Stäng

Asylsökande ska gå kurs för hemresa

INVANDRING. Utlännings- och integrationsminister Mattias Tesfaye från de danska socialdemokraterna tycker att man måste vara mer direkta än man är i dag med asylsökande. 

Mattias Tesfaye, socialdemokratisk minister som är kritisk till muslimsk invandring och vill att migranterna räknar med avslag. 

Mattias Tesfaye menar att det finns för många i asylsystemet vars fall med all sannolikhet kommer att sluta med ett avslag, vilket de själva vet om, och att man borde ta upp frågan med migranterna desto tidigare i processen då situationen inte är till gagn för någon.

Direkt då en asylsökande kommer till Danmark ska migranten gå en obligatorisk kurs i vilka möjligheter som erbjuds för ett återvändande till hemlandet ifall det blir ett avslag. För att vägleda migranterna genom detta har man också skapat en ny myndighet. Hjemrejsestyrelsen som invigs i morgon tisdag vars uppdrag är att få migranter utan uppehållstillstånd att resa hem.

TV2.dk…

– Pettersson säger att givetvis ska asylsökande migranter direkt få veta vad som gäller. Avslag innebär hemresa, liksom den som blir påkommen med att ljuga om ålder, bakgrund och asylskäl. Brottslighet likaså, det ska inte råda någon tvekan om vad som gäller i Sverige som det gör idag, där folk är kvar efter tre avslag…

Avslag tre gånger men är ändå kvar i landet och fri att demonstrera.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Asylsökande ska gå kurs för hemresa

 1. Förr drömde man. Ibland misslyckades man. Sen gjorde man militärtjänst och blev man. Då om inte förr förstod män att det var upp.till dem själva att lyckas.
  Nu skyller mest unga på, att det är andras fel att de misslyckas. Det.sensaste kloka statsministern sagt var i Almedalen 2014.
  ”Gör först din plikt. Kräv sen din rätt.

  Det var länge sedan har han glömt att han är man?

  1. Det var ett svar som var helt rätt… ”Gör Din plikt och kräv Din rätt”

   Ett ännu bättre citat vore… ” Tag seden dit Du kommer” …. något alla borde ta till sig…

 2. Blir intressant att se resultatet av detta förslag!
  Fin tanke men tror personligen inte att det blir något med detta, kommer garanterat att strida mot folkrätten och mänskliga rättigheter precis som förslaget om att ta ifrån personer danskt medborgarskap gjorde och därför inte gick att genomföra….

 3. https://www.swebbtv.se/blogg/534-om-sveriges-demokratiska-utveckling-fjarde-statsmakten-55-med-arne-weinz

  GRATTIS till alla unga idag…edra barn, barn-barn osv kommer få något
  som en liten grupp bakåtsträvare på c:a 20% protesterade emot i början på seklet…va då de, andra bullar med bom å pang stundar, har vi gamlingar skönjt i kristallkulan så här i början på millenniet…visst va de 20% arnas fel att det blev på detta vis…vi lät allt ske inför öppen ridå…kallades för fri uppfostran, det fick ni och kommande generationer i straff å sota för

  https://www.youtube.com/watch?v=DlqxpM7FYRE

  …dehäriga me våldtäckters godkännande helt i stil med koranen, de unga männen kan gott få öva lite ut å in på redan nyttjade objekt…helt o.k. i det nya kalifatet, detta medan ett bortkollrat folks innevånare lungt tittar på…

 4. Danskarna själva tycker att deras regering gör för lite i migrantfrågan… som vanligt finns lösningar i våra kära grannländer (se skolan i Finland som exempel. Varför kan inte vi lära av varandra. (Fast det finns väl inget någon längre vill lära sig av oss 🙁 ) Våra styrande måste lära sig att vi inte längre är bäst i klassen om vi någonsin varit… vi har den sämsta regeringen av alla Nordiska länder och har haft det under lång tid oavsett block. Leve Nordiska unionen och ner med EU

 5. Håkan Bergmark och Fritjof Persson om populistisk återvandring samt Dan Eliasson (Publicerades 9 aug. 2020. Speltid 7:08)

 6. Den stora skillnaden mellan Danmark
  och Sverige är att Sverige har kontrakt
  med muslimerna sedan 1999.
  Det har väl inte Danmark?

  D.v.s. Danmark har inte samma
  LANDSFÖRRÄDERI som Sverige är
  utsatt för av socialdemokraterna!

 7. Det är helt andra tag i Danmarks politiker, jämfört med Sverige. Dåvarande utrikesminister Inger Stöjberg vid besök 2016 på asylcentret Kærshovedgård, Stöjberg till asylansökare: ”Jag kan väl förstå att du vill stanna i Danmark, men det saknar betydelse – du ska ut”:

 8. Skillnaden är att ingen av dem som styr i Sverige vill skicka hem lycksökarna, inte journalister, inte politikerna, inte kvinnorna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: