Hur länge kan justitieminister Morgan Johansson (S) sitta kvar

BROTTSLIGHET. Morgan Johansson är justitie- och migrationsminister samt socialdemokrat. Han är alltså ansvarig för brottsligheten och migrationen, två saker som hänger ihop. 

I natt var det minst två skjutningar, en i Rosengård och en tolv-årig flicka mördades i Botkyrka av ett kriminellt gäng, det har varit våldtäkter, rån, misshandel och allt annat som hör det nya våldsamma landet till.

I morse valde då justitieministern att dela och twittra om att skjutningarna minskar. Det är Stefan Sintéus, polismästaren i Malmö som skryter över att skjutningarna minskar. Det har de kanske gjort i Malmö men inte i landet som helhet.

Morgan Johansson skryt om framgångarna för Operation Rimfrost i Malmö där polisen snickrat ihop siffror som passar politikernas behov av att visa ”handlingskraft”. Justitieministern blundar för helheten och det faktum att poliser skickats från Stockholm till Malmö samtidigt som skjutningarna ökat i Stockholm och totalt i Sverige under Rimfrostmisslyckandet.

Bild från Expressen.

Morgan Johansson hade vid 17-tiden ännu inte twittrat om flickmordet i Norsborg, men han har de senaste veckorna visat handlingskraft i ord med att få stopp på buskörningarna med vattenskoter.

Det går inte med plakat-politik längre Morgan – avgå, och ta helst hela Löfvens regering med dig.

Ni vet väl att om det händer statsminister något så ersätts han av Morgan Johansson!

”Sluta skjut” är ett samarbete mellan Polisen, Malmö stad, Kriminalvården och engagerade medborgare – plakatpolitik.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

20 thoughts on “Hur länge kan justitieminister Morgan Johansson (S) sitta kvar

 1. Han kommer att sitta kvar. Liksom resten av ”regeringen”. En betongsosse flyttar man inte så lätt, socialdemokratisk betong väger minst 4 ggr så mycket som vanlig betong.

 2. Nog finns det anledning att fråga sig; vad gör en 12-årig flicka ute klockan halv fyra på natten ?
  Var hon föräldralös ?
  Ingen s.k. journalist tycks ha ställt sig den frågan.

 3. Finns ju inte något intresse att skärpa lagstiftningen för att få bukt med gängkriminaliteten. Skulle ju bara kosta en massa pengar. Att införa ett förarbevis på vattenskoter, det däremot ger intäkter till staten.
  Kan det vara som så att då det gäller att införa nya lagar så handlar det ytterst bara om att få in mer pengar till statskassan.

 4. Karlen är ju inte riktigt klok. Det visar på hur tillståndet är för de som röstar fram honom.

 5. Vem skulle peta bort honom, sitter inte han för sedan länge på övertid ?
  Den landsförädiska familjen håller med hjälp av sin väljarkår ihop…..

 6. Ljusfabrikanterna får väl köra tre skift så att ljusen räcker
  till i den allt mer eskalerande Mordstatistiken.

  Visst kan det vara en tanke på den omkomna, men bättre hade det varit att inte rösta fram politiker som uppenbart skiter i hur många Svenskar
  som faller offer för deras helidiotiska politik!

  Vi känner med er hasplade inrikesminister Mikael Damberg
  Jaha,, vad hjälper det anhöriga som förlorat flickan??

  Det för makten alltid tjänstvilliga SVT försökte sig på att
  förminska kritiken för mordet genom att benämna flickan
  som kvinna?? Javisst, hon var av kvinnligt kön, men vad
  menade SVT med att benämna henne som kvinna?

  ÄR MAN !2 år ÅR ÄR MAN ETT BARN SVT!

  Tänk på dom Ensamkommande BAAARNEN.

 7. ”Luften har gått ur oppositionen”! Morgan ”Kapten Långsam” Johansson kommer att sitta kvar? Han är skyddad av den farliga farsoten ”Relationskorruption”, och framför allt har han fullt förtroende från den socialdemokratiska ledningen?

 8. Bryr sig våran regering om hur många som blir skjutna, annat än om det skulle påverka valresultatet negativt?

 9. Han har inte fått stopp något. Inte ens vattenskotrar. Han har bara tillsatt långrandiga utredningar som sent omsider utmynnat i någon lag med massor av kryphål som skurkarna och deras advokater tacksamt utnyttjat och även domare i hovrätt och HD som kunnat knäppa tingsrätterna på näsan. En anarki som gynnar skurkarna.

 10. Hobbit-Morgan kommer att sitta kvar tills alla jävla idioter i Sverige fattar att man inte ska rösta på sossarna

  • Den dagen majoriteten av det naiva och konflikträdda svenska folket vaknar är det försent !
   Som Palme sa, MAKTEN FRAMFÖR ALLT….

 11. Justitie- och mogrationsminister Morgan Johansson (S) i SVT Morgonstudion: ”Jag är väldigt stolt över det vi har gjort”. (Publicerades 14 nov. 2019. Speltid 7:38)

  https://www.youtube.com/watch?v=pntkRb2lBFg

  Den grova brottsligheten i Sverige ökar mot nya höjder på många fronter … samtidigt som den svåra bristen på poliser består.

  Socialdemokraterna Stefan Löfven, statsminister, Mikael Damberg, inrikesminister samt Morgan Johansson, migrations- och justitieminister repeterar i debatten hela tiden sina gamla vallöften om tillskott av 10 000 nya poliser i Sverige fram till år 2024.

  Men de av (S) utlovade 10 000 nya poliserna till år 2024, riskerar i verkligheten krympa till endast 1 400 nya poliser. Läs mer om detta nedan samt på länken till Vestmanlands Läns Tidning (vlt.se) längst ned.

  Delcitat

  Målet med fler poliser är en omöjlighet.
  Nettoresultatet och faktiskt nya poliser fram till 2024 blir 1 400 poliser, vilket är väldigt långt ifrån de 10 000 utlovade, skriver Leif Kullberg.

  Regeringen har beslutat om 10 000 fler poliser till 2024. Morgan Johansson missar inte ett tillfälle att påpeka detta närhelst skjutningar, gängkriminalitet och sprängningar kommer på tal.

  Tyvärr är detta rena dimridåer som Johansson rider på – att uppnå målet är bevisligen en omöjlighet, trots omfattande reklamkampanjer för yrket, sänkta ansökningskrav och utökat antal platser på polisskolorna.

  En första kull om 550 poliser gick ut i juni i år och ytterligare 550 går ut i december. Med 1 100 nya poliser per år fram till 2024 blir det totalt 6 500 nya poliser på 6 år. Därifrån ska avräknas det antal som av olika anledningar lämnar yrket – cirka 850 per år, totalt 5 100 på 6 år.

  Nettoresultatet och faktiskt nya poliser fram till år 2024 blir 1 400 poliser, vilket är väldigt långt ifrån de 10 000 utlovade. (Publicerat 11 okt 2019)

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://www.vlt.se/artikel/debatt-malet-med-fler-poliser-ar-en-omojlighet

 12. Ovanpå detta skriver i eftermiddag lokalblaskan HD,hur badvattnet nu försämrats till den nivå,att mängder av sjöar över hela Abzurdien inte längre går att bada i…
  Det märkliga med denna försämring sammanfaller med invasionen från 2015 !! Stenbock visste att dessa arter från Mena inte var/är så noga,med sin hygien.
  Men att de under fem års tid kunnat orsaka en sådan miljöskada i vattnet,är ju likväl överraskande !

 13. Om Morgan Johansson faller från sin stol så kommer vi inte att märka någon större skillnad, är man en tvärhand hög så spelar det liksom ingen roll på höjden/längden om man sitter eller ligger ner..
  Och om han tvingas lämna sin post så kommer bara en ny idiot av i stort sett samma usla sort och eländiga kvalitet och låha IQ som herr Johansson!

   • Ja, mentalt är hon hon alltid arbetslös, men hon kasserar, tyvärr, in en månadslön som skulle få en fattigpensionär att svimma !!

    //Gunnar

   • Hon räknas väl till gruppen ”de som aldrig kommer att få ett riktigt jobb” på grund av otillräcklighet !

Kommentera