Fräscht, Ali Esbati


INRIKES. Dunkelblå är områdespolis och skrev häromdagen ”Little girls lives matter”twitter, med anledning av mordet på tolvåriga Adriana Naghei Ostrowska.  Det gillade inte riksdagsledamoten Ali Esbati (V) som svarade med ”Fräscht”.

-Pettersson säger att det är svårt att veta hur iraniern Ali Esbati tänker eller om han tänker, det verkar som Esbati tycker det är fullt rimligt att tolvåriga flickor dör i det pågående kriget mellan invandrare som enligt Ali Esbati verkar vara en klasskamp mot rasism och polisbrutalitet framdirigerad av moderata riksdagsmän.

Ali Esbati fortsätter: ”När det första en (och annan) twittrande polisman tänker på när en tolvåring skjuts ihjäl är att håna en rörelse mot rasism och polisbrutalitet, då är det ett problem inom polisen och därmed för hela samhället”.

”Och ju mer sådana attityder förekommer inom polisen desto mer kommer det att påverka värderingen av brott, samt förmågan att förebygga och beivra dem, när de drabbar människor i redan ekonomiskt och socialt utsatta områden”.

”I alla klassamhällen och samhällen med existerande rasistiska strukturer råder olikhet inför myndigheter, inklusive polisen. Det är inget skäl att rycka på axlarna utan att analysera & agera. Och när problemen uppträder inom polis & rättsväsendet blir följderna särskilt kännbara”.

”Men titta nu på dem, ofta framdirigerade av moderata riksdagsmän, som vräker ur sig skit i den här tråden och andra som handlar om ordningsmakten. Den reaktionära, rasistiska människosyn som finns där är förutom allt annat också ett hot mot trygghet & fungerande brottsbekämpning”.

-Pettersson kan inte annat en hålla med några kommentarer i flödet ”vad är det för fel på dig” och ”har du hål i huvudet”

Ali Esbati. Pressbild Vänsterpartiet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Fräscht, Ali Esbati

 • Kattsand

  En människas liv betyder inget för vänstern.

  Gilla

 • The proud swede

  Esbati tycks ha drabbats av ett mentalt kalhygge

  Gilla

 • Kent

  Man kan lungt säga att Ali Esbatis mentala kapacitet inte är på topp.

  Gilla

 • Thomas

  Enkelt att förstå: Arabet på bilden ovan hatar oss riktiga svenskar. Därav dets fientliga ordval. Slut på klargörandet.

  Gilla

 • gamgubben

  Har ni levt och arbetat tillsammans med de nya främmande som skall redovisa vinst lite längre fram i tiden. Jag har gjort det, inte här utan på deras hemmaplan. De är lika skrytsamma och impulsstyrda där som här, tror på något som inte existerar, men inte på lag och ordning västerländsk stil.
  Men vilka har givit dem tillträde till vårt land? Det är inte jag eller du min Brutus, eller hur?

  Gilla

 • Argus

  Vi ska nog sluta klaga på SFI. ”Feta Holger” lyckas tota ihop flera meningar på raken riktigt bra. Det som avslöjar hen avogheten mot ett av de tidigaste domesticerade husdjuren. De oinbjudna all-inclusive ”gästerna” har ett speciellt vokabulär.

  Eller så är hen bara en av de vettlösa vänsterblivna som känt något. Oklart vad.

  Gilla

 • Maya

  Ett slående exempel på hur en vänsterefterbliven har det i huvudknoppen.Man undrar ibland hur tankevindlingarna går när man kan slå ner på en Polismans insiktsfulla och medkännande kommentar.Det är två goda egenskaper som Herr Esbati verkar sakna helt.Det är inte läge att samla poäng för BLM och börja yra om Polisbrutalitet och rasism på detta fula sätt.All lives matter,eller är en viss kulör på hudfärgen viktigast ?

  Gilla

 • Guy F

  Holger, visst jobbar du på SVT,,, ?

  Gilla

 • ossie

  Skicka han till apberget på Skansen så kommer han till likasinnade intellektuellt.

  Gilla

 • Kenneth Nittberg

  Holger! Du måste sluta med droger!!

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Så klart att kriminella inte vill ha poliser, de vill ju kunna agera ostört och skjuta, råna, våldta, mörda och stjäla.
  Det är normalt tänkande för kriminella.

  Vad som INTE är normalt, är:
  Att viss del av politikerna vill ha detta, och lurat/övertygat en del av den lättledda/naiva/sinnessvaga befolkningen, att det är en vinst för samhället…att din dotter skjuts, att din son misshandlas, att din fru gruppvåldtas, och att du ska jobba (rånas) och betala skatt för att detta ska fortgå. S.k. KULTURBERIKNING !

  Ni hör….Sveriges s.k. styrning är totalt sinnessjukt !
  Ändå röstas det för detta…människan är underlig !

  Gillad av 1 person

 • nosferatu

  Varför röstar någon överhuvudtaget på V?
  Hål i huvudet är en bra förklaring…

  Gillad av 1 person

 • Anders

  Jag förstår att Sjöstedt lägger av . Vara Ordförande i ett Parti som verkar ha samlat de värsta politiska virrpannorna kan inte vara kul .

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: