Skottlossning på bensinmack i Göteborg

BROTTSLIGHET. Klockan 02:41 larmades polis till en bensinstations vid Bäckebolsvägen i Göteborg om en misstänkt skottlossning. – Det har befunnit sig flera personer på platsen och vi har kunnat konstatera att det har avlossats flera skott, säger Jenny Widén, presstalesperson på regionledningscentralen på polisregion Väst.

En ung man i 20-årsåldern kom in på bensinmacken och var otrevlig mot personal och blev avvisad. En kort stund senare kommer en moped med två personer på till macken och skjuter flera skott mot entrén.

Skotten tar i bilar som står mellan mopeden och entrén. Gärningspersonerna ska sedan ha lämnat platsen på moped, något som också bekräftas av polisen. Det finns inga uppgifter om skadade personer.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord men vill inte säga något om bakgrunden och motivet i nuläget. Inte heller huruvida det rör sig om en eller flera misstänkta gärningspersoner.

Polisen

-Pettersson ser inget signalement men två personer på moped…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Skottlossning på bensinmack i Göteborg

 1. ”Ingen fara för allmänheten”??? Utelämnat den här gången.

  Vilken blir nästa floskel för att påstå att tryggheten är oförändrad för vanligt folk?

 2. Och som vanligt,vad fan har åldern för betydelse när inga andra signalament utelämnas Kan det va vem som helst av Sveriges
  alla 20 åringar?

 3. Är jägare och sportskyttar igång igen och skjuter in sig inför jakt och skyttetävlingar ?

 4. Signalement…

  “En ung man i 20-årsåldern kom in på bensinmacken och var otrevlig mot personal och blev avvisad.´´

  Denne måste ju självklart finnas på film, övervakningskameror i och utanför bensinmacken…

  • Filmen har nog lite mystiskt lyckats försvinna om gärningsmannen finns med, kan ju annars bli tal om kränkning och rasism om filmen visas !
   I Sverige skyddas ju kriminella parasiter med näbbar och klor….

 5. Det finns absolut inga skäl längre att hjälpa asylsökande eftersom deras avkommor blir i allt för många fall ligister som sedan utvecklas till mördare. Om det så är bara en av hundra, så är det dock en för mycket.
  Föräldrar har tydligen ingen förmåga längre att uppfostra sina barn till goda samhällsmedborgare, därför skall hela familjen visas ut. Orättvist säger då många, naturligtvis för en liten del men är det rättvist att en enda huligan skall sprida skräck och förödelse till ett samhälle?

Kommentera