Stäng

En svetsloppa i Beirut

INSÄNDARE. Den fruktansvärda smällen i Beirut anses ha orsakats av att en gnista vid svetsarbete antände en stor mängd ammoniumnitrat som av någon anledningen lagrats i Beiruts hamn. Statsminister Stefan Löfven uttryckte omedelbart sina kondoleanser till Libanons folk. Väl så.

Rolf Malm

Men när en 13-årig flicka i Hallunda faller offer för den sprängladdning som mångkulturen apterat i Sverige, då håller han tyst.

De tusentals svenska offren för våldtäkter och deras nära talar han inte om. De många som utsätts för förnedringsvåld förbigås med tystnad. En skola om dagen bränns ner, men det tycks inte bekymra honom. Lika lite som de tusentals som får sina bilar brända.

När gamla människor rånas eller utsätts för bedrägerier har han tankarna på annat håll. Han talar sig varm för de sociala turister han kallar för flyktingar, men de 60 miljonerna verkliga flyktingarna i usla läger säger han inte mycket om. Utom att lova dem rent vatten och toaletter. Ett löfte som han som alltid sviker. När judar förföljs i Malmö kallar han staden för ett föredöme.

När 350.000 svenska högbeskattade pensionärer lever på svältgränsen skickar han miljarder till länder där pensionsåldern är 55 år och skatterna låga. Inte heller gråter han över de tusentals gamla som dör beroende på att han sålt ut den svenska krisberedskapen och hårdhänt skurit ner kostnaderna för äldrevården. När homosexuella mördas och förföljs i muslimska länder viftar han lamt med regnbågsflaggan.

När kvinnor i stora delar av världen förtrycks och dödas med stening eller lemlästas som straff kallar han sig feminist. När kristna förföljs och mördas mest av alla i världen, så tiger han. När han maktlöst måste se hur Lars Vilks dömts av islam till privat dödscell fördömer han kineserna för dess behandling av Gui Minnais. När hördes han fördöma islam och alla de ohyggligheter som sker i dess namn. När muslimerna mördar dem som gjort teckningar av Mohammed förfäras han, men vill själv sätta sådana konstnärer i fängelse. Som t.ex Dan Park, Aron Flam och rader av andra som anklagas för nazism och för hets mot folkgrupp.

Alla andra som invänder mot hans styre, men inte kan ställas inför skranket, kallar han rasister och ser till att de blir socialt bannlysta. Med hjälp av den tredje statsmakt som numera förenat sig med den officiella makten. Sverige är en krutdurk med en svetsare som brandvakt!

Rolf Malm

Ps. Än mer motiverad av hans utförsäljning av Sverige genom miljardavtalet med den s.k. återställningsfonden efter corona, skriver jag på boken ”Sverige 2084”. En kritisk genomgång av allt det som under åren tvättats bort ur den svenska, politiska historien. TACK för alla tips och allt ekonomiskt stöd!

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Kratern nedan är 140 m, en fotpollsplan är vanligen 60 x 90 meter

11 reaktioner på “En svetsloppa i Beirut

 1. Sverige är enda land som tillverkar och i Sverige förvarar Ammoniumnitrat och skulle det smälla av lär ”i storleksordning hundratals Libanon”, vara massakrerat!
  Robin.

 2. ”Bomber och granater”, skrek kapten Haddock. Och så blev Tintin bannlyst. Men helt bombade individer från explosiva Mena-länder välkomnas med öppna armar. Lite svårt att få ihop det, men importen lovar att rösta på zåzzarna.

 3. Kollar man på videor som visar precis innan smällen så ser man några små ”blixtar” som ser ut att vara små explosioner innan den stora kommer. Jag tror att någon placerat ut bomer för att starta den stora ”bomen”. Amoniumnitrat är väldigt svårt att få att explodera, ytterst tveksam om att en svetsloppa skulle kunna göra det. Man behöver en mindre explosion för att det ska hända något, som en tändhatt.

 4. Hade oppositionen ställt sig bakom SD hade vi haft ett annat styre i Sverige.Nu har ju luften gått ur totalt och visar med önskvärd tydlighet – ”att det här är precis vad de vill ha”? Mitt råd till Moderater och Kristdemokrater – ”vakna från er Törnrosa sömn” och börja agera! Jag måste dock tillägga att en ”svetsloppa” räcker inte för att initiera denna jätteexplosion!

  1. Alltid sådana väljare, sådana politiker och makthavare !
   Så länge en majoritet av den svenska väljarkåren känner sig trygg med nästan dagliga skjutningar knivskärningar våldtäkter misshandel förnedrande rån mot äkta svenskar och mot gamla bilbränder skolbränder m m m.m. så sitter Steffe och den övriga månkulturälskande och landsförädiska 7 klövern säkert i sadeln…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: