Ung man knivhuggen i Uppsala


BROTTSLIGHET. En man i 20-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att ha blivit knivhuggen utanför en hamburgerrestaurang på Stora torget i Uppsala.

Trygghet

Från Expressen vid ett annat tillfälle.

Mannen blev attackerad och knivskuren av för honom tre okända gärningsmän, säger Joel Manner, RLC-befäl vid polisen i region Mitt.

Skadorna ska inte vara livshotande enligt polisen. Ingen är ännu gripen efter attacken, som inträffade vid 00.30-tiden under natten mot fredagen. Händelsen utreds initialt som mordförsök.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Ung man knivhuggen i Uppsala

 • gamgubben

  Detta är för bedrövligt, vi upplänningar är icke kända för att använda kniv mot våra medmänniskor, snarare då kunde kanske våra ord kännas som knivstick. Jag är helt övertygad om att någon upplänning ej höll i den kniven som användes mot 20-åringen. Jag farfarsfar lider med mormor.

  Gilla

 • Mormor

  Uppsala har gjort en slukhålsresa på 7 år var där och lugnare stad fick man leta efter berikas inte av universitetkunskap längre utan öppen droghandel runt resecentrum som är navet för skitfolket från Gottsunda o NYA SLUKHÅLET Gränby.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: