Koranen skall brinna i Rosengård!

ISLAMKRITIK. Partiledaren för det islamkritiska partiet Stram Kurs meddelar på sin Facebooksida att han blivit inbjuden av gatukonstnären Dan Park för att hålla ett torgmöte framför en moské i Rosengård, Malmö och där bränna en koran. Vilken moské det blir är oklart då det finns minst sex stycken i Rosengård.

Rasmus Paludan. Bild från Facebook.
Den berömda och erkända svenska konstnären Dan Park har bjudit in Stram Kurs att bränna Koranen framför en moské i Rosengård i Malmø fredagen den 28 augusti 2020 kl 2020 12.00.

Partiledaren Rasmus Paludan säger: ”Våra svenska bröder utrotas i sitt eget land, så det minsta vi kan göra för att hjälpa dem är att dyka upp i en av de ockuperade enklaverna och berätta vår ärliga åsikt om Koranen.”
Rasmus Paludan och Dan Park. Bild från Facebook.

-Pettersson hoppas att det i religionsfriheten som muslimer så ofta åberopar ingår friheten att kritisera en ideologi som islam och att den svenska polisen kan skydda Rasmus och Dan när de utnyttjar sina demokratiska rättigheter.

Om Rasmus Paludan på bloggen…

Om Dan Park på bloggen…

Exempel på Dan Parks utsökta konst…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Koranen skall brinna i Rosengård!

 1. Gissar att polisen kommer gripa Pauldan & Park för störade av allmän ordning, alternativt ”För deras egen säkerhet” INNAN arrangemanget blir av. Polisen vet att somliga muslimer kan bli mordiska bara av tanken på kritik mot Islam. Religionsfriheten gäller bara dem själva, ingen får kritisera Islam.

 2. Är berättelsen om Mohammeds sex- och äktenskapsliv barnpornogranografibrott? Skulle Mohammed ha åtalats i Haagdomstolen för krigsbrott eller hamnat i sexbrottsanstalt om det vore idag?

  • Rasmus pratar faktiskt mycket bra svenska så har man möjlighet att ta sig dit så bör man göra det.

 3. Röta skinn från omskurna i rötgaskammare på Södermalm och Södertörns bögskola är MP:s nya skattefinansierade projekt efter kamel farm i Göteborg

 4. Dubbelmoral hos lagstiftaren att trots vår Brottsbalk och Diskrimineringslag ändå parallellt tillåta tvärtom bara för att kallar det islam där hot om våld om allt, t. Ex. när inte följer föräldrarnas människohandel av döttrarna (mahr) och systematiska bidragsbedrägerier och folkbokföringsbrott där folk gifter sig i moskoutanför skatteverkets register för att kunna få bidrag som separerade på olika ställen boende, osv

 5. Synnerligen modigt av Park och Paludan att i getingboet Rosengård bränna den för alla muslimer så heliga koranen, dessutom göra det utanför en moské, inför muslimer som blir kränkta av allt och ingenting. Nu vill ju varken Park eller Paludan ta livet av några muslimer, ytterst långt därifrån, men riskerar ändå att konfronteras av kränkta, upprörda och skogstokiga efterföljare till någon som ”laserturken”, han som tänkte ta lagen i egna händer och göra det grundligt, med tortyr, avhuvning och sedan med att mörda den avhuvades släkt, – nu gällde detta visserligen Peter Mangs, men med muslimer som känner sig tillräckligt kränkta, så vet man aldrig:

 6. Blir det kanske ett veckonöje i varje tätort?

  Men vi vet väl inte hur mycket vapen och
  sprängämnen det finns i stridsledningscentralerna?

  Uppladdningen inför övertagandet av Vårt Fosterland
  pågår väl för fullt?

  Detta helt i linje med kontraktet, som socialdemokraterna
  har med Muslimska Brödraskapet sedan 1999!

  Där fastställs att; ”Socialdemokraterna ska bidraga till att
  muslimer får positioner i alla viktiga styrelser i Sverige,
  inklusive Regeringen!”

  Visst är det väl kvalificerat LANDSFÖRRÄDERI när ett
  parti i regeringen lovar bort positioner i Sveriges Regering
  till främmande makt?

  => och INGEN i juridisk ställning bryr sig om det !!!

  Är Sverige redan sålt till muslimerna?

 7. Koranbränsle är framtidens energi. Räddar planeten på flera sätt. Har sitt ursprung i ett eldfängt folk och helt fossil-fri.

 8. kommer aldrig hända i Jammehs multikulti paradis men skulle de mot förmodan lyckas lär de antingen bli misshandlade av kamelskötarna med kling o klang på knä eller inburade av kling o klang för typ HMF

  • Bränn upp Rosengården. Hoppas att det här inte räknas som hets av fb.
   Vilket patetiskt namn med tanke på klientelet.

Kommentera