Stäng

TV4 minns en vit massmördare i USA men nämner inte vilka som mördar i Sverige

MEDIA. Idag är det exakt ett år sedan masskjutningen i El Paso 2019. Den 3 augusti 2019 mördades 22 personer och ytterligare 24 skadades. FBI utreder skjutningen som terrorism och möjligt hatbrott, rättegången har ännu inte hållits. 

Den 21-årige Patrick Wood Crusius arresterades kort efter skjutningen. Polisen tror att den misstänkte publicerade ett vitt nationalistiskt, främlingsfientligt, manifest på sociala medier precis innan attacken, rapporterar TV4.

-Pettersson undrar varför TV4 uppmärksammar årsdagen av ett massmord i USA? Som masskjutningar räknas dåd med minst fyra döda och i USA sker 300 till 350 varje år och ska TV4 ha minnesreportage om varje så får de ligga i.

Mitt förslag är att TV4 visar reportage om alla de oskyldiga som skjuts i Sverige och vilka deras mördare är. Det borde vara av större intresse för svenska tittare, men media tycker kanske inte våldet i Sverige är tillräckligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “TV4 minns en vit massmördare i USA men nämner inte vilka som mördar i Sverige

 1. Det är viktigt att svenska folket inte får se Kriminalvårdens svarta lag av utomeuropeiska mördare som mördat svenska barn med järnrör och lastbilar. Exempel: Doudou Ahoka, Rakmat Akilov, Abraham Ukbagabir, Ephrem Yohannes, Alexandramannen osv

 2. OT

  SVT nyheter ; Det brinner kraftigt i Kalifornien. Det är utsläppspartiklar från en dieselbil som har startat elden.

  Undrar om någon kan ta kontakt med USAs nyhetsbyrå och berätta att från årsskiftet har 53 byggnationer brunnit i Lund!

   1. Klimathysterin har blivit en helig kossa för STV och TV 4 nu när det regnar otroliga mängder i Saudi -Arabien .
    Sökte i amerikansk media orsak till bränderna med hittade inget.

 3. TV4 är idag samma typ av skitkanal som SVT,man gör
  reportage om sådant som passar journalisterna själva o mörkar sådant som intresserar allmänheten

 4. En intervju som aldrig kommer att sändas i TV4 eller i SVT, eller höras i Sveriges Radio. Intervju med prästen Helena Edlund, (som Svenska Kyrkan avskedade efter att hon startat Facebook-kampanjen ”Mitt Kors”). DocTV: ”Det svenska tillståndet”: Helena Edlund: – ”Det som händer i Sverige idag är inte normalt, det är en skrämmande utveckling som pågått länge och vi som svenskar har ju börjat normalisera det här, vi reagerar inte längre över det som har blivit absurda händelser….”

  1. Tack Pålsjö!
   Att få lyssna till Helena Edlund var en positiv upplevelse, hon talar om vad som sker i Sverige på ett sansat sätt, mycket bra.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: