Den muslimska invandringen skadar mycket mer än den gör nytta…


INVANDRING. Man kan lika gärna vara ärlig och uttrycka det tydligt: ​​Den icke-västerländska och därmed främst den muslimska invandringen har skadat Danmark mycket mer än den har gynnat landet, skriver Inger Støjberg på BT

En liten och en stor migrationsminister. Den ena gillar muslimer, den andra talar klarspråk…

Visst finns det ett antal icke-västerländska muslimska invandrare som klarar sig bra, men det finns också alltför många som inte gör det.

Människor som utnyttjar vårt generösa välfärdssamhälle, som vägrar att omfamna Danmark och vårt sätt att leva och som direkt destabiliserar landet.

Listan över olyckor orsakade av denna invandring är lång och innehåller allt från brottslighet till social kontroll; krav på särskilda rättigheter i skolor, arbetsplatser och simbassänger; utnyttjande av sociala förmåner; brist på lust att bidra; respekt för myndigheter och direkt osäkert beteende på gator och gränder.

Bara för att nämna några saker.

Anledningen till den långa listan med problem som dessa för många utlänningar ställer till hos oss är naturligtvis för det första att för många människor kommer hit, men också att vi som danskar inte har lyckats ställa tillräckligt strikta krav på dessa människor och inte åtminstone insistera på att de måste bete sig ordentligt och ta Danmark till hjärta om du vill bo här.

Ett mycket tydligt problem som icke-västlig invandring har orsakat är brott. Det finns en stark överrepresentation av brottslingar från icke-västerländska länder. En titt på brottsstatistiken talar sitt tydliga språk.

Det finns en markant överrepresentation av invandrare eller ättlingar från icke-västländer i de danska fängelserna.

Invandrare och ättlingar från icke-västländer är överrepresenterade med 255 procent i förhållande till deras faktiska andel av befolkningen i Danmark.

…och det är inte bara ett stulet tuggummi i det lokala snabbköpet. Nej, det är skottlossning på gatorna, det är vansinneskörning i städerna och det är gruppattacker mot oskyldiga människor.

Invandrargrupperna har en beredskap för våld som vi aldrig känt förut i Danmark.

Hemlösa människor, till exempel, hotas och tvingas överlämna sina kontantbidrag, tvingas sälja droger, och de misshandlas och får sina fingrar avskuren om de inte gör som de blir tillsagda.

Det är fullständigt skandalöst att behandla samhällets svagaste på det sättet, och det visar med vilken cynism och brist på ordning och respekt dessa utlänningar agerar mot resten av det danska samhället.

Invandrargrupperna är och kommer att vara en destabiliserande faktor både på grund av den aldrig tidigare skådade beredskapen för våld som de uppvisar, men också det faktum att de inte håller våldet ”inom sina egna rangordningar”, utan låter det gå utöver det oskyldiga.

Läs hela artikeln på BT.dk…

Om Inger Støjberg på bloggen…

-Pettersson säger att det är härligt med politiker som talar klarspråk. I Sverige låtsas politikerna som invandrarna från muslimska länder är som alla andra och det kryps för islam…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Den muslimska invandringen skadar mycket mer än den gör nytta…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: