgår från Skövde flygplats ca 1300 med beräknad passage över Göteborg ca 1400.

  Flygningen förväntas ta ungefär 1h 30min innan vi landar med hela gruppen på Säve flygplats för en paus och möta publik vid Aeroseum.
  Normalt flyger Team 50 med 5st flygplan men denna gång ska vi försöka ha 10 flygplan i formationen.

  Efter pausen på Aeroseum kommer vi flyga mot Skövde igen.
  Flygrutten kommer vi passera följande större orter:
  Skövde – Skara – Vara – Alingsås – Göteborg – Säve flygplats – Landvetter – Borås – Falköping – Skövde

  (Med reservation för ändringar pga trafik och väder mm)
  Detta utförs i samarbete med Skövde flygplats, Skövde flygklubb, Aeroseum samt Warbirds of Sweden

  Värt att uppmärksammas. Andra länders regeringar har utlyst landssorg för att som avlidit i covid 19 men dock ej sverige.

  Nu har vi ett gäng som kommer ena oss befolkningen tillsammans och visa o handling att vi lider med alla som dött och är sjuka och de som jobbar för att rädda våra liv

 10. Vem vill ha sex med en som är lätt begåvning handikappad? Ja man klassas i Sverige som det om man har iq 65 eller lägre. Folk från vissa länder ligger på den låga iq:n.

Kommentera