Veckan som gick…


BROTTSLIGHET & INVANDRING. – Pettersson har tidigare konstaterat att vi aldrig kommer att få se Lennart Wallger som gäst i någon tv-kanals morgonsoffa där han får diskutera nedanstående lista med Anders Lindberg eller Göran Gredier. Medie-kanalerna föredrar att två eller tre vänstervridna diskuterar. 

Vänstern vill lösa problemet med högre skatter, moderaterna med lägre skatter. Jag tycker att vi ska minska antalet kriminella. Inte släppa in fler i landet, utvisa dem som är här och låsa in dem som inte passar in i de två första grupperna. 10 procent av brotten nedan kan erfarenhetsmässigt ha begåtts av etniska svenskar, resten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


2 responses to “Veckan som gick…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: