Ung kvinna skadad vid skottlossning i Botkyrka, Stockholm


BROTTSLIGHET. En ung kvinna har förts till sjukhus efter att ha skottskadats i Norsborg i Botkyrka kommun söder om Stockholm. Skadeläget är okänt.

Trygghet_Socialdemokraterna

Polisen ryckte ut till området vid 03.30-tiden efter larm om smällar.

Personer hade hört smällar och att det verkade som att det fanns en skadad person. När vi kom dit hittade vi en skadad person som har förts till sjukhus, säger Anna Westberg vid Stockholmspolisen.

En brottsplats har spärrats av och polisen arbetar med att samla in information.

Polisen

– Pettersson säger att mångkulturen levererar, flera gånger varje natt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Ung kvinna skadad vid skottlossning i Botkyrka, Stockholm

 • Nils Dacke

  Flicka född 2007, nu avliden. VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER?????

  Gilla

 • Maya

  Visst lever vi i ett tryggt land.Men det förutsätter att vi stannar inomhus.Det finns ju undantag förstås.Undantagen är om du bor avsides och är till åren kommen.Då finns ju risken att du blir rånad.Du kan ju ha pengar i madrassen som någon annan anser sig ha rätt att ta.Gärna med så mycket våld som möjligt.Vi kommer att bli ett inlåst folk bakom sjutillhållarlås och galler för fönstren om utvecklingen fortsätter så här.Som kvinna så kan du glömma ensamma joggingturer morgon ,dag och kväll.Som ungdom får du lämna telefon,jacka och skor hemma om du ska gå ut.Mor och far får skjutsa sina tonårsflickor överallt så glöm kvällsgroggen.Den ljusnande framtiden är redan här…..

  Gilla

 • Pålsjö

  Ska vi slå vad om att det blir en ny skjutning / skjutningar inom kort någon annanstans, följt av nya skottlossningar med en och annan bomb som omväxling, följt av nya, osv….Dessvärre har detta blivit vardagsmat i Sverige numera. Undrar vad det kan bero på? Brist på konsekvensanalys hos dem som styr landet? Inkompetens? Idioti? Förmodligen är det en kombination av allt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: