Allt hopp är ute!

INSÄNDARE. Jag hör det allt oftare. Jag ger upp säger man. Sverige är så totalförstört att det inte längre går att rädda. Det gör mig verkligt rädd. Kloka, förnuftiga människor flyr landet för att rädda sina barn från det som komma ska. Vi har sett det förr. Vi har i oändligt oförstånd lyckas importera all världens konflikter till vårt lilla folkhem.

Rolf Malm

Jag hör tidigare stridbara patrioter som för en bestickande, men hemsk diskussion om att det till stor del beror på Sverigedemokraternas framgångar. Det har tvingat vänstern att gräva djupa skyttegravar och lägga hela sin energi på att försvara allt som förkastas av detta numera stora parti. Men de blir ju inte tillräckligt stora för att påverka utvecklingen.

Ju mer radikala de framstår, desto lättare är det för motståndarna att skrämma svenska folket till lydnad. Att kasta ut alla som av vänstern godtyckligt anklagas för nazism och rasism hjälper inte.

Det innebär bara en anpassning till de krafter som de säger sig bekämpa. Åkesson gör bara jobbet åt dem. När motståndarna tillåts använda de mest låga och lumpna argument och hela sin arsenal av politiserade tjänstemän och en till tystnad kvävd tredje statsmakt är de oslagbara.

Det är den moderna formen av diktatur. En kollektiv envåldshärskare i form av en edsvuren nominklatura vars privata existenser kräver obrottslig lydnad till Makten. Numera så många att de utgör hälften av befolkningen. Den andra hälften tvingas försörja dem. Deras försök att kasta av sig skattebojorna och återställa demokratin stoppas effektivt av massinvandring, vilken förhindrar att de närande kan bli fler än de tärande.

Därmed är de fria valen enbart en illusion för att undanröja risken för uppror. En tämjd opposition är Maktens billigaste försäkring mot revolution. Att delar av den nu aktivt bytt sida bekräftar uppgivenheten inför demokraturen. Att den på sikt kostar även dagens makthavare huvudet när Kalifatet tar över förtränger man så länge det går. Det blir barnbarnens bekymmer. De minns å andra sidan inte vad det gamla folkhemmet en gång var. Har inget att jämföra med och kommer att anpassa sig till nya makthavare och en annan värdegrund. Den som råder i invandrarnas hemländer. Det är någon generation till dess. Mellantiden lär bli våldsamt obehaglig. Vi har bara sett början på slutet för du gamla, du fria. Okunnigheten om vad som en gång var överträffas bara av okunnigheten om vart vi är på väg. Jag gläder mig dock över att Aron Flam fått upprättelse när åtalet för hans svenska tiger nu läggs ner.

Rolf Malm

Ps. Jag är 80 år, men minns mitt gamla Sverige. Trots krig och pandemier höll vi svenskar ihop. Kanske just beroende på hoten utifrån. Nu skriver jag en bok om de politiska förräderier som de senaste 70 åren förblindat oss mot vår tids nya hot. TACK för alla tips och allt stöd som möjliggör mitt grävande i vår mörkade och förljugna politiska historia.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com

14 thoughts on “Allt hopp är ute!

 1. Ja det menar jag !
  SD är idag tyst sparkar ut kunnigt folk ur partiet och börjar mer och mer bli ett PK-parti som hittat sin plats runt köttgrytorna.
  Vet att det är känsligt att kritisera SD på detta debattforum Pettersson där partiet är mer eller mindre heligt men önskar SD och dess väljarkår lycka till i valet 2022 och med att rädda Folkhemmet från Islam och undergång.
  Själv lägger jag naturligtvis min röst på AFS som J.Åkesson och SD klassar som ett parti fullt av extremister.
  Ska den vidriga extremvänstern besegras så måste den äkta konservativa högern gå samman och dra åt samma håll annars är det kört, extremvänstern har haft drygt 50 år på sig att nästla in sig överallt i och påverka samhället i Sverige och övriga Västeuropa och till viss del även i USA.

 2. Allt som hänt har varit planerat sen länge..

  Vilket Sverige?? Man ser bara sodomflaggan nu.

  Härligt att ge bort alla dina pengar? du kommer aldrig se dom igen!

  Sa för några år sedan att SD också skulle bli som dom andra skitkorvarna till lögnare, verkar ha fått rätt där också, pust.

  Terrorn är här nu och kommer öka för var dag tyvärr, detta är SANNINGEN!!!

 3. Det är väl snart bara Sverige som fortfarande har kvar 8 timmars arbetsdag i Europa. Och dessutom låta arbetarklass jobba till 65 års ålder. När ska gemenskapen EU införa 7 timmars arbetsdag som är normalitet i Frankrike och Tyskland. När ska EU införa sänkt gemensam pensionsålder med tanke på att exempelvis spanska medborgare går i pension vid 55 års ålder . Vad faan får svensk arbetarklass för att betala 45 miljarder årligen till EU ? Naturligtvis ingenting !

 4. Det har talats och skrivits om Sveriges skuld som slavhandlare fastän vi staten icke har handlat.
  Vad värre är att Socialdemokraterna plus även de andra sex partierna har försökt och lyckats till stor del göra svenska folket till slavar under deras påhittade välfärdssystem.
  De vill helst att vi ska jobba lämna den största delen av vår lön till skatter som enligt dem ska skydda oss, de tror att vi inte eller försöker att få oss att tro att vi inte klarar att ta de rätta besluten själva.
  Därav följer att den ena efter den andra myndighetspersonen vill styra våra liv, detta fastän vi följt devisen ”den som står i skuld är ej fri.” Den som har skulden är de lågpannade och trögtänkta varelserna som utan urskillnad importerat ”varor” av låg kvalitet. Kanske är det fult av mig att benämna dem som varor men kommer du hit utan att anstränga dig så är du i mina ögon en vara, den kunde även benämnas sekunda.

 5. Visst , Rolf Malm har en skribentens förmåga att åter förverkliga det nationella . Och jag förmodar att han utesluter rasister. Gött så !
  Men det jag hakar upp mig på är hans TILLTRO till Sverigedemokraterna att ta oss ur EU ! SD har väl i detta ämne svängt 180 grader och är numera för medlemskap. Så , varför vurmar nationalisten Rolf för SD ? Även jag är nationalist, av ekonomiska skäl och demokratiska skäl.
  Mvh Gunnar

 6. Finns det något bra och effektivt förslag från om vad vi det naiva och konflikträdda svenska folket måste göra för att få bort dagens landsförädiska 7 klöver från makten ?
  Var finns oppositionen i dagens Sverige, SD heter visst ett parti som har gått ifrån många av sina kärnfrågor sparkat ut kunnigt folk från partiet som anses vara för radikala ett parti det numera är väldigt tyst ifrån, har SD med J.Åkesson kanske oxå hittat en fin och bra plats vid köttgrytorna och efter åren i riksdagen kommit på att det bra att vara tyst och bara glida runt i en egen gräddfil på bekostnad av svenska skattebetalare ?
  Känns bra att vara medlem i och sedan 2018 röstat på AFS, partiet som vågar säga sanningen precis som övrig Alternativ Media.

 7. Troligen är det så, det står fem noll till globalisterna och det återstår en period. Men det går ännu att vända eftersom globalisternas övertag är baserat på falsk propaganda, lögner och bedrägerier! mot folket!


 8. droppen urholkar stenen stämmer, en el fler knäppar på
  kran…mer el mindre varje förban. dag sätter sina spår
  …domedagen rusar emot en var, loket som rusar emot
  oss i tunneln saknar helt bromsar tycks de?…inte en
  käft tycks ha intresse att stampa på hejdarna för att om
  möjligt fördröja undergången?!

Kommentera