Ballonger med brandbomber mot Israel, som svarar med attacker och stoppade leveranser


TERRORISM. Islamister på Gaza-remsan skickar återigen brandbomber med ballonger mot Israel. Ballongerna ser oskyldiga, men fäst vid dem finns farliga sprängämnen som tar eld vid påverkan.

De senaste dagarna har terrorister i Gaza skickat dussintals av dessa explosiva ballonger som orsakat bränder i södra Israel.

IDF, Israels Försvarstyrkor har som vanligt svarat och bombat militärförläggningar, underjordisk infrastruktur och observationsposter. Israel håller Hamas som ansvariga…

Som en reaktion på de återkommande brandbombsattacker från Gaza så stoppar Israel nu alla bränsletransporter in i Gaza. – Detta görs med målet att förvärra krisen för vårt folk, säger Fawzi Barhoum, talesperson för terrorstämplade Hamas.

De senaste dagarna har ett stort antal ballonger, med brandfarliga och explosiva ämnen, skickats från Gaza in över Israel. Detta med syftet att anlägga bränder i bostadsområden och i lantbruket.

Bara på tisdagen rapporterade israelisk räddningstjänst att omkring 60 bränder uppstått, men att ingen ska ha blivit skadad, skriver Al Jazeera.

-Pettersson säger att det eldas där och här, ofta samma sorts folk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Ballonger med brandbomber mot Israel, som svarar med attacker och stoppade leveranser

 • Kenth Andersson

  Vilket tålamod, fattar inte att Israel orkar med alla dessa mindre begåvade grannar som omger landet !
  Israel skulle kunna göra en parkeringsplats av Gazaremsan på en vecka men det begriper inte Palestinierna, Margot Wallströms och Sveriges skötebarn….

  Gilla

 • ponnsan62

  Bra jobbat Israel!
  Ponnsan

  Gilla

 • gamgubben

  För att få en lösning på Gaza problemet måste nog judarna göra som Hitler fast med moderna biologiska stridsmedel, tror det är humanare än att använda islams älsklingsmetod. Avhuvning med slö kniv.

  Gilla

 • Rakapuckar

  Vi ska ha plastskatt, miljösortera och osv, de eldar däck, ödeläggelse m.m. Sverige har blivit världens godhets knarkande land nr 1.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: